Fin hjemmeside. Nem og brugervenlig. Hurtig levering. Dog har postnord lidt og følge op på. Fik ingen sms eller bekræftigelse på at pakken var leveret i pakkeshop.
Consulta las opiniones de los clientes
Super god service. Postnord smed pakken væk (eller der skete noget andet uforklarligt). Kajak Imports medarbejder forstod problemet da jeg spurgte hvor pakken blev af. Han sendte straks en ny vare, so... Ver más
Købte en Splint glasfiber kajak i sommers, service i butik til topkarakter, men endnu bedre Splint LV kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prøvet. Perfekt både til leg i bølger, og som turkaj... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Salg af kajakker og Outdoor udstyr
Información de contacto
Dinamarca
- mail@kajakoutdoor.de
- kajak-outdoor.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin hjemmeside
God oplevelse hos Kajak-Outdoor
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Kajak-Outdoor. Hjemmesiden var nem at finde rundt på, og udvalget var stort med gode beskrivelser af produkterne. Leveringen var hurtig, og varen levede fuldt op til forventningerne. Kundeservicen var også hjælpsom, da jeg havde et par spørgsmål inden købet. Alt i alt en tryg og tilfredsstillende handel – jeg vil bestemt handle der igen.
God service og fine varer
Hurtig og effektiv behandling af reklamation
Købt 2 sportstasker i november 2025 givet som julegaver. Lynlås gik desværre i stykker med første brug. Pengene blev refunderet med en venlig tone uden spørgsmål eller besvær.
Hurtig levering.
Hurtig levering
Hurtig levering.
Håber gaven lever op til sit bedste. Den bliver først åbnet den 24.dec
hurtig levering
Varen som lovet og fin levering med god…
Varen som lovet og fin levering med god information. Tak.
nemt sikkert og gode email opdateringer…
nemt sikkert og gode email opdateringer på ordre. kan anbefales.
God service
Hurtig og enkel betaling med MobilPay.
Hurtig og enkel forretning og betalingsopsætningen var befriende let med MobilPay.
Leveringen var under al kritik. Pakken var ødelagt, som om den var forsøgt presset ind i en pakkeboks, den var intermistisk "gentapet", og jeg overvejede at nægte modtagelse på posthuset - jeg modtog kun fordi jeg ved, at indholdet var solidt. Jeg ved det er postleverandøren, men for mig er det en del af den samlede handel.
Jeg kan vedlægge billeder, såfremt nogen er interesseret?
Hurtig levering og produktet lever op…
Hurtig levering og produktet lever op til beskrivelsen
Det blev leveret og alt var fint.
Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering. Der var en fejl på varen, men få timer efter jeg havde sagt det til kundeservice, var en erstatningsvare på vej. Meget positiv oplevelse
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.