Best duft lys! Så bra at jeg fant den. Elsker hjemme parfyme men kunne ikke bruke duftlys før fordi følte at jeg manglet oksygen fort. Jeg lest at Kamseen har bare naturlige ingredienser og soja vok... Ver más
La empresa ha respondido
Først og fremst ett utrolig hyggelig møte med selger på julemesse. Lysene lukter fantastisk og ikke en reaksjon på de noe jeg alltid får av andre duftlys.. jeg bestilte flere lys på nett bare dager et... Ver más
La empresa ha respondido
Kamseen har laget 16 duftlys med julemagi og jeg digger alle! Har hatt influensersamarbeid med Kamseen for tredje gang nå og er også kunde privat. Anbefales på det varmeste. Brenner fint, lenge, er go... Ver más
La empresa ha respondido
Kamseen AS is registered company in Norway. We make candles & deal in fragrance related products.
Marieroveien 11, 4017, Stavanger, Noruega
Desse lyså kan eg med handa på hjerta anbetala. Dei er verdt kvar krone. Du treng ikkje ha lysa påtent lenge for at du skal lukte duften frå lysa. Eg tende dei litt ein kveld, og neste morgen kunne ein framleis kjenne duften frå lysa.
Eg kjem til å kjøpe desse lysa igjen.

Respuesta de Kamseen
Elsker dråpene som jeg putter i vaskemaskinen, så kommer håndklær og sengetøy ut med den beste duften❤️

Respuesta de Kamseen
Rask levering av duftlys som har nydelig lukt.

Respuesta de Kamseen
Rask levering og godt pakket inn. Gode lukter, akkurat slik som beskrevet!

Respuesta de Kamseen
Gode naturlige lukter på duftlysa. Anbefaler Lavonilla og Morgenstund.

Really nice and soft fragrance 👌🏽 recommended 💯

Respuesta de Kamseen
Jeg bestilte to duftlys fra Kamseen, det tok ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk dem i postkassen. Lysene var godt pakker inn og kom med hver sin pose, de hadde små info skriv og advarsel klister sammen. Lysene luktet utrolig godt og sto til all sin forventning (pluss mer). Eierene av bedriften er behjelpelig og har en sann lidenskap til sine produkter. Her kommer jeg til å bestille mer og anbefaler virkelig produktene videre til venner samt familie.

Respuesta de Kamseen
Mottok akkurat mitt første lys fra kamsen. Virkelig elsker duften.Delikat pakket, i tillegg får man med en liten gavepose med god informasjon om duftene og litt forhistorie. Jeg valgte da samisk. Blir garantert flere kjøp.

Respuesta de Kamseen
hyggelig handel , gode produkt , rask levering , lukter veldig godt av oljene. Kjøper mer når jeg går tom 😊.

Respuesta de Kamseen
I bought body lotion and it’s soo fantastic! Makes my skin smooth and beautiful! Love it! Will definitely buy some more!

Respuesta de Kamseen
Kamseen har dufter for enhver smak. Har prøvd ulike lys, funnet favoritter til hver årstid😊 Rask levering, delikat innpakket, pen liten krukke man gjerne lar stå framme. Anbefales på det varmeste!

Varer som beskrevet. Rask levering. Lysene lukter helt magisk🤩

Respuesta de Kamseen
Jeg bruker de eteriske oljene i det nye Yogastudioet mitt. Veldig mange kommenterer hvor godt og velbehagelig det dufter her🙂

Respuesta de Kamseen
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.