Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Perfekt og menneskelig oplevelse

Jeg havde et par spørgsmål omkring vores gasfyr da det er ret gammelt, og jeg har ikke haft gasfyr før, så min viden er begrænset. Claus kom forbi personligt, og vi gennemgik hurtigt gasfyret sammen. Han kiggede på hvad type skorsten vi har, og nu ved jeg hvad jeg skal være opmærksom på. Det hele uden omkostninger, bare en uforpfligtende snak. Med sådan et service-niveau kan jeg kun anbefale Karslunde VVS - det er ikke tilfældigt at alle dem som skriver en anmeldelse her giver 5 stjerner. Jeg bliver helt sikkert kunde.

30 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

ET FIRMA MAN KAN STOLE PÅ.

Jeg kender mange håndværkere igennem mit arbejdsliv, men ingen kan måle sig med Claus, som udfører perfekt
håndværksmæssigt arbejde.
Kommer og kikker på opgaven - vi aftaler den bedste løsning i fællesskab - og sagen udbedres hurtigt muligt.
Jeg kan kun give Claus de bedste anbefalinger.

22 de enero de 2025

Perfekt arbejde

Denne gang har jeg fået skiftet et toilet og en vandhane, plus lidt andre småting. Som altid god service, alle aftaler overholdt og perfekt udført arbejde.

16 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg plejer ikke at give anbefalinger

Jeg plejer ikke at give anbefalinger, men . . .
Her får du vitterligt en rigtig god oplevelse fra en håndværker der yder høj faglig service, viden og fleksibilitet - også i pressede situationer. Her kan du fremlægge dine ønsker og få en indlevende sparring fra en meget behagelig mand. Jeg har haft fornøjelsen flere gange i forbindelse med opsætning af varmepumpe og senere med opsætning af radiatorer. Alt med samme gode oplevelse.

13 de septiembre de 2022

super service

Midt i udskiftning af gulv dukkede et tæret rør op. Claus tryllede med sin tid og kom så hurtigt at gulv projektet ikke blev forsinket. Super service.

30 de abril de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er når tingene er svære

Det er når tingene er svære , at man bedst kan vurdere, om servicen er i top. Karlslunde VVS udførte arbejdet til tiden, til prisen og med et smil. Super godt til den flinke VVS`er

20 de noviembre de 2017

Proffessionelt

Har lige fået skiftet gasfyr og radiatore af Klaus fra Karlslunde VVS. Han udføre et fint stykke arbejde, en aftale er en aftale og over holdes. Er helt nede på jorden - som er meget til talende hos håndværker. Vil klart anbefale firmaet. René, Greve.

13 de marzo de 2016

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.