Banner for Katoos | Dierenvoeding

Katoos | Dierenvoeding Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn kat at al 1 maand geen korrel meer wegens ziekte, verschillende andere merken gekocht zonder resultaat. Katoos vond hij geweldig, natvoer ook trouwens.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb het staaltje voor mijn katten ontvangen helaas het staaltje voor mijn honden niet. Mijn katten waren in het begin niet zo happig naar maar uiteindelijk hebben ze het staaltje volledig opgegeten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn kat heeft regelmatig last van blaasgruis en krijgt speciale droge korrels van de dierenarts. De kat is erg kieskeurig qua natte voeding, maar de zakjes van Katoos vielen onmiddellijk in de smaak.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het plotse overlijden van zijn broer wou onze kat amper nog droge brokjes eten. Staaltje van Katoos aangevraagd, snel geleverd en toen ik de zak opende was Clyde direct heel geïnteresseerd aan het... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Katoos is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige producten voor neerhof- en huisdieren. Met een passie voor dierenwelzijn en duurzaamheid, biedt Katoos een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan dierenvoeding. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij persoonlijke service en advies centraal staan. Katoos streeft ernaar om zowel dieren als hun eigenaren gelukkig te maken, met een focus op kwaliteit en verantwoord ondernemen. Door gebruik te maken van duurzame ingrediënten en materialen, draagt Katoos bij aan een betere wereld voor zowel dieren als hun omgeving.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

88 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Staal Katoos voor onze viervoeter

Onze hond was ongeduldig om te proeven.
Het heeft dan ook niet lang geduurd eer zijn bakje leeg was.
Volgens mijn bevindingen was het geslaagd en ik overweeg zeker Katoos voor mijn viervoeter aan te schaffen.

16 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Fijn dat jullie overwegen om Katoos aan te schaffen! Onze verdeelpunten of online verdelers kan je terugvinden op www.katoos.be.

Goed

Goed. Snelle levering. En de katten vinden het super lekker

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Snel geleverd en goedgekeurd door de katten, super!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De korrels zijn veel te groot voor…

De korrels zijn veel te groot voor kleine honden mss even bij vermelden dat deze voor een groter ras is wij hebben 2 chihuahua en ze konden ze niet in mond krijgen.door de veel te grote omvang jammer dat ze niet echt konden eten daardoor

15 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Bedankt voor de eerlijke feedback, Vanessa! Onze brokken zijn inderdaad afgestemd op middelgrote tot grote honden. Maar goed nieuws: binnenkort lanceren we ook een kleinere korrel speciaal voor kleine rassen! Houd onze kanalen zeker in de gaten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brokken die 'brokken' zijn...

Degelijk, smakelijk, voedzaam.. (zouden de beesjes opsommen. Mochten ze kunnen praten..
Maar als ik ze bezig zie, dan zie ik ze denken "ik zou eeuwig deze brokken kunnen blijven binnenschrokken!
Top!!

13 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Wat een heerlijke review! Als ze konden praten, zouden ze het niet beter kunnen verwoorden. Bedankt Mario!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn katten vinden de brokjes heerlijk…

Mijn katten vinden de brokjes heerlijk en ze zijn normaal kieskeurig. Brokken ruiken ook aangenaam!

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Kieskeurige katten die smullen én een aangenaam geurtje — dat is precies waar we naar streven! Bedankt Karin.

Bedankt voor het staaltje

Bedankt voor het staaltje !
Mijn hond vind dit heerlijk.
Ik heb dit ook geadviseerd aan vrienden om dit eens te proberen.

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Dankjewel Mathias en wat fijn dat je Katoos al aanbeveelt aan vrienden!

Zeer goed produkt

Zeer goed produkt
Castard smulde direct, zelden geweten

4 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Castard wist meteen wat lekker is! Bedankt voor de fijne review.

Een groot succes!

We ontvingen een groot (!) staal Katoos voor katten. Bedankt!Onze twee katten zijn er meteen verzot op! Een groot succes!

14 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Twee katten tegelijk verzot op Katoos, dat noemen wij een geslaagde introductie! Bedankt Elisa.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De korrels zijn groter dan verwacht het…

De korrels zijn groter dan verwacht het is volgens mij enkel bedoeld voor grotere honden. Mijn honden vonden ze lekker maar dit zijn pommeriaans dus miss ietsje te groot voor hun.

14 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Bedankt voor de eerlijke feedback, Luna! Onze brokken zijn inderdaad het meest geschikt voor middelgrote tot grote honden. Fijn dat ze ze toch lekker vonden! En goed nieuws: binnenkort lanceren we ook een kleinere korrel speciaal voor kleine rassen — houd onze kanalen zeker in de gaten!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

niets ontvangen

2 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Je staaltje is onderweg! Geef het nog even een paar daagjes. Mocht het daarna nog niet zijn aangekomen, horen we het graag via info@katoos.be. Alvast onze excuses.

Perfect

De hond vindt de brokken heel lekker

2 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Super, dank u voor de review! Gezonde dieren, gelukkige baasjes.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen. Update pakket, toch later ontvangen. Goed bevonden door mijn kat! Bedankt.

1 de julio de 2026

Respuesta de Katoos | Dierenvoeding

Dag Katrijn, je staaltje is onderweg! Het kan soms enkele dagen duren voor het in de bus valt. Alvast onze excuses voor het wachten.

8 consejos para escribir buenas reseñas.