Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik et bord langt inde i den meget historiske café. Bestilte desværre 2 stk med ribbensteg, der viste sig at være kæmpe stykker, fortrød at vi ikke valgte forskelligt. Det var meget lækkert, hjem... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Glimrende frokost! Har tidligere haft en noget lunken madoplevelse på den hyggelige men trange frokostrestaurant, men denne gang sad den lige i skabet. Stegt sild og syltet kogt sild fås næpp... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt bord en måned forinden til 8 personer og ved ankomst blev vi henvist til den anden side af gaden i et tarveligt og småkoldt telt ved kajen. Tjernere virker ligeglade og udbrændte. Derfor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spiste dernede den anden dag og det var en dejlig oplevelse. Alt på min tallerken virkede friskt og velsmagende. Snakkede med de søde tjenere omkring det og de fortalte at alt er hjemmelavet hos Kanal... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dejlig mad

Dejlig mad. Det der trækker ned er at personalet betegner en kollega som evnesvag og det besvares med du er en idiot. Uhørt kommunikation i gæsternes nærhed. Måske et kursus i respekt og anerkendelse ville hjælpe. Jeg kommer i hvert fald ikke igen!
Held og lykke med processen.
Lena

11 de junio de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fra en god stemning til provokerende opførsel og håndgemæng

Sammen med nogle kolleger havde vi bestilt bord til et julearrangement på Kanalcafeen i december 2017. Vi har tidligere afholdt lignende arrangementer der, dog til kun frokost, hvor det dog denne gang var til aften.
Både mad og drikke var til vores fulde tilfredshed, dog er betjeningen ikke hvad man må kunne forvente. Herudover var der samme aften et større og meget støjende og provokerende selskab, som personalet desværre ikke kunne styre. Det udviklede sig desværre til kast med flydende væsker, og et mindre håndgemæng. Begge var vi helt uden ansvar for. Det blev en noget sørgelig optakt til julen, og det kan bestemt ikke anbefales at afholde arrangementer der i fremtiden.
Efterfølgende er både mundtlig og skriftlig kontakt til virksomheden blev mødt med total tavshed.

29 de enero de 2018

Havde bestilt bord

Havde bestilt bord, og fået en bekræftelse pr. Mail. Da vi kom, fik vi at vide, at køkkenet havde lukket, men vi kunne få noget hurtigt. Ligeledes skulle vi spise hurtigt, og skynde os ud.
Jeg prøvede at få en forklaring på, hvorfor jeg havde en bekræftelse på en reservering, som ikke kunne lade sig gøre - men tjeneren var ligeglad. Det kunne han ikke gøre noget ved. En ualmindelig dårlig oplevelse. De har tydeligvis ikke styr på deres forretning.

31 de diciembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke meget julestemning i de gamle stuer

Jeg havde inviteret min mand på julefrokost på Kanalcaféen og vi glædede os til en hyggelig eftermiddag med dejlig mad. Ved ankomsten fik vi surt anvist et bord, der er placeret under en trappe. Tjeneren virkede mest af alt som om hun overhovedet ikke havde lyst til at være på arbejde...
Vi bestilte en frokost anretning og fik masser af dejlig mad men betjeningen og placeringen er fuldstændigt uacceptabel og derfor får dette - ellers skønne historiske sted - kun én stjerne. Der var ikke travlt og der var flere ledige borde, så hvorfor vi skulle sidde under en trappe er helt uforståligt.

29 de diciembre de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen service eller velvilje ...

Havde bestilt bord til 2 personer kl. 13.00. Vi ankom 1/2 time for tidligt og spurgte pænt om vi mon kunne komme til allerede nu. Det kunne vi godt (og der var også masser af ledige borde), men ... Vi kunne vælge mellem 3 forskellige pladser. Alle placeret MIDT i andres selskaber - altså klemt inde mellem 2--6 personer på hver side af os.
Spurgte pænt, om hvis vi så ventede til kl. 13 - at vi måske kunne få 2 pladser i den ene ende af et bord, (så man i det mindste havde bare en lille smule "intimsfære").
- men igen NEJ! Ingen hjælp at hente. Og på ingen måde den mindste velvillighed til at gøre et forsøg - eller bare et smil eller en forklaring.
Altså undskyld, men der var minimum 6 tomme borde (uden reservationsskilte på), hvor de kunne have placeret os "i den ene ende".
Vi gik igen ...

7 de junio de 2016

Anbefalings værdigt

Var på en frokost tur med et par venner for en uge siden, sad nede ved kanalen og nød udsigten. Maden var god dansk mad i rigelige mængder og god kvalitet.

Tjeneren ydet god service med godt humør.

21 de septiembre de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig og ligegyldig service

Fik et frokost gavekort til 2 personer i gave og bestilte bord en hel alm. onsdag kl. 12.30 med elektronisk kvittering for denne bestilling. Ved ankomst fik vi at vide at vores bord var slettet, da vi ikke kom til tiden kl. 12. Vi forklarede at vi havde bestil til 12.30 hvilket der var en kvittering på. Tjeneren oplyste surt at vi så kunne gå ned i rum 3 ved første bord. Allerede her var følelsen, at vi som gæster kom til besvær. Bordet som ikke blev anvist, viste sig at være placeret under en trappe. Måske ikke det hyggeligste sted at indtage en frokost med trampen over hovederne. Især når der i lokalet ved siden af, var flere ledige borde som kunne være anvist. Da tjeneren fandt os og spurgte hvad vi ville drikke, ja så var det nærmest en gætteleg at finde frem til, hvilke øl de kunne tilbyde på cafeen. Det lykkedes os kun at høre 2 slags blive nævnt. Ved servering af frokostplatten, blev fadet blot sat ved bordet uden nogen form for præsentation af indholdet. På intet tidspunkt blev der spurgt ind til om vi manglede noget el. lign. Maden smagte dejligt - udelukkende derfor sniger jeg mig op på 2 stjerner. Men den følelse vi fik som gæster, at være totalt ligegyldige og nok mest til besvær, ja det trækker gevaldigt ned i bedømmelsen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende på andre danske frokost restauranter. Måske noget "nyt blod" på tjener siden kunne ændre dette image. Jeg kommer i hvertfald ikke på besøg igen.

22 de mayo de 2015

Super mad,. Super betjening

Min kone og jeg havde bestilt bord torsdag 1-8-2013 kl 12.30
Da vi kom Spurgte vi om vi kunne sidde ude,Selvfølgelig blev der sagt.
Vi valgte en platte med 6 slags pålæg ,3 slags brød samt alt i tilbehør.
Alt var super lækkert til en rimelig pris.
Tjenerne var smilende,glade og klar på lidt sjove replikker.
Absolut ikke sidste gang vi har spist på Kanal cafeen.

4 de agosto de 2013

Hyggeligt sted - muggen betjening

Var fornylig på Kanalcafeen. Det er nogle hyggelige rammer, men betjeningen var virkelig skidt. Blot fordi jeg bestilte mere end 1 lille stykke rugbrød til to velvoksne fiskefileter, så fik man den sure mine. Og da vi bad om at betale regningen opdelt, fik vi at vide at vi kun fik ën regning, og at vi måtte ordne det andet mellem os.

Havde faktisk en lignede oplevelse forrige gang, jeg var på Kanalcafeen. Så nu har jeg bestemt mig for, at de aldrig skal belemres med mine "urimelige" ønsker igen.

18 de junio de 2012

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.