La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Bestilte over nettet og alt var bare i orden, ordren klar da vi kom for at hente. Super service og ikke sidste gang vi lejer der.
Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Ver más
Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Ver más
Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland
Generatorvej 43, 2860, Søborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Da jeg kom for at afhente det, jeg havde lejet, havde de ikke den ting på lager. Så jeg måtte køre igen uden. Samtidig trak de stadig pengene fra min konto, og førte dem først tilbage da jeg ringede og klagede til dem over det.
Mvh. Sara

Respuesta de Kbhfestudlejning
Værste mest utjekkede og respektløse firma. Jeg havde lejet stole til min sønskonfirmation - jeg betaler for leje til g transport (1500 kr for transporten), og skriver i kommentarfeltet et ønske til leveringstid, og beder dem kontakte mig for at bekræfte tidspunkt eller tale om et alternativt leveringstidspunkt. Der sker ingenting. Ugen op til festen ringer jeg selv(meget sødt og venligt) og spørger om de er ok med leveringstidspunktet. De svarer, at “der ikke er nogen der gider at arbejde så sent en fredag” (jeg havde bedt om fridag mellem 17-19), og det kan jeg jo godt forstå. Så jeg tilbyder selvfølgelig at de kan komme og aflevere stolene mellem 12-16 fredag. Og det bliver de glade for. Jeg hyrer 2 personer mellem kl. 12-16 til at modtage stolene og slæbe dem ind på fest venue. Stolene kommer aldrig. Jeg prøver desperat at få fat i firmaet ringer, sms’er osv. Og endelig svare de - vævende. Jeg tilbyder at tage hen og modtage stolene og beder om et tidspunkt. Det bliver til mange ubesvarede opkald og sms’er uden noget rigtigt svar. Jeg tør ikke andet end at tage hen på venue og vente. Stolene ender med at komme kl. 20.15 om aften hvor jeg har brugt alt den tid jeg skulle have brugt på andet (fx madlavning til 50 gæster) - og det værste er, at der er ingen der beklager noget andet end den stakkels fyr der har transporteret stolene. Nu - 5 dage efter festweekebden er stolene så ikke blevet hentet. Jeg skriver en mail med en klage over leveringen og spørger om de ikke er interesseret i at hente deres stole - heller ikke her kommer der noget som helt “vi beklager” - men en løgn om at de har prøvet at ringe mandag og tirsdag(sjovt nok ligger der ingen telefonsvarer beskeder på min mobil - og jeg kan sjovt nok heller ikke se nogen af deres numre på min opkaldsliste). Jeg har intet godt at sige om det firma der sælger en service; “som er hjælp til festen” når de ingen respekt har for dem de servicere. Men det værste er, at de ikke tager ansvar.
Jeres festgulv var mega nemt at håndtere og varmekanonen var fantastisk:-)
Vi har lejet udstyr hos firmaet i snart 5 år. Hjemmesiden er meget nem at bruge, og det er også let at komme i kontakt med kundeservice. Kan varmt anbefales.
Ingen problemer og det lejede fungerede, som det skulle. Dog lidt forvirrende med to forskellige åbningstider på ordrebekræftelsen og en tredje åbningstid beskrevet på hjemmesiden.
Når levering koster 1500 kroner og i kommer én dag for tidligt og henter tingene 3 dage for sent - og til og med kun leverer til kantsten. Er det svært at være super tilfreds...

Respuesta de Kbhfestudlejning
Borde og stole var som forventet. Blev leveret dagen før aftalt og først hentet to dage efter aftale, så stod ude i flere dage, godt det ikke regnede. Ingen kontakt ved levering, så vi har ikke kunne bekræfte modtagelse.
Super nemt og billigt. God service hele vejen igennem.
VH Musikfestivalen En sommerdag på Bellahøj
God pris, alt fungerede som det skulle.
Kunne dog være rart med en klokke ved døren ;)
Meget tilfreds :-)
Alt gik efter planen. Hurtig opsætning og nedtagning.
Hurtig ekspedition og dejligt man kan aflevere det lejede udstyr i weekenden
Lejede en varmekanon der larmede så meget at den ikke kunne bruges til fest….
Vi havde bestilt 2 gaskanoner til en fest i telt.
Desværre var det kun den ene der var blevet testet inden udlejning, så vi stod med kun en gasvarmer, og det var desværre ikke nok.
Da vi aflevere dem, og omtalte problemet, var der ingen interesse fra den person, som modtager de udlejet ting, i at få den sat til side, eller markere den. Der var bare en besked om, at I kan skrive mail til min chef.
Grunden til 2 stjerne, er at der var hurtig svar på mailen, og en refusion af beløbet, dog kun på den ene. Det havde nok klædt dem, at kompensere det fulde beløb, for ulemperne.
Vh
Brian
Alt var som det skulle være. eneste grund til det er 4 fremfor 5 stjerner er jeg gerne ville have haft lidt mere kommunikation omkring leverings tidspunkt og afhentnings tidspunkt. Intervallet var en hel dag. Jeg blev dog ringet op 15-20 før de ankomme.