Skulle bruge bestillingen 2 dage efter, så ringede derned efter at have bestilt på hjemmesiden. Blev taget rigtig godt imod og fik en kort instruktion, samt som lovet stod den dagen efter i min indkø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
At maskinen var klargjort, betød alt for os. Man kan følge en instruktionsbog, men også bruge timer på den. Vi kunne hælde benzin på og komme ud og slå den meget langhårede græsplæne - den klipped... Ver más
Fik hvad jeg skulle bruge, omhyggeligt pakket, så alt var intakt, da det nåede frem, selvom pakken så ud til at have været tabt et par gange undervejs.
Super kompetent og løsningsorienteret med en ekspeditions tid hurtigere end en F-35. God behandling, og skarp pris på en havetraktor leverer klargjort og køreklar dag til dag. 👍 fedt og godt gået, k... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Som autoriseret forhandler af nogen af de største brands inden for have/park verdenen, er du sikret at vores team der sammensat af dygtige ekspedienter, teknikkere og lagermedarbejdere, altid leverer den bedste service til de laveste priser – Altid med fri fragt! Vi råder over vores eget maskin og tilbehørs lager i Kalundborg - iøvrigt bladt de største i Danmark - som sikre dig hurtig levering af lagerførte varer.
Información de contacto
Elmegade 38, 4400, Kalundborg, Dinamarca
- info@ksph.dk
- kalundborg-skov-park-have.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Leveret som forventer
Nemt og hurtigt
Super god service.
Super god service.
Der var forsvundet noget fra forsendelsen. Der eftersendte de bare det manglende.
Man kan ikke klage over prisen..
Man kan ikke klage over prisen..
Til gengæld vil jeg gerne klage over kundeservice. Jeg købte en Stihl FS131 med tilhørende trimmersnøre/hoved. Det gik i stykker efter 2 måned, men Kalundborg mener ikke dette er omfattet af garantien. Det synes jeg ærligt ikke er i orden.
Jeg har dog fået tilbud om at returnere varen, men på forhånd er den "kamp" tabt, når de dirkte fra start ikke mener garantien er omfattet. Ved ikke om jeg køber derfra igen selvom de er skarpe på priserne....

Respuesta de Kalundborg Skov Park Have ApS
Fik hvad bestilte og uden skader
Super god og hurtig service.
Leverance af Husqvarna trådløs…
Leverance af Husqvarna trådløs robotplæne klipper: Installation og opfølgning ej tilfredsstillende. Kundeservice ikke kundevenlig .Købt for 26-27,000 og føler ikke ordren fulgt til dørs. Lang tid om at melde tilbage på henvendelse om køb.
Opdatering :
Jeg fastholder min oplevelse efter at leverandøren har forsøgt at kontakte mig flere gange under min ferie og fralægger sig et ansvar. Jeg ønskede hjælp til at få plæneklipperen til at virke og gjorde opmærksom på, at jeg skulle på ferie en uge senere. Jeg hørte intet fra dem inden på trods af min klare anmodning herom med det resultat, at jeg har investeret 27.000 kr i en plæneklipper som ikke virker i min ferie og som jeg kan bokse videre med efter endt ferie. Jeg kontaktede fra starten sælger for at få anvisning om korrekt valg af plæneklipper. Leverancen er mangelfuld og man er først vågnet op efter en negativ anmeldelse på Trustpilot. Jeg er klar til dialog med sælger når jeg kommer fra ferie og så må vi se om leverandøren tager sit ansvar alvorligt eller om jeg skal finde en anden leverandør af denne type plæneklipper til at hjælpe mig.
Og nej, jeg bruger normalt ikke tid på anmeldelser af denne karakter men blev voldsomt provokeret af den manglende vilje til at hjælpe mig og oven i købet blive advaret som yderligere betaling til dem hvis de skulle hjælpe. Så jeg fastholder anmeldelsen indtil jeg er blevet hjulpet på plads. Har betalt næste 4000 kr ekstra få at få det tilfredstillende installeret - Teknikeren var der 1 time!

jeg køber en buskrydder
jeg køber en buskrydder, som ankommer uden trimmersnor, jeg ringer til firmaet og får at vide at det følget ikke med i ordren???? OK hvilken trimmersnor skal jeg så købe? og jeg får besked på at der er Max 2,4 mm, det køber jeg hos en lokal, den er alt for tyk, jeg ringer og klager over dårlig rådgivning, og får at vide at jeg lyver, jeg har fået at vide at det skulle være en 1,6 mm, godt nok er jeg 73 år, men min hørelse er ok, og jeg har ikke digtet, 2,4mm, det er jeg slet ikke i stand til, og jeg skrev det ned under samtalen, ekstrem dårlig kundeservice!

Lav inflation i Kalundborg
Super hurtig service og klart laveste pris på Stihl mini grensav incl. batteri. Det må skyldes den særligt lave inflation i Kalundborg siden andre webshops skal have ekstra betaling for batteri og lader ;)
Dårlig service
Jeg købte i onlinebutikken en Husquarna batteri plæneklipper som skulle leveres incl. batteri og lader.
Ved levering er der hverken batteri eller lader med. Jeg henvender mig til kundeservice, og de lover straks at sende de manglende dele. Dette sker ikke, og jeg må henvende mig igen. de lover at "genfremsende" leveringen??? Et par dage efter modtager jeg besked om at batteri og lader er i rest ordre. De lover at sende delene ugen efter. Efter yderligere 14 dage (Der er nu gået mere end en måned). pakker jeg hele molevitten og køre fra Korsør til Kalundborg, for at få en ende på mine frustrationer. Jeg går ind i butikken og spørger til batteri og lader til Husquarna produkter, og får til min store undren, det svar at det har de selvfølgelig på lager. Jeg får udleveret delene, med beskeden om at de desværre havde glemt mig??? Efter en måned uden batteri og lader kan jeg komme til at slå græs. Kompensation for min køretur og ventetid???? Ingen!!! Magen til dårlig service skal man lede længe efter:0(:o(:o(

Respuesta de Kalundborg Skov Park Have ApS
Kompetent og god vejledning er min…
Kompetent og god vejledning er min oplevelse, stor ros herfra 👍
OK forløb.
Nem hjemmeside, hurtig levering, varerne i overensstemmelse med det bestilte.
Jeg tager op i forretningen for at købe…
Jeg tager op i forretningen for at købe en komponent, jeg har fundet på hjemmesiden. Ekspedienten fortæller mig, at den kan han desværre ikke sælge mig til den pris, da der er kommet en ny pris fra leverandøren. Jeg vælger ikke at købe noget og bestiller kort efter komponenten på webshoppen. 2 dage efter har jeg samme maskine, som jeg fik at vide, jeg ikke kunne få med mig i butikken.
Det virker meget mærkeligt.
Hurtig og effektiv ekspedition ved…
Hurtig og effektiv ekspedition ved bestilling, og fin service fra Kalundborg Skov Park Have i forbindelse med levering - Eneste minus var en sur vognmand fra danske vognmænd.
Alt som lovet
La experiencia Trustpilot