Ik heb geprobeerd rubber te lijmen, maar het bleef niet plakken
Het is me niet gelukt om het rubber aan elkaar te laten plakken.
Ha contestado el 11% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Het is me niet gelukt om het rubber aan elkaar te laten plakken.
If only I can give zero star! My order came incomplete and when I asked for a full refund (the quality is way below my expectation), they offered me EUR 5 (I paid EUR25 for the item!) as compensation to keep the incomplete item... or if I wish to have a full refund, I need to return the item to Japan and pay the cost myself! What nonsense is this???
2e bericht. 24 augustus 2025
We zijn nu weer 3 weken verder. Weer een belofte dat er wat gestuurd gaat worden. Weer geen bevestiging. Alleen commentaar dat ik waarschijnlijk het verkeerde adres heb gebruikt, nadat ik al 15 mails heen en weer heeft gestuurd. Ze liegen dat het geschreven staat...
1e bericht 04 augustus 2025
Half mei een Snowblower besteld. Na een maand kwam de Snowblower binnen. Alleen zat er geen batterij en geen oplader bij (als ik deze had gehad) om de batterij op te kunnen laden. Na meer dan 12 emails te hebben gestuurd, en 3 maanden verder nog steeds geen antwoord over of ik mijn geld terug krijgt of toch de accu en oplader opgestuurd krijgt
#KAM19347

Respuesta de Kaufroom
Ik heb een paar weken geleden zo een ijzerbuig gekocht die al snel kapot ging.
En na een hoop schrijven en aandringen heb ik vandaag toch een nieuwe opgestuurd gekregen. Lief van jullie Kaufroom.
Ik ben er blij mee.
1 ster is nog te veel voor Kaufroom.com. Ze tonen een prachtig filmpje als reclame van een elektrische schroefmachine. Top. Besteld en betaald. Na een tijdje de schroefmachine ontvangen. Zonder de accu. Wat ik ook doe, ik krijg eindeloze nutteloze mails en verder niets. Oplichters.
Luchtblazer gekocht met alle gevolgen van dien.
Na het testen van de blazer vondt ik het tegen vallen gezien de filmpjes voorwat ik het heb aangeschaft.
mail gestuurd dat ik niet tevreden ben en het weer op wil sturen gezien er geen opstuur adres is na lang wachten en veel mail verkeer kreeg ik een korting aangeboden zowdat ik het niet hoefde op te sturen heb aangegeven dat ik er niks aan heb nadat ik het toch wilde retourneren gaven ze aan dat ik de verzendkosten zelf moest betalen ivm geen mankement was dus geen geldig reden van retourneren.
En nog een tip gekregen of het niet een optie is om als vakantiegeschenk aan iemand anders kon geven.
Klarna ingelicht over de gang van zaken en wij zijn weer begonnen met de mail verkeer helaas zonder oplossing tot nu toe.
Ik zou zeker 2keer nadenken als u wat wilt kopen van hier.
Geen gegevens voor retourzending, aangegeven dat geleverde kwaliteit niet voldoet aan de verwachting. Geen reactie meer ontvangen
broek besteld. Bleek van inferieur materiaal, niet modeus en de pijpen veel te kort.
Dus aanvraag gedaan voor terugzending. dan krijg je na vele chatbots en geduld het aanbod voor 10 euro korting, maar geen terugzend formulier. Kortom Chinese goedkope spullen en maten en slechte aftersales.
Ik wil heel graag een bestelling retourneren en gevraagd om de retourgegevens. Dan moet je aangeven waarom, prima. Netjes gedaan. Geen gegevens gekregen wel willen ze 20€ compensatie geven. Wederom gevraagd voor gegevens. Geen reactie. Klacht ingediend bij Klarna. Kaufroom wilde toen weer de reden weten. Enz. enz..kortom zit nog steeds te wachten op gegevens. Ze belazeren de boel. Ze vragen al geen negatieve berichten te schrijven maar doe het dan goed. Dit is bagger.
Más información sobre otros tipos de reseñas.