Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos oss kan du köpa olika typer av mc-hjälmar, oavsett om du är ute efter en superflake, öppen jethjälm, öppningsbar integralhjäm eller en mopedhjälm.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Awful experience - Imagine driving business like this ..

Missing item – super poor customer service.

I placed order #129145 for two motorcycle helmets. When I collected my parcel on 28th August, there was only one helmet inside.

I have contacted the shop several times, but they do not respond to any of my messages. Unfortunately, I am still missing the second helmet and no solution has been offered.

Very disappointing experience – I cannot recommend this shop. Please don't waste your money here.

28 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har købt 2 hjelme og fik kun sendt…

Jeg har købt 2 hjelme og fik kun sendt 1. Har skrevet af flere omgange til virksomheden, men intet svar. Så de mangler stadig at refundere penge for den ene hjelm som jeg aldrig modtog. Rigtig ærgerlig oplevelse og service. Kan ikke anbefales at handle her.

12 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik leveret en super fed “Old School”…

Fik leveret en super fed “Old School” hjelm leveret hjem til DK.

Trods lidt skæve anmeldelser her og på Facebook vågede jeg pelsen og bestilte en hjelm - Og efter 3 dage modtog jeg en mail om de havde behandlet min ordre! Pengene var væk fra min konto. Men derfra hørte jeg intet fra Karlsossons hjälmar 😬

Jeg skrev en mail til dem om jeg gerne ville have noget leverings oplysninger. Men fik intet svar 😅 - Så tænkte jeg at jeg var selv om at jeg var blevet snydt. Jeg kunne jo bare have taget anmeldelserne alvorligt!

Men så ligepludselig! D. 26/8 gik der en mail ind fra Bring omkring de havde en hjelm til mig til levering D. 28/8!! Så min hjelm den kom sgu!! Super fed og passede lige på mit fede hovede 🤩👍🏻

Jeg bestilte D. 16/8 og fik den leveret D. 28/8 - Så 12 dages levering 🙂..

Hvorfor så ikke 5 stjerner? Kommunikationen kunne godt være bedre med hensyn til levering, så man vidste hvor ens hjelm var :-)

28 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichter, koop hier niets!

Verschillende mails gestuurd, zonder een reactie. heb op 8 augustus een automatische mail gekregen dat de order geprocessed was maar geen tracking info en op mail reageerd hij niet. Een schande dat dit allemaal kan zo. Heb via paypal een klacht aangemaakt met verzoek tot terugbetaling.

8 de agosto de 2025

Varning

Varning! Beställ inte härifrån! Beställde en hjälm och visir… veckorna gick, försökte kontakta säljaren men inget svar, dagligen skrev och ringde jag under en veckas tid, tills sist svarade han o sa att han skickat, vilket var lögn för han återkom aldrig med spårningsnummer på paketet… jag genomskådade detta… det gick så långt att jag kollade upp hans hemadress, hans mors adress osv… slutligen kontaktade jag hans gamla mor, och DÅ vaknade herr Karlsson till liv… tänk att en äldre man ska behöva få skäll av sin mamma för att kunna göra rätt för sig… PINSAMT!
Hört mååååånga som aldrig fått grejerna dom beställt trots betalning… så varning! Orkar ni inte lägga extrem tid o energi på att jaga denna människa så kommer ni aldrig få era saker ni beställt.

9 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Noget af det væreste jeg har oplevet!

Noget af det væreste jeg har oplevet!
Jeg fik bestilt en hjelm d.12/11 og ikke modtaget noget endnu!
Jeg har både ringet, skrevet og sendt e-mail til firmaet og ejeren Lars - INGENTING.
Lars svare min besked på whatsapp og fortæller over flere dage, at han dagen efter vil sende hjelmen. Dette er stadig ikke sket.
Godt nok en skod firma, skod “service” som ikke findes.
Det er noget øv når jul er lige rundt om hjørnet!

12 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil absolut ikke anbefale at handle…

Jeg vil absolut ikke anbefale at handle med Karlssonshjalmar. De har nogle fede hjelme, men der kundeservice, eller mangel på samme, er elendig.
Jeg købte 2 hjelme og bestilte i den forbindelse også 2 stk. bubbleviser til dem.
Der kom 2 hjelme, men kun 1 visir, og det var en anden slags ende jeg har bestil og betalt for.
Jeg har skrevet til dem 3 gange, uden nogen reaktion.
Jeg forventer stadig at de eftersender de 2 visire, eller giver mig en kreditnota, men det sker nok ikke.
Det er efter min mening et svindelfirma!

24 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skeptisk efter reviews, men overrasket!

Jeg blev tryllebundet af alle de fede hjelme og fik gloet på en masse og bestilt en. Så fik jeg dog læst anmeldelserne her og på faceboo, og blev en anelse nervøs..

Men det gled sku uden problemer. Den blev sendt efter 2-3 dage og fik hurtigt noget tracking. Cirka 5 dages levering med DHL og Bring.

Og den er møg hamrende fed den hjelm!

7 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestellung vom 06.11.23 - bis heute keine Ware erhalten.

I ordered two helmets worth €338 on November 6th, 2023. To date I have not received it. I received no response to inquiries via email and WhatsApp. I've called several times but it always goes to voicemail

Ich habe am 06.11.23 zwei Helme im Wert von 338€ bestellt. Bis heute habe ich sie nicht erhalten. Auf Anfragen per E-Mail und Whatsapp habe ich keine Antwort bekommen. Ich habe mehrmals angerufen, aber es geht immer die Mailbox ran.

6 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Opdatering!: Køb aldrig via dette firma.!!!

Opdatering!
Så lykkes det at få kontakt med firmaet og vi fandt en løsning.

Det er dog desværre stadigvæk ringe kundeservice, så de får kun en stjerne ekstra for at løse situationen.

Forløbet:
Jeg købte en hjelm, som desværre var for lille og skulle sendes retur.
Jeg har skrevet massere af mailes, ringet 10 gange, sendt sms til dem og har ikke intet svar fået tilbage.
Til sidst sendte jeg hjelmen retur, i håbet om at de ville håndtere retursagen og refundere mine penge, men har stadigvæk intet hørt.
Så de skylder mig 1.695 kr. som jeg nok aldrig får.

15 de enero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.