Jeg har i dag hentet den SMUKKESTE og FEDESTE perle-/sølvfingerring hos Keilberg Smykker i Ringkøbing. Jeg har selv "designet" ringen. Det vil sige, at på baggrund af min fortælling om tanker/... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mine idéer blev gjort til virkelighed af de 2 dygtige guldsmede piger. Med stor kompetence og finurlig håndværk kom vi i mål med flotte vedhæng og lige til tiden. Tak for en super service 😊
La empresa ha respondido
Jeg har fået den smukkeste kobberring! Blev anbefalet af butikken at få sat guldkugler på af mit “gamle” guld! På ringen sidder nu 6 guldkugler, som symboliserer vores 6 børnebørn!! En rigtig god... Ver más
Kan bekræfte de laver fantastisk smykker, har en del af dem, men kan anbefale at få en pris før endelig bestilling, hvis du selv kommer med gammel guld. Bestilte et armbånd i oxideret sølv, pris i bu... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Håndlavede rustikke unika sølv smykker dansk design. Smykkedesigner Lone Keilberg. Produceret fra eget værksted i Ringkøbing. Personlige smykker.
Información de contacto
Vester Strandgade 6D, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
- info@keilbergsmykker.dk
- keilbergsmykker.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super fede smykker
Rigtig lækre smykker der er lidt anderledes rå
Sød hurtig og god betjening fik lavet et sæt fregat smykker meget fedt og lækkert
meget unikt
Vi fik lavet de smukkeste ringe med…
Vi fik lavet de smukkeste ringe med brug af gammelt guld. Lone giver den allerbedste service og laver de aller smukkeste ting, som vi glæder os til at bære.
Vi anbefaler keilberg smykker på de kraftigste.

Respuesta de KEILBERG SMYKKER
lone keilberg
lone keilberg , giver den bedste service, og dejlig kaffe i hendes hyggelige butik. Lone har designet en Ring til mig, og den blev helt fantastisk. Tak . Helle Gyldenberg

Respuesta de KEILBERG SMYKKER
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.