Pakken jeg havde bestilt kom ikke. De svarer ikke på telefonen. Der står kundeservice 24/7 på deres hjemmeside, men selv via deres mail formular er det svært at komme i kontakt med dem. Svar kan... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Udover der var lidt bøvl mht. deres hjemmeside viste noget var på lager som var udsolgt, men de var så gode til at skrive til mig undervejs, og undskylde. Bestilte et stort kradsetræ, og et stykke leg... Ver más
La empresa ha respondido
Super tilfreds med mit køb, det var både billigere og hurtigere levering af min vare end det andet sted jeg først overvejede at bestille fra. Bliver helt sikkert det første sted jeg kigger næste gang... Ver más
La empresa ha respondido
Desværre lidt knas med gls men kundeservice gjorde alt de kunne og endte med at få både produkt og penge retur - god service. Dog kunne kundeservice godt svare en anelse hurtigere 👍
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi tilbyder kæledyrsartikler og tilbehør til din kat, som gør både dig og din kat glade! Vi forhandler alt fra kradsetræer, foderautomater, katteskåle og meget mere.
Información de contacto
8000, Aarhus C, Dinamarca
- kontakt@katteliving.dk
- katteliving.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God hjemmeside
Nem side at kigge rundt på. Gode priser. Varen kom en lille uges tid efter bestilling
Pakken kom ikke og svære at få kontakt til
Pakken jeg havde bestilt kom ikke.
De svarer ikke på telefonen. Der står kundeservice 24/7 på deres hjemmeside, men selv via deres mail formular er det svært at komme i kontakt med dem. Svar kan tage flere dage. Og svaret er utilfredsstillende.Jeg har nu forsøgt at annullere ordren og få penge tilbage men de er ikke vendt tilbage inden for de lovede 24 timer.
Der virker i bedste fald som en meget useriøs web shop spille har styr på tingene
Kan ikke anbefales.
Forkasteligt Svindel firma ...🤬🤬🤬
Jeg bestilte en vare og hørte så ikk en skid hverken sporingsoplysninger INTET SÅ tjekkede jeg dem på trustpilot ..!!
hvilke jeg sku have gjort inden jeg handlede hos dem...!!
men det husker jeg ihvertfald nu ..!!!
jeg måtte bobadere dem med mails skrevet med meget store bogstaver..
og først nu har jeg fået Mine penge retur ..!!
for som jeg jeg skrev til katliving i er IKKE it problev jeg er lige blevet JERE PROBLEM..!!
For jeg stopper ikke ...
de skrev selvfølgelig en atomatik email...
Hvor der stod det Som jeg ..
ku se andre havde skrevet/erfaret hos katliving: undskyld vi troede vi havde varen på lager men desværre.. !!
Og så hørte jeg ikke mere
Og så skrev i giver mig mine penge nu ellers går jeg HELE VEJEN.. !!! OG JEG BLEV VED...!!!
og først i går næsten 3 uger..
efter jeg havde købt min varer fik jeg endelig mine penge retur..🤬🤬
så mit råd det er : handel ALDRIG hos katliving det er svindel svindel svindel...🤬🤬🤬
Og hvis i kommer til giv ikke op bliv ved med at skrive til med STORE bogstaver...👍👍
Ingen kommunikation vedr. min ordre i 14 dage.
Opdatering den 09-01.
Har igen prøvet at ringe til dem og telefon nummer er slet ikke tilgængelig.
Jeg kan se at de har annulleret min betaling den 2 januar i mobilepay - men har intet som helst kommunikeret til mig.
Jeg bestiller et kattehus den 14 december og der står 2-3 dages levering. Har intet hørt fra dem indtil i dag, den 28 december, og har skrevet 2 mails. Starter at tænke på om det er en scam, men der har været andre god anmeldelser så er i tvivl hvad der foregår.
Til sammenligning sender et andet god firma flere opfølgningsmails med afsendelse, status, regning mm. en dag efter bestilling.
Ingen kommunikation fra Katte Living.
Virkelig dårlig kundeservice.
Jeg er godt tilfreds.
Jeg er godt tilfreds med både kundeservice og det modtagne
Desværre lidt knas med gls men…
Drop-shipping
Tager ikke telefonen, men svarer høfligt på mail. Leveringtid: 6 hverdage.
Skriv til dem for (fjern)lagerstatus - info fremgår ikke af hjemmesiden.
Jeg fik simpelthen SÅ mange fine ting…
Jeg fik simpelthen SÅ mange fine ting med i min pakke som gave, fordi jeg havde ventet på et kradsebræt som var i restordre. Det var så fint!!😀😀👍👍💕💕
Dejlig fin tønde til altanen
Dejlig fin tønde til altanen, den bliver brugt flittigt.
God kundeservice
God kundeservice
God produkter
Lav priser
Så jeg er en tilfreds kunde og kan anbefale dette sted

Respuesta de Katte Living
Hurtig levering. Super fin service. Gode ting til katte til en god pris.
Ikke den bedste kvalitet
Vi har modtaget flere skruer, hvor hovedet var deformt, hvilket resulterede i en ødelagt kærv. Og et af mønstrene til en skrue var i stykker, så skruen kan ikke skrues helt i. Jeg er i kontakt med kundeservice, der virker til at ville erstatte det, men de 3* er grundet meget lange svartider. Første svar gik hurtigt men nu har jeg ikke hørt tilbage i 8 dage.
Jeg har bestilt et udendørs kattehus i…
Jeg har bestilt et udendørs kattehus i april måned, og forventede at det kom efter 2-3 dage. Da det ikke kom skrev jeg, og spurgte til min vare. Efter lang tid kom der svar tilbage at det ikke var på lager, og at det først kom i slutningen af maj. Det er nu blevet juni, og jeg har skrevet yderligere to mails mere, og har stadig intet hørt!
Det er godt nok dårlig service!!

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, og hurtigt tilbage svar.
Alt i alt en god service! :-)

Respuesta de Katte Living
Super service og flot kradsetræ
Super service og flot kradsetræ. Min kat blev meget glad for den

Respuesta de Katte Living
Fint, men mangler en vare
Nem bestilling, fint kradsetræ og hurtig levering. Måske for hurtig, da jeg mangler en kradsestolpe fra min ordre.
Opdatering: jeg har modtaget den anden vare, ja. Efter jeg tog kontakt via mail. Anmeldelsen lavede jeg inden.

Reklamerer med 2 til 3 dages levering
Reklamerer med 2 til 3 dages levering. Jeg bestilte for 7 dage siden,og har hverken modtaget trackingnummer eller link,og slet ikke min bestilling,så kan ikke anbefales.

Professionel kundeoplevelse
Professionel kundeoplevelse .
Rare mennesker og god kommunikation
er nøgleordet. Min familie køber gerne på denne hjemmeside igen . De skal have stor TAK .

La experiencia Trustpilot