Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte to duftlys fra Kamseen, det tok ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk dem i postkassen. Lysene var godt pakker inn og kom med hver sin pose, de hadde små info skriv og advarsel klis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Først og fremst ett utrolig hyggelig møte med selger på julemesse. Lysene lukter fantastisk og ikke en reaksjon på de noe jeg alltid får av andre duftlys.. jeg bestilte flere lys på nett bare dager et... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kamseen har laget 16 duftlys med julemagi og jeg digger alle! Har hatt influensersamarbeid med Kamseen for tredje gang nå og er også kunde privat. Anbefales på det varmeste. Brenner fint, lenge, er go... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de velas
  2. Proveedor de fragancias, aromas y saborizantes

Escrito por la empresa

Kamseen AS is registered company in Norway. We make candles & deal in fragrance related products.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brant veldig ujevnt

Brant veldig ujevnt. Ikke helt topp fornøyd.
Men duften var topp.

14 de febrero de 2025

Respuesta de Kamseen

Tusen takk for tilbakemeldingen din – vi er veldig glade for å høre at du likte duften!

Det er leit å høre at lyset brant ujevnt. Vi har fått lignende tilbakemeldinger tidligere, og har ofte funnet ut at dette skjer når lyspleie-instruksjonene ikke følges helt. Hver bestilling leveres med et kort med veiledning, og vi oppfordrer alle våre kunder til å lese og følge disse rådene nøye.

Det er spesielt viktig å la lyset brenne helt ut til kantene av beholderen de første to gangene – dette bidrar til en jevn smelteflate og forhindrer at lyset "tunneler". Hver duft reagerer også litt forskjellig med voksen, så de første brenningene er avgjørende for hvordan lyset oppfører seg videre.

Vi setter stor pris på støtten og forståelsen din, og vi er alltid her dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.

Le parfum de la bougie SAMISK est incroyable 😍

Le parfum de la bougie SAMISK est exactement celui qui embaume les forêts norvégienne !! 🌲🍂🍄🐿️ Je l'allume et aussitôt je me retrouve en randonnée autour du Fløyen à Bergen 💚 je ne peux plus m'en passer. Merci et ne changez rien car tout est parfait

20 de marzo de 2025

Respuesta de Kamseen

Thank You so much Isabelle. We are so glad to read this. :)

Best duft lys

Best duft lys! Så bra at jeg fant den. Elsker hjemme parfyme men kunne ikke bruke duftlys før fordi følte at jeg manglet oksygen fort. Jeg lest at Kamseen har bare naturlige ingredienser og soja voks. Prøvd en gang og elsket den så mye! Så forskjellige og unike dufter! Min favoritt er Lavonilla og Furu. Viking og Fjords of fjell er superfantastiske.
Kamseen er min favoritt firma med hjemme parfyme.

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Kamseen

Tusen hjertelig takk Larisa :)

Очень хорошие свечи

Очень хорошие свечи, приятно пахнут. Покупаю не первый раз. Очень благодарна вам👍👍👍

29 de diciembre de 2024

Tusen takk Marina

Fantastisk duftlys

Fantastisk duftlys. Veldig naturlig og behagelig lukt.

27 de diciembre de 2024

Tusen Takk Val .)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brant dårlig.

Brant ikke rundt kanten på lyset slik skal gjøres. Kan ikke si at var brukerfeil heller siden det brant i 2-3 timer første gang.

23 de diciembre de 2024

Respuesta de Kamseen

Jeg er virkelig lei meg for din opplevelse, og jeg vil sette stor pris på om du kan dele bilder av lyset direkte med oss på **kundeservice@kamseen.no**. Dette vil hjelpe meg med å forstå problemet bedre.

Jeg vil gjerne påpeke noen viktige faktorer å ta hensyn til:

1. **Kombinasjoner av olje og voks**: Hver kombinasjon oppfører seg forskjellig under brenning.
2. **Brenningsprosess**: Når du bruker lyset, bør det brennes til eller nær kanten under de første 1-2 brenningene for å sikre en jevn smeltegrense. Vennligst merk at på grunn av kombinasjonen av ulike oljer kan det variere hvor lang tid det tar å oppnå en full kantbrenning.
3. **Trimming av veken**: Overtrimming av veken eller voks som blir hengende rundt kantene på grunn av en ineffektiv brenningsprosess, kan redusere oksygentilførselen i beholderen og få flammen til å slukke for tidlig. Dette kan også føre til at veken blir for kort til å gi full brenntid og bruke opp all voksen.

Takk for din forståelse, og jeg ser frem til ditt svar for å løse dette problemet.

Tidligere har vi opplevd svært få kunder som rapporterer denne typen problemer, og etter å ha gitt veiledning har problemet vanligvis blitt løst. Vennligst merk at dette er en plantebasert myk voks som lett kan trekkes ned, men visse faktorer kan bidra til dårlig brenning.

For å kunne håndtere dette videre, ber jeg deg vennligst dele bilder av lyset slik at jeg kan vurdere situasjonen bedre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The christmas candles smells so good…

The christmas candles smells so good and authentic, if you want the house to smell like skandinavian christmas i recommend "gløgg", "glede" and "furu".

Also just tried the new collection "duftpinner", Luna is my favorite. Smells so clean and warm without giving me a headache!

21 de noviembre de 2024

Respuesta de Kamseen

Thank You soo much Kari Ann. Means a lot !! :)

Nydelig produkt

Nydelig produkt
Duften av produktene er naturlig, men likevel spesiell. Silkemyk hud. Rask levering og produktene ble levert i vakre flasker. Vil absolutt anbefale produktene.

28 de octubre de 2024

Respuesta de Kamseen

Hjertelig Takk for din tilbakemelding Janita. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duftlysene til Kamseen har en…

Duftlysene til Kamseen har en fantastisk duft. Jeg har brukt dem i over ett år og nylig fått dem inn i kaféen min, takk for du lager så bra duftlys og topp service 🙏🏽

4 de noviembre de 2024

Hjertelig Takk :)

Meget bra! Anbefales.

Enkel bestilling, god informasjon underveis, rask levering, og produktene er nydelige!

4 de octubre de 2024

Tusen Takk Emilia

Gode håndsåper fra Kamseen

Jeg har nesten bare brukt håndsåpene. De lukter godt, er drøye og gode for hendene :-) Mine favoritter er Duggdråpe og De Luxe. Rask levering rett i postkassen.

9 de septiembre de 2024

Tusen Takk Janet :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.