Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best duft lys! Så bra at jeg fant den. Elsker hjemme parfyme men kunne ikke bruke duftlys før fordi følte at jeg manglet oksygen fort. Jeg lest at Kamseen har bare naturlige ingredienser og soja vok... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Først og fremst ett utrolig hyggelig møte med selger på julemesse. Lysene lukter fantastisk og ikke en reaksjon på de noe jeg alltid får av andre duftlys.. jeg bestilte flere lys på nett bare dager et... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kamseen har laget 16 duftlys med julemagi og jeg digger alle! Har hatt influensersamarbeid med Kamseen for tredje gang nå og er også kunde privat. Anbefales på det varmeste. Brenner fint, lenge, er go... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de velas
  2. Proveedor de fragancias, aromas y saborizantes

Escrito por la empresa

Kamseen AS is registered company in Norway. We make candles & deal in fragrance related products.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Desse lyså kan eg med handa på hjerta…

Desse lyså kan eg med handa på hjerta anbetala. Dei er verdt kvar krone. Du treng ikkje ha lysa påtent lenge for at du skal lukte duften frå lysa. Eg tende dei litt ein kveld, og neste morgen kunne ein framleis kjenne duften frå lysa.
Eg kjem til å kjøpe desse lysa igjen.

9 de septiembre de 2022

Hjertelig takk

Veldig fornøyd!

Rask levering og godt pakket inn. Gode lukter, akkurat slik som beskrevet!

6 de septiembre de 2022

Tusen Takk Sara

En godt fornøyd kunde!

Jeg bestilte to duftlys fra Kamseen, det tok ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk dem i postkassen. Lysene var godt pakker inn og kom med hver sin pose, de hadde små info skriv og advarsel klister sammen. Lysene luktet utrolig godt og sto til all sin forventning (pluss mer). Eierene av bedriften er behjelpelig og har en sann lidenskap til sine produkter. Her kommer jeg til å bestille mer og anbefaler virkelig produktene videre til venner samt familie.

31 de agosto de 2022

Hjertelig Takk Hanne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mottok akkurat mitt første lys fra Kamsen. Elsker lukten. Lyset kom i en søt gavepose, god informasjon om duftene samt et lite bilde med informasjon. Skal garantert kjøpe flere🌼🤩❤️

Mottok akkurat mitt første lys fra kamsen. Virkelig elsker duften.Delikat pakket, i tillegg får man med en liten gavepose med god informasjon om duftene og litt forhistorie. Jeg valgte da samisk. Blir garantert flere kjøp.

8 de septiembre de 2022
Opinión espontánea

Hjertelig takk Lise .

hyggelig handel

hyggelig handel , gode produkt , rask levering , lukter veldig godt av oljene. Kjøper mer når jeg går tom 😊.

9 de agosto de 2022

Respuesta de Kamseen

Hjertelig Takk Camilla :)

Body lotion

I bought body lotion and it’s soo fantastic! Makes my skin smooth and beautiful! Love it! Will definitely buy some more!

8 de agosto de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Kamseen

Thank you Oksana for your feedback :)

Elsker produktene!

Kamseen har dufter for enhver smak. Har prøvd ulike lys, funnet favoritter til hver årstid😊 Rask levering, delikat innpakket, pen liten krukke man gjerne lar stå framme. Anbefales på det varmeste!

1 de agosto de 2022

Hjertelig Takk Wenche

Gode produkter

Gode produkter, god service og rask levering!

28 de junio de 2022

Hjertelig Takk Heidi :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.