1. Tienda de accesorios de moda
  2. Tienda de bolsos y equipaje
  3. Tienda de cinturones

Vi hos Kamea ønsker at hjælpe dig med at finde det perfekte tilbehør, uanset om det er tasker, armbånd, bælter eller mere. Hos os er kvaliteten høj og prisen i bund. Vi leverer hurtigt, har sikker betaling og altid 14 dages returret.

4,3

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse. De levere inde for leverings tiden, og jeg fik det jeg bastilte. der var også en lille lækker ekstra ting da jeg pakkede den op, Jeg handler gerne der igen

12 de agosto de 2025

Gode varer og god kundeservice

Varerne jeg modtog, kom hurtigt og var i super kvalitet.
Vil klart benytte denne webshop en anden gang. 😊

Havde dog en enkelt vare som var gået i stykker i fragten, og fik sendt en ny vare med det samme. Venlig og hurtig kundeservice.

1 de enero de 2023

Dårligt produkt som var sendt fra…

Dårligt produkt som var sendt fra VidaXL, ingen af de forborede huller passede…

22 de diciembre de 2022
Logotipo de Kamea

Respuesta de Kamea

Hej Melissa

Vi er selvfølgelig kede af vi ikke levede op til dine forventninger. Dog som du selv skrev før var bordet i fin kvalitet, bortset fra hullerne ikke passede, hvilket er en produktionsfejl og er beklageligt. Du er blevet tilbudt at sende bordet retur og få alle dine penge tilbage, ombytte bordet til et nyt eller få en delvis refundering.
Der er derfor ikke meget mere vi kan gøre for at hjælpe dig.

God dag.

Mvh