Goede aanbieding in de opruiming. Alle materiaal dat ik ontvangen heb is van goede kwaliteit en redelijk geprijsd. Verzending en bezorging 3 keer per week vind ik prima.
Als je wel kayak ervaring hebt en je wilt op je oude dag met een "inflatable canoe" dobberen, ben ik blij hier binnen te zijn gelopen! Vriendelijk, deskundig (nemen de tijd voor en denken mee). T... Ver más
Het artikel is precies als afgebeeld. Het is een waterdicht artikel, wij vinden enkele vouwen wel heel scherp en hopen dat het artikel wel wat langer meegaat want de uitvoering ervan is duurder dan... Ver más
La empresa ha respondido
De bestelde artikelen zijn vlot door kanoshop geleverd! Ik had de yak long john in twee maten besteld. Helaas had het model niet de gewenste pasvorm en heb ik beide pakken retour gestuurd. De afhandel... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre Kanoshop.nl
Escrito por la empresa
Over Kanoshop.nl
Winkelen zonder zorgen en eenvoudig vanaf elke locatie. Dat is kanoshop.nl, de online winkel van kanoshop. Op kanoshop.nl vind je alle producten snel en overzichtelijk, voorzien van informatie en tips waarop je moet letten bij jouw keuze.Snel besteld en snel thuis
Door onze overzichtelijk site heb je het juiste producten snel gevonden, kan je de actuele voorraad zien en het product meteen bestellen. Jouw bestelling wordt dan binnen 2 werkdagen naar je verstuurd en je kan de vorderingen van jouw bestelling online zelf bijhouden. Het is zelf mogelijk om boten en peddels via de verzendservice te verzenden.Keuzehulp van kanoshop.nl
Thuis winkelen en toch over de kennis en informatie van één van onze medewerkers beschikken? Dat kan! Via onze keuzehulp kan je stapsgewijs informatie vinden over verschillende producten. Zoekt u bijvoorbeeld een kano maar weet u niet welke type boot het beste bij jou en je vaarstijl past?Kies bij de keuze hulp ‘kano en kajaks’ en er verschijnt een overzicht van welke type boot, bij welke type water, activiteit, vaarder en vaarstijl past. De keuze hulp kan ook goed gebruikt worden om je bezoek aan onze winkel in Bergschenhoek voor te bereiden. Zo kan je van te voren al informatie inwinnen over de verschillende producten en zo gerichter proefvaren of producten passen/uitproberen.
Hoeksekade 141, 2661 JL, Bergschenhoek, Holanda
- 010 5214333
- info@kanoshop.nl
- kanoshop.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Kanoshop is top.
Ik vind kanoshop een betrouwbaar degelijk bedrijf dat echt voor kwaliteit gaat.

Respuesta de Kanoshop.nl
Héél snelle reaktie op het schrijven én…
Héél snelle reaktie op het schrijven én voor de levering.
Eén enkele maat voor de Sprite van Grey Owl is wel onvoldoende.
De site weigert de bestelling van twee peddels. 35 € verzendkosten is oké, maar niet per stuk als men een verzameling wenst.
Mvg,
Moens
Behulpzaam
Meegedacht in de zoektocht naar het juiste product, dat er niet bleek te zijn. Na retourzending van het foute product onmiddellijk het geld gecrediteerd

Respuesta de Kanoshop.nl
Er wordt mee gedacht over een…
Er wordt mee gedacht over een leverdatum, ook is er persoonlijke aandacht over het product. Update’s worden goed gecommuniceerd naar de klant.
Perfecte srvice
Goede service en advies bij het kiezen…
Goede service en advies bij het kiezen van de juiste kanospullen

Goede snelle service
Goede snelle service, in de winkel ook zeer goed en vakkundig geholpen

Product volledig zoals beschreven
Product volledig zoals beschreven, snelle levering
Geweldige klantvriendelijke service .
Geweldige klantvriendelijke service .
Klant : Lentiz Life College Schiedam

Goed advies,
Goed advies,
Juiste product geleverd,
Ook volgens de afgelopen levertijd
Groetjes.

Vriendelijke reactieve webshop
Vriendelijke reactieve webshop, niet zo geautomatiseerd als de grote bedrijven, maar met wel met voldoende persoonlijke communicatie over de vordering van je order. Levering kwam netjes op tijd en goed verpakt. Bovenal: het product was goed (een kano karretje) wat volgens mij bevestigt dat deze mensen ook écht weten waar kanovaren over gaat. Een goed samengesteld gamma in een webshop gerund door gepassioneerden. Ik kom zeker terug.

Heel goed advies
Más información sobre otros tipos de reseñas.