Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg besøgte den fysiske butik og de var meget hjælpsomme og brugte tid på at hjælpe mig. Stor kontrast til mit forsøg på at anvende webshoppen tidligere.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 3 par snørrebånd. I starten får jeg ikke nogen ordre bekræftelse men kan se at pengene er reseveret. Tænker ikke mere over det. Senere ser jeg at de reseverede penge ikke er reserveret læ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilite et par uggs Tasman slipper i den sorte farve og selvom der stod 5-12 dages levering, blev jeg kontaktet af en medarbejder i karlskicks som fortalte de lige havde fået nyt parti hjem af den... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte Jordan 4 til en julegave, og på siden stod der, at det var forudbestilling 5-12 hverdages leveringstid. De blev sendt 6 dage efter bestilling :-) Havde lige kort skrevet til kundeservice o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Limpieza en seco
  3. Tienda de accesorios de moda
  4. Diseño de moda
  5. Tienda de reparación de zapatos
  6. Servicio de lustrado de calzados

Escrito por la empresa

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i København af Karl Faurholt. Før KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det første resultat på sociale medier, blev han mødt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tænke bæredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lækre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kælderbutik i Københavns centrum i 2018, hvor fra der sælges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulære custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skræddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandør af førende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnævnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjørnet af Studiestræde og Lars Bjørnsstræde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de største trends og følge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 86% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 stjerner fordi der gik lang tid før…

3 stjerner fordi der gik lang tid før skoene ankom.
Havde vi vist det, havde vi nok valgt en anden hjemmeside

9 de septiembre de 2025

Respuesta de KarlsKicks

Hej Jeanie, Den forventede leveringstid står altid på vores hjemmeside og ændrer sig efter hvilken størrelse du bestiller hjem. Har vi dem på lager leveres de stort set fra dag til dag, men er de svære at skaffe hjem, så kan der gå op til 12 hverdage (2½ uger) hvilket også fremgår af ordrebekræflsen der er modtaget. Tilsvarende hjemmesider i Danmark som sælger eksklusive sneakers som os, har tilsvarende længere leveringstider på bestillingsvarer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Garantere at gøre dine sko hvide, men det passer ikke!

Jeg tager ind til Karls kicks, med mine air force 1. Som aldrig er blevet brugt, den ene sko havde misfarvning. Spørger om det er noget de kan fikse, og får af vide at det sagtens kan lade sig gøre, og de bliver så gode som nye. Det betaler jeg for, men synes stadig det er en lidt voldsom pris.

Dette sker i februar, efterfølgende ryger skoene ind i mit skab. Så de kan bruges til sommeren, jeg tager dem frem og misfarvningerne er tilbage. Dette sker i juni, jeg tager kontakt og siger det ikke er i orden. Har givet 350 kr for at få dem fikset, og 3-4 måneder efter er det tilbage. Jeg får af vide af ham jeg taler med at de har været udsat for sollys, selvom han ikke ved at jeg opbevarer mine sko i et skab hvor der intet sollys kommer. De siger jeg kan aflevere dem og vi kan prøve igen, dette virker så i 1,5 måned og nu er misfarvningerne tilbage igen.

Lad vær med at få dem repareret eller fikset hos karls kicks. Lidt vildt at reklamere med at kunne gøre noget, også at være så dårlige til deres fag.

7 de junio de 2025

Respuesta de KarlsKicks

Hej Sami, vi garanterer aldrig at kunne gøre sko hvide igen, men gør altid vores bedste for at opnå fantastiske resultater. Da du hentede dine sneakers var de helt hvide og du var selv godt tilfreds med resultatet. Da du 4 måneder efter kommer tilbage og de er blevet gulige igen, giver vi dine sneakers en ekstra omgang uden beregning. Igen bliver resultatet rigtig godt og dine sneakers er flotte og hvide igen.

Alle hvide plastsåler bliver gulige med tiden, særligt når de udsættes for meget sollys. Dette er ikke noget KarlsKicks kan forhindre. Vi tilbyder en renseservice hvor vi kan gøre dem hvide igen. Det er en større og krævende process, hvor vi normalt ikke oplever problemer, men alene har haft glade og tilfredse kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte Adidas Samba OG Maroon Gold…

Jeg købte Adidas Samba OG Maroon Gold Metallic.

- God service (hurtige svar på e-mails)
- God pris (meget konkurrencedygtig i forhold til andre forhandlere)
- Leveringstiden var en smule lang, men det er the name of the game, når man vil have fat i udsolgte sko, og det var helt klart ventetiden værd.

Kan anbefale!

27 de agosto de 2025

Meget tilfreds!

Super produkter og fleksibel kundeservice der nemt hjalp med at ændre min ordre.

Et lille forbedringspunkt ville være tydeligere info om leveringstid ved forudbestillinger, men jeg satte pris på de løbende opdateringer og hurtig levering, da varen kom på lager. Tak!

30 de julio de 2025

Bestilte et par Yeezy slides

Bestilte et par Yeezy slides, valgt dem hvor der stod leveringstid 1-3 dage. Efter 2-3 dage fik jeg en mail om at det var en skaffevare og der vil gå 5-12 hverdage. Efter ca 5 dage får jeg en mail at de er i gang med ordren efter yderlig nogle dage modtager jeg en mail om at jeg snart vil modtage en track & trace. Efter ca 10 dage modtager jeg en mail med at at ordren nu er annulleret, da de ikke kunne skaffe dem.

29 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lovet leveringstid blev ikke overholdt

Lovet leveringstid blev ikke overholdt.
Og ændring af leverings adresse kunne ikke nå at blive ændret, da I først svare på min mail 2 døgn efter afsendelse.

12 de julio de 2025

Respuesta de KarlsKicks

Hej René, beklager oplevelsen, men tak for din tilbagemeldning.
Dine oplysninger er dog ikke helt korrekte. Vi besvarede din email 20 timer efter du havde skrevet til os. Du lagde din ordre en aften efter lukketid og din pakke ankom fortsat indenfor den lovede leveringstid på tre hverdage.
Håber at se dig glad tilbage igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er super glad for mine nye Adidas…

Jeg er super glad for mine nye Adidas Campus. Man går rigtig godt i dem. Jeg kunne godt tænke mig, I havde en video på hjemmesiden, hvor man kunne lære at sætte snørebåndene, så de passer til modellen 😂 denne her smart sko, skal jo ikke bindes med almindelig sløjfe 🫣

10 de julio de 2025

Respuesta de KarlsKicks

Tak for din anmeldelse, og tip til video. Vi har faktisk planlagt en masse videocontent med guides mv so vil komme på vores site i løbet af sensommeren. En guide til at lace vil vi helt klart tage med også.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

ikke noget for mig

Købte et par sko som stod til 1000 i annoncen. Det viste sig at de rent faktisk kostede 1250, i den størrelse jeg købte dem i. Mystisk måde at reklamere på men fair nok, det er vel min fejl at jeg ikke læste efter. Jeg ventede så 3 uger hvor jeg kontinuerligt fik mails om at nu var de snart fremme, for så at få en mail i dag hvor de skriver at de ikke kan levere dem alligevel og at ordren er annuleret. De kompensere så med et gavekort på 100kr men ærligt så kommer jeg ikke til at handle der igen

11 de julio de 2025

Respuesta de KarlsKicks

Hej Jesper, ærgerligt at du skulle have denne oplevelse. Vores mange sneakers er sneakers der som oftest er udsolgt i vanlige butikker og hvor efterspørgslen er stor. Derfor er priserne variable. Det er de fra dag til dag og fra størrelse til størrelse. Som det fremgår af ordrebekræftelse og vores handelsbetingelser, så tilstræber vi at levere indenfor 5-12 hverdage, men i meget sjældne tilfælde kan der enten gå lidt længere tid, eller det kan vise sig helt umuligt at fremskaffe de valgte sneakers.
Vi vil forsøge at blive endnu bedre til at kommunikere dette til vores kunder fremover, så en situation son din kan undgås.

Sådan jo

Sådan jo, har modtaget min ordre fra jer af, det gik vældig godt må jeg sige. Rigtig hurtig levering også. Mange tak for det.

3 de julio de 2025

Respuesta de KarlsKicks

Hej Ralf, det er vi glade for at høre. Tak :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produkter som ikke kan leveres

Fik bestilt nogle sneakers til min søns fødselsdag. Der går 3 uger hvorefter jeg får at vide at de ikke kan leveres alligevel. Hvorfor have produkter på ens hjemside man kan ikke levere....

19 de junio de 2025

Respuesta de KarlsKicks

Vores koncept er at vi sælger sjældne og eftertragtede sneakers som normalvis er udsolgt i almindelige butikker. Din søn har god stil og er derfor gået efter et par sneakers som ellers er helt udsolgt. Derfor er det en skaffevare som du bestiller som forudbestilling. Når vi har modtaget din forudbestilling, går vi igang med at lede efter varen. I meget sjældne tilfælde må vi desværre give op, men i 99% af tilfældende kan vi levere indenfor ganske kort tid.

Styr unna

Styr unna! Fikk aldri varene, og hver gang jeg sender mail og etterlyser, får jeg til svar om at de ventes levert til meg i slutten av uken. Dette har de sagt i flere uker nå. Useriøst, oppleves som svindel og lureri.

20 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.