Som deltager på kurset "Emotionel…
Som deltager på kurset "Emotionel Corrective Release"-teknik har jeg haft den store fornøjelse at modtage en dybdegående og fagligt stærk træning hos Katharina Areewong.
Denne træning har ikke blot givet mig redskaberne til at hjælpe børn og unge med at bearbejde følelsesmæssige udfordringer, men også styrket mig som person og terapeut.
Katharinas enestående kombination af professionalisme, intuition og engagement har resulteret i en undervisning, der var skræddersyet til mine specifikke behov og læringsstil. Hendes evne til at se mig som individ og tilpasse undervisningen efter mine personlige blokeringer har gjort, at jeg nu kan tilbyde endnu mere præcise og effektive behandlinger til mine egne klienter.
Jeg kan på det varmeste anbefale Katharina både som behandler og underviser. Hendes støtte og vejledning har haft en dybtgående effekt på mig, både professionelt og personligt.
Jeg har oplevet en forløsning af følelser, som jeg ikke var bevidst om, hvilket har gjort mig til en mere skarp, empatisk og kompetent terapeut.
Katharinas skarpe, varme og empatiske tilgang har været uvurderlig, og jeg er dybt taknemmelig for den rejse, hun har guidet mig igennem.
19 de agosto de 2024
Opinión espontánea