Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet kræver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fået nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes på andre måder. Man kan dermed ikke vide, h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte søndag den 24/7 med bemærkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. Hører intet og da jeg logger ind på min konto står der bare behandler, Skre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til trods for et stort bredt udvalg, "nøjes" jeg med at købe en ring og et par øreringe til min kæreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en håndskrevet hilsen fra che... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjemmeside hvor produkterne er præsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfølgning og lø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Relojería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Karat24 er en ekstraordinær webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i højsædet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mærker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Smykkekæden og mange flere.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg er ikke helt tilfreds

Jeg har ikke den bedste oplevelse med jer. Jeg får en varer som jeg gerne vil returnere igen. Men jeg mislykkedes i at få kontakt til jer og der var ingen returnerings mærke med i pakken. Hvilket alle andre steder har, så det er nemt at få sendt afsted.

De to stjerner får i dog for jeres mail om rabat og sød afleverings note i pakken.

1 de abril de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Formidabel

Meget fin service. Også da jeg ringede og spurgte hvor pakken blev af, det viste sig at være postvæsenet skyld og ikke Karat24.

20 de marzo de 2017

dejligt

Dejligt at opleve, god service. personlig håndskrevet hilsen sammen med varen. Meget positivt, Man føler ikke man bare er et nummer i rækken af ordre. Tak for det.

19 de marzo de 2017

Godt

Godt sted at handle, hurtigt levering, bredt udvalg

4 de marzo de 2017

Køb af to spinningsringe

Jeg har købt to spinningsringe den ene til 50kr og den anden til 80kr langt billigere end de normalt er på tilbud til, hurtig levering kom i en fin æske med indpakning. Kan helt klart anbefales!

14 de febrero de 2017

Super fint

Jeg nåede bare lige at slippe tasterne, så kom posten med varerne :-)
Pakket pænt ind, og lige som jeg havde bestilt.
Meget professionelt, og det virker faktisk som om, de gider at gøre det godt! Og det kan altså få mig i godt køber-humør :-) TAK

22 de enero de 2017

Kan klart anbefales!!

Jeg fik forleden tre ringe ind af døren, efter kun tre dages ventetid. Min ordre var hurtigt blevet leveret, og ringene kom i den fineste stand. Der kom oven i købet et sæt øreringe med, som en lille ekstrating. Jeg har aldrig fået en pakke så hurtigt hjem, som hos Karat24.dk. Det var en fornøjelse at handle på deres hjemmeside, og kan klart anbefales.

5 de enero de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service.

Oplevede enkelte problemer med track and tace som det eneste, alt andet gik perfekt og varen var fremme som lovet :)

15 de diciembre de 2016

Annulleret min ordre.

Jeg har bestilt øreringe igennem hjemmesiden. Men karart24 annulleret bare ordren. Som om de alligevel ikke havde varen. Samt deres kundeservice ikke ville tage tlf.

Øreringene kan desværre ikke fået andre steder. Da konen har mistet den ene.

14 de diciembre de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.