Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kasper West får vores varmeste anbefalinger. Han var super venlig, pudsede vores vinduer perfekt og så var han løsningsorienteret da han kom ud til vores besværlige lejlighed. Vi bor i gågaden og han... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling, det må jeg bare sige! 🙌 Det startede med at jeg udfyldte en formular, fik hurtigt svar og så gik der ikke længe før der var rene vinduer! Udover dette, hvilket man måske kan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Lokal vinduespudser fra Kolding med stort fokus på service og kundetilfredshed!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blæser det 200 dage om året?

Endnu en gang er jeg kommet hjem til “nyvasket” i vinduer, som slet ikke er rene.. Denne gang kan det muligvis være det voldsomme blæse og regnvejr vinduespudsning blev udført i, hvilket min nabo også konfronterede vedkommende med, da arbejdet blev udført. Efterfølgende har jeg haft kontakt med Kasper West der er af den holdning “jeg kan ikke gøre noget ved blæsten, det blæser og regner 200 dage af året i danmark, jeg ville ikke kunnne drive en virksomhed hvis vi kun måtte arbejde 40% af året”
Hurtig Google tjek, så blæser det ca 30 døgn, så der ville være plads til faglig stolthed en kalender, måtte man mene.

22 de febrero de 2025
Logotipo de Kasper West

Respuesta de Kasper West

Hej Jane,

Du er på en fastaftale hvor du har fået vasket vinduer en dag med 3,9 m/s svarende til en let vind. Altså slet ikke noget man vil kalde slemt blæsevejr.

Det blæser 30 døgn i året med minimum 10.8 (hård blæst) altså næsten 3 gange så slem blæst som den du havde.

Sandheden er bare at nogen få har den holdning at man ikke kan pudse vinduer i solskin, regnvejr eller blæst. og helst heller ikke samme uge som ovenstående.
Selvom jeg godt kan forstå belejligheden i at få det gjort når vejret er helt perfekt.

Vil det aldrig være muligt for mig at have en sund forretning hvis vi kun kan pudse i de få dage vejret er helt perfekt. Så skulle vi ihvertfald have nogle vilde priser. Det har vores snart 800 fastekunder heldigvis rigtigt god forståelse for.

Det skal siges at vi bliver hjemme, hvis det stormer eller vi vurdere at vejret er så voldsomt at det ikke giver mening.

Skal være ærlig og sige at det gør ondt i mit hjerte at få min første dårlige anmeldelse.

Men trods det må du have en god søndag.

Vh. Kasper West

Troværdighed, serviceminded og tilfredshed

Kasper West leverede et fantastisk arbejde med fliserens, algebehandling og imprægnering af fliserne. Ikke nok med det kunne jeg ikke modstå at få alle vinduer vasket, hvilket han gjorde til punkt og prikke. Kasper sørgede for, at ude arealet så smukt og sommerklar ud.

4 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og flotte vinduer!

God service og flotte vinduer!

Kasper er meget venlig, vinduerne og rammerne er flotte og betalingen er meget nemt.
Ca 1 uge inden han kommer får man en besked både per sms og mail. Virkelig god service!

5 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.