Jeg købte 2 hårbånd (et lyserødt og et lysegråt) Jeg har nogle neurologiske sygdomme, som giver mig hovedpine. Det kan nogen gange være så slemt at det er ubehageligt, at have mit meget lange hår sat... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte da de startede udsalg op, og regnede leveringen tog lidt længere tid, men nej havde tingene 2 dage efter, hvilken service 🥰 Og produkterne er fantastiske, har prøvet mange bonder og sealer ef... Ver más
Nemt og megahurtig levering - elsker når man ikke skal vente på sine bestillinger særlig længe. Købte en gave, så ved ikke hvordan varen er endnu, men den har stået på min datters ønskeliste længe, så... Ver más
Lækre produkter! Virkelig god information omkring produkterne inden køb, både at læse men også at se blive vist og fortalt om i video. Købet foregik nemt, modtog produkterne lyn hurtigt - 5 stjerner... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
KEKE Lashes sælger primært håndlavede kvalitets-vipper. men begynder i 2021 at udvide med accessories og makeup.
Información de contacto
Uplandsgade 72, 2300, København S, Dinamarca
- Info@kekesupport.dk
- kekelashes.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mega flotte vipper og super hurtig…
Mega flotte vipper og super hurtig levering😁
Dejlig hurtig levering!
Altid god og hurtig service 😃
God oplevelse hurtig levering og de…
God oplevelse hurtig levering og de fineste produkter.
Hurtig levering, god kundeservice og de vildeste produkter som bare VIRKER! Kæmpe anbefaling herfra!
Mega god service
Jeg synes at var mega fedt at handle hos Keke Lashes fordi at leveringen var så hurtig og uden problemer og det produkt jeg har modtaget er så godt
Altid hurtig levering og fantastiske…
Altid hurtig levering og fantastiske vipper 🤩
Super service og hurtig levering
Bedste make-up svampe
Modtog make-svampene rigtig hurtigt 👏🏻 må sige det et klart de bedste make-up svampe jeg har brugt til dags dato 🥳 så lækker & bløde.. Måske i skulle Overvej at lave lige gode make-up pensler 👏🏻🥳💗
Hurtig levering, god information på hjemmesiden så jeg fik købt de rigtige DIY vipper
Flot lækker indpakning af produktet.
Kan godt anbefalede at købe KeKe
Jeg øver stadig med at sætte dem på, det ikke helt så nemt som jeg håbet på, men det skal nok lykkes til sidst :-)
Perfekt!
Virkelig hurtig levering ! Og indpakningen var også lækker! Kæmpe fan af de små vingummi pakker 😅👌🏼
Kæmpe ros herfra
Det er første gang, jeg bestiller noget fra KEKE Lashes, men må virkelig bare rose hele processen! 😍 Bestilte den smukkeste øjenskygge-palette og modtog den allerede dagen efter 👏🏼Fantastisk oplevelse, gratis fragt og ikke mindst fantastisk produkt🙏🏼Så kæmpe ros til jer, det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra 🥳👏🏼
Perfekt som altid
Altid hurtig levering og denne gang en…
Altid hurtig levering og denne gang en god rabat!
Hurtig levering.
Meget professionelt
Ekstrem hurtig - og gratis - levering.
God og hurtig support på min efterfølgende henvendelse.
Altid hurtig levering og vipperne er i…
Altid hurtig levering og vipperne er i top
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.