Jeg købte 2 hårbånd (et lyserødt og et lysegråt) Jeg har nogle neurologiske sygdomme, som giver mig hovedpine. Det kan nogen gange være så slemt at det er ubehageligt, at have mit meget lange hår sat... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte da de startede udsalg op, og regnede leveringen tog lidt længere tid, men nej havde tingene 2 dage efter, hvilken service 🥰 Og produkterne er fantastiske, har prøvet mange bonder og sealer ef... Ver más
Nemt og megahurtig levering - elsker når man ikke skal vente på sine bestillinger særlig længe. Købte en gave, så ved ikke hvordan varen er endnu, men den har stået på min datters ønskeliste længe, så... Ver más
Lækre produkter! Virkelig god information omkring produkterne inden køb, både at læse men også at se blive vist og fortalt om i video. Købet foregik nemt, modtog produkterne lyn hurtigt - 5 stjerner... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
KEKE Lashes sælger primært håndlavede kvalitets-vipper. men begynder i 2021 at udvide med accessories og makeup.
Información de contacto
Uplandsgade 72, 2300, København S, Dinamarca
- Info@kekesupport.dk
- kekelashes.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og korrekt levering
Hurtig levering og perfekt produkt ☺️
Super service!
Pakken kom 2 dage efter den var bestilt, og var allerede afsendt dagen efter. Super service! Alle varene var godt pakket ind, så det hele var intakt.
Hurtig levering i super fin indpakning…
Hurtig levering i super fin indpakning 🥰 Selve produktet ved jeg ikke noget om, da det var til en gave.
Hurtig levering og flot produkt
Hurtig levering og produktet var pakket nydeligt i emballagen. Selve produkter virker som lækker kvalitet og jeg glæder mig til at tage øjenskygge-paletten i brug!
Lækkert
Det er virkelig nogle smukke farver, paletten har en god størrelse, alt var pakket smukt og forsvarligt ind, med en sød lille hilsen ❤️
Fantastisk!
Fantastiske produkter og hurtig levering. De varmeste anbefalinger herfra!
Never tried false lashes before so I’m…
Never tried false lashes before so I’m looking forward to giving it a go. Delivery was quick and packaging was lovely. The little bag of candy was super tasty too. Win win 👍
Altid god service ❤️
Altid god service, hurtig levering ❤️
Har købt et par gange efterhånden, og hver gang bliver jeg glad, for mine køb.
Produkterne er fantastiske, service og levering tiptop.
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Pæn indpakning af produkter. 4 💥 da produkter ikke er afprøvet endnu, da det er en gave
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering - super flot palette af smukke farver rigtig god kvalitet
Kommer gerne igen.
Kæmpe sucses igen!
Kæmpe sucses igen!
Verdens bedste beauty blender og nogen vild fantastiske børster! Kæmpe anbefaling her fra!!
Fantastisk service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service og virkelige gode pensler 🤩 Her kommer jeg helt klart til at handle igen 💕
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og god service.
Helt suverænt køb
Helt suverænt køb. Nemt at finde rundt på hjemmesiden og meget hurtig levering - god oplysning om hvilke dage der sendes vare - selve produktet er bare WAUW! Så smukke farver.
Kom relativt hurtigt
Kom relativt hurtigt - i den fineste juleæske.
Skal gives i julegave så kan endnu ikke udtale mig om selve produkterne, men de virker som god kvalitet.
Den er Super god og hurtig levering 😃👍🏻
Super service og kvalitet :-)
God service og et enormt lækkert…
God service og et enormt lækkert produkt at modtage. God og virkelig smuk indpakning, som har beskyttet produktet hele turen
Rigtig god købsoplevelse 👍
Super hurtig levering. Super fin vare (palette). Og er bare vild med lyserød indpakning...
Vi kommer igen 😀
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.