Kajakobenhavn Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte sandaler d. 17 januar. Nu har jeg skrevet til dem, flere gange for at få lov til at sende sandalerne tilbage og få mine penge retur. Men de svarer ikke.. HANDEL IKKE HER!!!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

STOP!!! Website af den værste slags. Billeder lever ikke op til varerne. Tøjet er komplet ubrugeligt og af værste kvalitet. Der er ikke engang et mærke i nakken eller care labels. Modtog en kjole... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Der køber jeg ikke igen

Der køber jeg ikke igen. Modtog min bestilling efter 3 uger. Bukserne var dog ikke noget for mig alligevel og da jeg ville returnere dem, får jeg en besked på at de ville give mig 20%, 30% 40% og 50% afslag i prisen hvis jeg beholdte dem. Da jeg stadigvæk beder om at returnere dem, for jeg en vejledning i at de skal sendes til KINA og at jeg selv skal betalt for det..
Jeg har bedt om at få 50% refusion og smider bukserne i skraldespanden.

15 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig utilfreds og frustreret…

Jeg er virkelig utilfreds og frustreret over hele forløbet! Selvom priserne er billige, er det simpelthen ikke acceptabelt, hvordan det hele er blevet håndteret. Leveringen og kommunikationen har været langt under forventning, og det skuffer mig dybt.

5 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fup og svindel!!!! Køb aldrig der!!!

Fup og svindel!!!!
Man tror naivt at det er et design brand i kbh, men hold nu op det er svindel. Det du får, ligner slet ikke det du ser på IG og det kommer først efter 3-4 uger fra Kina i ren polyester, som undervejs har svinet med CI2, under returnering som du selv skal betale til Kina, prøver de at få dig til at føle skam over dit CO2 forbrug ved at returnere om på den anden side af jorden! Husk at tjekke trustpilot, tak for jer

8 de agosto de 2025

Ingen stjerner fra mig

Ingen stjerner fra mig - hæver pengene med det samme men leverer ikke varen. Svarer useriøst (eller faktisk ikke svarer) når man skriver og vil hører hvad der sker eller når man prøver at annullere handlen. Jeg har bedt om at få beløb de har trukket retur.
Jeg kan ikke forstå at MobilePay vil have at de bruger deres betalingsportal til sådan et svindler firma !
Lad være med at købe hos dem.

19 de julio de 2025

Køb ikke fra dette sted

Køb ikke fra dette sted! Jeg havde købt en jakke, og først tog det rigtig lang tid, før den kom. Da den kom, var den for lille, og jeg ville returnere den, men det var nærmest umuligt. Til sidst kunne jeg få lov til at sende den til Kina og selv betale transporten!!!
Alt var meget besværligt, og til sidst gik jeg med til at få 50% refunderet og beholde jakken, som jeg ikke kan bruge. Virkelig et svindelfirma!!!

5 de julio de 2025

Leveringen og kvalitet

Leveringen - 16 dage undervejs- og har måttet rykke for leveringen før den kom. De reklamerer med levering på 1-3 dage. Virker som en dårlig kvalitet med bla syningen. De er store i størrelsen trods der står de er små i størrelsen. Hold jer væk fra firmaet.

31 de julio de 2025

Føler mig snydt

Føler mig snydt! Markedsføringen giver en et indtryk af at man handler med en dansk producent. Meget lang leveringstid, og varen jeg har købt lever slet ikke op til forventningerne. Billige materialer. Øv!! Handler ikke der igen

31 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra dette firma.

Hold jer langt væk fra dette firma.
Plejer altid at læse Trustpilot inden jeg bestiller. Desværre ikke denne gang, og så blev jeg selvfølgelig snydt
Købt 2 jakker 8.7 og endnu ikke modtaget dem.. Beløbet blev trukket efter 2 dage. Har fået mange mail med besked på "De er på vej" "fragtfirmaet har travlt". Jeg kontaktede dem og klagede, og endnu kun dårlige undskyldninger.
Har intet hørt siden

8 de julio de 2025

De får ingen stjerner

De får ingen stjerner . Det er fup jeg skal sende sko retur . Du kan ikke få svar på mail og ingen tlf kontakt . Det er et neget dårligt firma . De tjener fedt på det .

20 de julio de 2025

Skuffende

Jeg bestilte hvide sandaler str. 42. Ved ankomsten prøvede jeg dem på, de var bestemt ikke EU str., men alt for små. Ville returnere dem, men måtte nøjes med at få godtgjort den 1/2 pris 😱 ALDRIG mere dette firma 😱

9 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror dette er varer fra TEMU eller…

Tror dette er varer fra TEMU eller andet udenlandsk firma.
Bestilte sandaler derfra, og allerede samme dag var pengene hævet og en besked om at varen var afsendt. Nu bliver jeg så bombarderet med mail om, at varerne er forsinket.

30 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.