Karlsson & Uddare Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta mäklaren vi köpt genom, säljinformationen stämmer inte överens med vad man köpt, Ljusterö Skärgårdsbyn, dåliga svar via mailkontakt om avsaknad av det man förskottsbetalt ex trädäck, gräsmatta.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Orden, "marknaden osäker, osäkert med högre pris, en köpare verkade oseriös" detta påverkade att släppa Lars Forssellsg 30 utan visning. Allt var klart för visning. Broschyr och visningstider klara. I... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Försökte avsluta affären innan budgivningen var avslutad. 500.000:- mindre än vad jag förväntat mig. Och tyckte att jag skulle vara 'ödmjuk'??? Sen tickade budgivningen på fredag / lördag. ???? Inte... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Björn gav oss ett tryggt bemötande som kändes förtroendeingivande. Vi fick snabb återkoppling som gjorde att vi enkelt kunde följa processen och ta rätt beslut. Detta ledde till att vi fick möjlighet... Ver más

1. Agentes inmobiliarios
  2. Agencia inmobiliaria

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ända sedan starten 1989 har vi jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder. Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa. Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål. Vår strategi har alltid varit att jobba med små lokala kontor i områden som vi känner väl till. Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem på en plats där de verkligen vill vara. Ofta får vi in uppdrag på rekommendation av tidigare kunder. 9/10 av våra kunder kan tänkta sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är ett riktigt bra betyg som vi är mycket stolta över. Idag har Karlsson & Uddare fem kontor. Saltsjöbaden är vårt senaste tillskott. Kanske öppnar vi i dina kvarter nästa år?

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

378 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Väldigt engagerade

Väldigt engagerade, lätta att ha att göra med, trygga och pålitliga.

19 de marzo de 2018

Respuesta de Karlsson & Uddare

Tack för ert fina omdöme! Vi ser att ni anlitat Jakob Jakobsson hos oss till er försäljning. Roligt att ni är nöjda. Må så gott!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är glad att ha anlitat Jakob…

Jag är glad att ha anlitat Jakob Jakobsson.
Han är en mäklare som verkligen förstår och utför sitt uppdrag. Det gör han på ett trevligt sätt och ser till att få med varje detalj.

Hej Daniel!
Tack för ditt fina omdöme. Hälsningar från oss på Karlsson & Uddare

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan verkligen rekommendera Pia Lasses…

Kan verkligen rekommendera Pia Lasses som är väldigt professionell, engagerad, kunnig och ger det lilla extra.

Hej Karoline!
Vad fint att höra att du är nöjd med vår Pia! Må så gott, hälsar vi på Karlsson & Uddare

Professionella och och kunniga

Professionella och och kunniga - rekommenderas varmt

Respuesta de Karlsson & Uddare

Tack för ditt omdöme om vår mäklartjänst! Må så gott, hälsar vi på Karlsson & Uddare

Lyckad försäljning!

Lyckad försäljning på grund av duktig mäklare.

11 de noviembre de 2017

Respuesta de Karlsson & Uddare

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av vår mäklartjänst!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Försökte avsluta affären innan …

Sen tickade budgivningen på fredag / lördag. ???? Inte till tillfredställande nivå, men, men. Orolig, stressad o kände mig inte väl behandlad. Helt enkelt lite oförskämd. En man hade inte blivit behandlad så. Bara en sån sak!!!

10 de noviembre de 2017

Respuesta de Karlsson & Uddare

Tack för ett trevligt samtal Eva. Alltid bra att komma tillrätta med missförstånd som de du påtalat i ditt omdöme. Vi hoppas att du trivs i din nya bostad! Hälsningar från Catharina och medarbetarna på Karlsson & Uddare

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Karlsson och Uddare är mycket …

Karlsson och Uddare är mycket professionella, engagerade, kompetenta, drivna mäklare. Jag har både köpt och sålt och är mycket nöjd i båda led. Rekommenderar varmt att anlita vid försäljning.

2 de noviembre de 2017

Mycket nöjda

Proffsig mäklare Helen Larsson! Ambitiös och trygg - våra allra bästa rekommendationer!

9 de octubre de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.