KanplaOpiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The app lets you buy a lunch from kitchens that have been closed for several hours prior to your order. There is no way back - your money is gone, and the kitchen is closed. No support phone, and a ch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker mad, super brugervenlig app både for store og små 😊 Bestemt en anbefaling værd til den travle familie hvor madpakken ofte er en sur tjans om morgenen 🙈 Bestemt også hvis man bare har lyst ti... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

It’s not possible to clam for a refund, when using the AI chat bot gives you steps to clam for a refund however when following those steps there is not a refund section to click on to. The chat bot... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi har brugt KANPLA i 2 år nu, og det har været en blandet fornøjelse. Der var flere gange hvor maden ikke dukkede op til tiden, eller slet ikke og/eller maden var noget andet end det man havde... Ver más

Información sobre la empresa

1. Catering
  2. Proveedor de servicios de Internet

Escrito por la empresa

OBS: Vi driver ikke køkkener eller laver mad på tværs af lokationer. Vores mission er at lede den digitale transformation af kantinedrift ved at skabe den bedste platform for bedre oplevelser i kantiner, samtidig med at vi positivt påvirker både overskud og planet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Svingende kvalitet

Vi har brugt KANPLA i 2 år nu, og det har været en blandet fornøjelse.
Der var flere gange hvor maden ikke dukkede op til tiden, eller slet ikke og/eller maden var noget andet end det man havde bestilt.
Priserne steg hurtigt til et niveau hvor vi til sidst sagde fra.
Der var også meget underlige erstatninger når det man havde bestilt ikke kunne leveres og billederne havde ofte ikke meget med det leverede at gøre.
Vi oplevede også at eleverne blev spammet med notifikationer i perioder.
Ved udmeldelse var det umuligt at slette eleven, og man blev præsenteret for en React/web fejl hver gang.
Da jeg til sidst gav op og slettede det hele havde kontoen 7.440000000000824 kr. tilbage (?).
Men OK, de leverede generelt maden og derfor 3 stjerner.

10 de marzo de 2023

Hurtige penge

Update:
For en god ordens skyld skal det nævnes at efter kontakt med kanpla har de refunderet returnerings beløbet, og dette også er sket for de 3-400 andre kunder vides ikke.
Langsom platform
Har brugt dem i forbindelse med skolemad. Firmaet der leveret maden til skolen besluttede med dags varsel at opsige aftalen hviket betyder at de penge man har indsat på konto ikke kan bruges. Nuvel pengene kan returneres men man skal bare lige betale et returnerings gebyr på 10 kr. 10 kr er ikke alverden men når 3-400 kunder på skolen skal ha refunderet så bliver det til en del.føj hvor en uordentlig måde at drive forretning

1 de septiembre de 2022
Logotipo de Kanpla

Respuesta de Kanpla

Hej Glen,

Jeg er ked, at du har haft så dårlig en oplevelse med vores bestillingsplatform til skolemad.

Det er desværre en meget beklagelig situation med jeres skolemadsleverandør, som er gået konkurs og har stoppet skolemadsordningen fra dags dato.

Vi har siden i går, hvor vi blev gjort opmærksomme på konkursen arbejdet på højtryk for at finde en ny leverandør, som kan tage over på leveringen og har allerede kontakt til flere potentielle leverandører.

Kanpla har desuden intet med selve aftalen mellem skolen og skolemadsleverandøren at gøre, men hjælper blot med at facilitere bestillingerne og gøre det så nemt som muligt for både leverandøren, skolen og jer som brugere at have en god skolemadsordning.

Jeg beklager dog igen meget, at du ikke føler, at vi er lykkedes med at indfri dette overfor dig som bruger.

Ift. dig og de andre brugere på skolen, som allerede har indbetalt penge, så arbejder vi som skrevet for at finde en alternativ leverandør hurtigst muligt, så I fortsat kan bestille skolemad, som tiltænkt. I vil høre mere om dette gennem jeres skole. Ønsker I alligevel jeres penge refunderet før dette, så kan I skrive til support@kanpla.dk eller vores chat via appen.

Du skal dertil være meget velkommen til at række ud til mig direkte, hvis du har yderligere spørgsmål til den specifikke situation på [ju@kanpla.dk](mailto:ju@kanpla.dk) eller 39393009.

Med venlig hilsen
Jeppe fra Kanpla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert mad

Har altid været super tilfreds med Kanpla til min datter når hun vil have noget ekstra lækkert end det hun er vant til at få med i madpakken. Nemt at gå ind og vælge menu og så overfører penge hvis der er sat penge ind på deres konto. Super tilfreds med hvordan det fungere med appen.

23 de junio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.