Jag har varit kund hos er i ganska många år nu. Tycker mycket om kaffe! Speciellt ert kaffe. Anser att jag gärna kostar på lite mera när det är så bra! Har inte varit missnöjd en enda gång! När jag... Ver más
Jag köper kaffe lite då och då. Gillar smakerna jag fått på det nyrostade kaffet hittills. Kan bero på att jag vet vilken typ av kaffe jag tycker om. Köper enbart rostade bönor. Leveransen sker snab... Ver más
Gott kaffe, otroligt snabb leverans och väldigt smidigt att få kaffebreven direkt hem i brevlådan. Dessutom väldigt trevlig kundtjänst och inga problem att pausa prenumerationer och justera saker. Smi... Ver más
Escrito por la empresa
Kaffe, som för första gången. Koppar är den nya tidens kaffe. Att dricka nyrostat kaffe är en helt ny upplevelse, det är vid rostningen som bönan släpper loss sin smak och arom. Vi rostar ditt kaffe idag. För att njutas imorgon. Koppar är nytt kaffe på många vis. Vi väljer bort fördyrande mellanhänder och senvägarna via centrallager och stormarknader. Vi bär kaffet direkt hem till dig. I en ny typ av förpackning med nytänkande design och fri frakt. Med värderingar som garanterar våra eldsjälar till kaffeodlare och deras plantager ett långsiktigt gott liv.
Radiovägen 28, 13548, Tyresö, Suecia
- nyrostat@kafferosterietkoppar.se
- kafferosterietkoppar.se
Underbart gott kaffe och mycket enkel…
Underbart gott kaffe och mycket enkel leverans! Bästra espresson jag smakat!
Underbart kaffe och snabb service.
Underbart kaffe och snabb service.
Testa Koppars Runda Mellanrost – ekologiska kaffebönor Peru. En riktig pärla.
I just love their coffee instructions
I just love their coffee instructions, ethics, coffee, and work structure. They inform you about the speciality of the coffee if you are curious to learn about coffee details. They work with small-scale farms and are still relatively affordable. Their coffee is fresh, and they write the roasting time on the package of coffee. You get your coffee smoothly, took just 2 days after ordering without getting message/email spam.
Lycka i brevformat.
Väldigt nöjd
Bra beskrivning, lätt att beställa, fint med fraktfritt ”kaffebrev”. Snabb leverans av riktigt gott kaffe:) Frågor om kaffet besvarades på ett mycket föredömligt och tillmötesgående sätt. Väldigt nöjd!
Otroliga kaffebönor
Otroliga kaffebönor 👏🏻 kommer starta en prenumeration. Så nöjd!
Färskt och gott kaffe som levereras…
Färskt och gott kaffe som levereras direkt till brevlådan
Superbra kaffe och riktigt snabb…
Superbra kaffe och riktigt snabb leverans. Kaffet beställdes på dagen, och låg i min brevlåda dagen efter. Kan inte bli bättre!
A subscriber for 7 years
I have been a subscriber for the past 7 years. I am very satisfied with the quality, delivery, customer service, and reliability. The experience of receiving a variety of coffees directly in my mailbox is truly fantastic. I hope you continue to provide great coffee for many years to come.
Tumme Upp.
Snabb leverans. Då kaffet var en gåva så vet jag inte hur just denna sort smakar men aldrig varit missnöjd tidigare så kan inte se något skäl till vara det denna gång heller.
Bästa kaffet⭐️spännande med nya sorter🙃
Ge kaffekoppen en chans!
Vad ska jag nämna som är extra bra
När allt redan är extra bra.
Supergott kaffe, smidiga leveranser
Och hela tiden nya upplevelser
Bra service
Jag hade ett problem gällande min beställning men fick omedelbar hjälp att lösa det.
Snabb leverans och fantastiskt att kunna välja både malt eller hela bönor. God smak!
Kaffet kom snabbt och den här sorten…
Kaffet kom snabbt och den här sorten var helt fantastisk!
Jag har varit kund hos er i ganska…
Har inte varit missnöjd en enda gång!
När jag mal bönorna doftar det härligt och bidrar till många härliga kaffestunder!
Más información sobre otros tipos de reseñas.