Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En spændende - skøn butik - fantastisk udvalg og det sødeste og mest hjælpsomme personale, selv om jeg er en ældre bedstemor - uden von foran mit navn❤️❤️ Jeg synes I yder en fantastisk service og v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Først og fremmest er jeg glad og tilfreds, fordi jeg ved, at jeg altid kun vil modtage tøj af god kvalitet fra Kalle Børnetøj. Derudover var online bestillingen let og pakken ankom meget hurtigt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service. Bestilte varen og havde den allerede dagen efter. Den var så for lille og vi sendte retur. (Mangler lige penge retur endnu, men også en påske der lige forsinker det.) Bestilt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanvittige tilbud, lækkert og bredt udvalg. Jeg er tilbagevendende kunde. Jeg bestilte en dyr mærkevarerjakke med med rabat 50 procent. Jeg modtog en meget smuk og indpakket vare, med et vedlagt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda infantil

Escrito por la empresa

Kalle Børnetøj & Sko har gennem alle årene været en af de førende forretninger med den nyeste internationale børnemode. Butikken fører et stort udvalg af internationale mærkevarer til babyer, børn og unge i alderen 0-18 år. Endvidere har butikken babyudstyr, tilbehør til børneværelset og et stort og eksklusivt gaveudvalg. Det righoldige varekatalog spænder vidt - fra baby til teenager og fra basic til nyeste mode. Med mere end snart 50 års erfaring fra europæisk børnemode på internationale messer og ved utallige besøg hos modehuse og designere overalt i Europa har Kalle Børnetøj & Sko den nødvendige indsigt i og fornemmelse for at finde og udvælge den kvalitet og æstetik, som præger udvalget i butikken og på vores webshop. Her føres produkter, der giver mange års brugsglæde og tilfredshed.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig god webshop

Virkelig god webshop, hurtig klargøring og god betjening i butikken ved afhentning.

11 de marzo de 2026

Respuesta de Kalle Børnetøj & Sko

Tak for dine søde søde ord Line, vi glæder os til at hjælpe dig igen 🎀

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Super varer, der var så omhyggeligt og pænt pakket ind
Fået meget for pengene

2 de marzo de 2026

Respuesta de Kalle Børnetøj & Sko

Tak for de flotte ord, vi håber, at vi må hjælpe dig en anden gang 🛍️😊

Kalles Børnetøj.

Den mest fantastiske børnetøjsbutik!!!
De har alle de lækre mærker ✔️
God service ✔️

13 de febrero de 2026

Tak for din søde anmeldelse Hanne 🎀☺️

Super godt

Super godt.
Hurtig levering og alt var perfekt, bestilte en sweatshirt som passer perfekt!

6 de febrero de 2026

Dejligt at høre Ida, tak for de søde ord 🎀

Hurtig levering. Pæn indpakning 👌

28 de enero de 2026

Tak for de søde ord Stephanie 🎁

Valorada con 3 estrellas sobre 5

En ting i min ordre blev annulleret da…

En ting i min ordre blev annulleret da den var udsolgt men i dagene efter stod den stadig som på lager på hjemmesiden

24 de enero de 2026

Respuesta de Kalle Børnetøj & Sko

Vi beklager meget både fejlen på webshoppen, og at vi ikke har fået kontaktet dig, da varen er kommet på lager igen. Vi håber, at vi må rette op på fejlen og hjælpe dig en anden gang Danny 😊

Altid høj kvalitet

20 de enero de 2026

Respuesta de Kalle Børnetøj & Sko

Tak for de søde ord 😊 Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang 🎀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god service fysisk i butikken

Altid god service fysisk i butikken. Online kører perfekt. Varen kom dagen efter✅

12 de enero de 2026

Respuesta de Kalle Børnetøj & Sko

Tusind tak for din søde anmeldelse Kenneth, vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse og vildt godt tilbud! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Kalle Børnetøj & Sko!
Jeg købte et par Woman Classic Ultra Mini Støvler i Caribou (str. 39), som var sat ned fra 1.500 kr. til 900 kr. – et mega fedt tilbud 😍 Jeg har overvejet de sko længe, så det var helt perfekt at finde dem til den pris.

Jeg havde i forvejen læst mange gode anmeldelser, og de levede fuldt ud op til forventningerne. Leveringen var virkelig hurtig – jeg modtog pakken allerede efter 2 dage 🚚✨
Skoene var rigtig flot pakket ind, og der var endda et sødt kort, hvilket gør oplevelsen ekstra god 💌

Det er helt vildt at kunne få UGGs til den pris, og prikken over i’et var, at jeg fik det sidste par i min størrelse!

Jeg vil helt klart handle hos dem igen og kan varmt anbefale Kalle Børnetøj & Sko 🫶🏼

8 de enero de 2026

Respuesta de Kalle Børnetøj & Sko

Tusind tak for din søde anmeldelse Sofie og de flotte ord 🌟 Vi glæder os til at at hjælpe dig en anden gang ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt at bestille online da…

Dejligt at bestille online da hjemmesiden fungerer godt og intuitivt
Og ordren blev leveret efter ganske få dage som lovet

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Kalle Børnetøj & Sko

Tak for de fine ord 👍🏼 Vi håber, at vi må hjælpe dig en anden gang 🎁

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.