Firmaet kræver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fået nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes på andre måder. Man kan dermed ikke vide, h... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte søndag den 24/7 med bemærkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. Hører intet og da jeg logger ind på min konto står der bare behandler, Skre... Ver más
Til trods for et stort bredt udvalg, "nøjes" jeg med at købe en ring og et par øreringe til min kæreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en håndskrevet hilsen fra che... Ver más
God hjemmeside hvor produkterne er præsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfølgning og lø... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Karat24 er en ekstraordinær webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i højsædet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mærker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Smykkekæden og mange flere.
Información de contacto
Hobrovej 452, 9200, Aalborg SV
- +4598101141
- kontakt@karat24.dk
- karat24.dk
Super kundeservice
Gode priser og venlig kundebetjening, men modtog kun min bestilling efter 1 uge.
god service
Hurtig handel, ingen problemer.
Der vil jeg handle igen.
Fin behandling.
Rigtig god service, Uret som jeg havde bestilt var fint pakket var ind som gave, som det var aftalt. Sød personlig hilsen fulgte med, det var rart.
Fin service, hurtig levering
Hjemmesiden udmærket og overskuelig, rette vare, forsvarligt emballeret, hurtigt leveret. Fint med en personlig hilsen fra den, der pakkede forsendelsen, det var en hyggelig overraskelse :-)
Super
En håndskrevet kommentar på følgeseddel. Det har jeg aldrig oplevet før. God markedsføring, jeg vil helt sikker bruge karat24 igen.
Hurtig og effektiv.
God hjemmeside, fandt smykke der ikke var muligt at finde andre steder. Ordren afgivet i julen, og var alligevel fremme i løbet af få dage.
Smykket var pakket ind. Der var håndskrevet hilsen med.
Super godt!
Pakken kom hurtigt og er rigtig glad for den. Super god service og super hurtig levering👍
Super fin handel
Meget fin og hurtig handel. Uden nogen problemer. Kan klart anbefales
Super service og levering og varer
God service hurtig levring og flotte varer
Karat24 super nethandel
Jeg har været utroligt god tilfreds med min handel hos Karat24. Jeg anbefaler det gerne til familie og venner
Det er første gang jeg handler hos Karat24.dk, men ikke sidste.
Nemt at følge pakken og hurtig levering. Venlig betjening og en ekstra julegave i æsken.
Tusind tak for super service :o)
Hurtig og informativ ekspedition
Karat24 giver et super førstehåndsindtryk: bestil og modtag dagen efter, enkelt mail om ordre, afsendelsen og levering, personlig og nærværende sprog i henvendelser uden af være "for meget". Tusind tak og godt nytår!
Bedste handel på nettet. Nem og hurtig.
Jeg var tilfreds med det hele fra start til slut. Vil med glæde anbefale det til andre.
Hurtig og perfekt ekspedition
Jeg modtog min ordre hurtigt og alt var som det skulle være. Jeg ville klart handle her igen.
glad og tilfreds :)
Nem og overskuelig shop :) god kundeservice og skønt med en håndskrevet besked...
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.