Información sobre la empresa

4. Salud y seguridad ocupacional
  5. Servicio de análisis de terrenos
  6. Servicio de análisis de agua

Escrito por la empresa

Københavns Miljørådgivning – Vi sikrer et sundt og trygt byggeri Hos Københavns Miljørådgivning hjælper vi boligejere, virksomheder, håndværkere og ejendomsadministratorer med at identificere og håndtere miljømæssige udfordringer i bygninger. Vi tilbyder skimmelundersøgelser, miljøscreeninger, asbestkontrol, radonmålinger og andre specialiserede analyser, der sikrer et sundt indeklima og trygge omgivelser. Uanset om du står overfor en renovering, et byggeprojekt eller blot ønsker tryghed omkring dit indeklima, leverer vi præcise undersøgelser og professionel rådgivning. Vi arbejder grundigt, effektivt og med høj faglighed og gennemsigtighed, så du får pålidelige resultater og den bedste løsning til netop dit behov. 🔎 Har du brug for en miljøundersøgelse? Kontakt os i dag og få professionel rådgivning!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som miljørådgiver i teamet hos Malou…

Som miljørådgiver i teamet hos Malou ser jeg hver dag, hvordan vi sætter en ære i at yde den absolut bedste service og rådgivning.

For os handler det ikke bare om prøver, men om at give vores kunder total tryghed og gennemsigtighed gennem hele processen. Det er superfedt at arbejde sammen med en mester som Malou, hvor kundens sikkerhed og fagligheden altid kommer i første række.

Kan varmt anbefales!

27 de marzo de 2026

Super professionel og forstående

Jeg benyttede mig af Københavns Miljørådgivning et par gange. Hver gang oplevede jeg en super professionel og grundig service. Oven i hatten var priserne meget rimelige i forhold til de andre steder jeg undersøgte. Og jeg blev mødt, forstået og afklaret i forhold til de bekymringer jeg havde. Hvis jeg i fremtiden får brug for det, så vil jeg bruge Københavns Miljørådgivning igen.

5 de noviembre de 2025

Fremragende service!

Jeg kan på det stærkeste anbefale at bruge Københavns Miljørådgivning, hvis man skal have lavet en miljøscreening. De har en fremragende service og kan sætte sig igang hurtigt. Derudover får man også sin rapport hurtigt.

22 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Københavns miljørådgivning. Vi stod over for at rive nogle lokaler ned. Malou sørgede for en grundig miljøscreening til en rigtig god pris og leverede samtidig en imponerende hurtig service. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med KMR, og jeg ville ikke tøve med at vælge dem igen.

23 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Malou fortjener stor ros for sin…

Malou fortjener stor ros for sin professionelle og venlige tilgang. Hun er altid imødekommende i dialogen og udstråler en imponerende viden og sikkerhed i sit arbejde. Det er en fornøjelse at have kontakt med en så kompetent og engageret person. Jeg vil til enhver tid anbefale Malou og Københavns Miljørådgivning!

20 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.