Altid muligt at få lidt vejledning. Skønne inspirations opskrifter og stort bredt udvalg af diverse både need og "nice to have" produkter indenfor forme, smage, pynt mm til det søde køkken. Skønt sted... Ver más
La empresa ha respondido
Mit firma deltog i deres pizzakursus, og det var helt igennem en fantastisk oplevelse! Underviserne var utrolig dygtige, og professionelle, man kunne virkelig mærke kærligheden til faget. Alt blev... Ver más
Den bedste betjening når man er i butikken, søde og utrolig hjælpsomme. Elsker at komme der, ren "slikbutik" for kage/chokolade folket ❤️ Lynhurtig pakning, både når man henter selv eller skal ha det... Ver más
Bage- og kageudstyr samt alt hvad man kunne ønske sig til chokolade, konfekt og desserter.
Dalumvej 32D, 5250, Odense Sv, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Gode vare.

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Bestilte varer og fik leveret dagen efter, det giver tilfredshed!

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Fra jeg lagde min ordre, til jeg modtog en mail om, at mine varer var pakket, gik der kun 6 minutter. Det må siges at være hurtig betjening 😊

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Bestille en ordre 14.30 havde den dagen efter. Altid god service på online og i butikken

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Altid god hjælp fra et dygtigt og venligt personale. Der er altid mulighed for at få gode råd og et tip eller 2.

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Nemt og hurtigt levering. Vil anbefale at handle her og vi kommer igen.
Bestilte en chokoladeform som fuldt lever op til forventningerne.
Kom dagen efter bestilling 😊

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Den hurtigste levering jeg har oplevet i mit liv!! (Og der er hver.eneste.gang man bestiller) Der den bedste service og rådgivning både fysisk og online - kæmpe fornøjelse. Der er altid god og rar stemning når man besøger den fysiske butik, hvilket er et stort plus.
Derfor 5/5 herfra, da alting altid er tip-top.

Respuesta de www.kagerogsager.dk
God kvalitet af dugen og super hurtig levering 🌟🌟🌟🌟🌟
Hurtig og god service. Altid venlig og hurtig svar når man har spørgsmål.

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Meget hurtig levering ⭐⭐⭐⭐⭐ havde allerede min ordre dagen efter.

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Den bedste service og altid hurtig og præcis Levring
mine varmeste anbefalinger

Respuesta de www.kagerogsager.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.