Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kie... Ver más
Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... Ver más
La empresa ha respondido
Fijne tandarts, ook voor de kids. Echter de mondhygiëniste is mij iets te heftig. Vreselijke wekenlang terugkomende pijn gehad. Ik kon er zelfs niet van slapen. Achteraf hoorde ik dat ze dit vaker hor... Ver más
La empresa ha respondido
iedere keer een andere tandarts en mondhygieniste en dat al de laatste jaren. Dit is voor mij nu reden om een andere tandarts te zoeken. Het iedere keer weer moeten uitleggen dat ik botversterkend in... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.
Marnixstraat 80, 2023RG, Haarlem, Holanda
- 0235265500
- kennemerland@octandartsen.nl
- kennemerland.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
De communicatie verliep prettig en de…
De communicatie verliep prettig en de behandeling was goed!
Ik ben helemaal tevreden met deze…
Ik ben helemaal tevreden met deze praktijk.
Vriendelijke en duidelijke bejegening
Vakkundige en vriendelijke medewerkers.
Slechte communicatie
De controles verschillen sterk per tandarts, omdat je geen vaste behandelaar hebt.
Communicatie en afspraken zijn echter het grootste probleem. Na mijn verhuizing werd er geen nieuwe afspraak ingepland, maar werd ik later wel gebeld met de vraag waarom ik niet was verschenen. De beller gaf niet aan dat ze vanuit de praktijk belde, waardoor ik in eerste instantie dacht dat ik iemand anders aan de lijn had. Ik had ook geen emailbevestiging ontvangen en ontdekte pas achteraf dat er 50 minuten voor de afspraak een sms was verstuurd. Toen ik dit aangaf, werd gezegd dat herinneringen slechts een “service” zijn en hun verantwoordelijkheid dus niet. Naar mijn idee is een emailbevestiging wel het minste wat je mag verwachten, zeker als je de afspraak niet zelf inplant met de assistente.
Omdat ik geen nieuwe afspraak wilde, kreeg ik vervolgens zelfs een factuur voor “niet verschijnen”. Toen ik hierover belde, werd ik niet teruggebeld. Pas toen ik later een herinnering kreeg van de openstaande factuur, heb ik zelf opnieuw contact moeten opnemen. Daarnaast worden afspraken regelmatig kort van tevoren afgezegd of verkeerd ingepland. De balie is vaak onbemand en telefonisch weinig vriendelijk.
Al met al erg onprofessioneel in communicatie, ik heb me uitgeschreven.
Wat een slechte praktijk
Nog nooit zo’n slechte tandarts mee gemaakt. Langsgekomen bij de tandarts aan het Van Zeggelenplein aangezien ik pijn had. “Er was niks” zei ze. Paar maanden later had ik nog meer pijn en dus terug gegaan, was een spalkje wat los zat zei ze. Tweede tandarts kwam erbij en gaf aan dat ik ernstige botafbraak had. Volgens mij begrijpen ze het vak niet zo goed.
Communicatie wat super slecht verloopt. Afspraken die ingepland zijn, blijken er niet goed in te staan. Controle afspraken blijken reinigingsafspraken terwijl drie keer afgegeven dat het controle moet zijn. Er is iedere keer wat.
Controle afspraak bij de mondhygiënist wordt afgezegd omdat er ziekte is, prima. Krijg ik de volgende dag een rekening doorgestuurd omdat “ik niet ben komen opdagen”. De lijst met irritaties wordt steeds langer. Mij zie je nooit meer bij deze slechte boel.
Zeer vriendelijk.
Ik kom hier al jaren samen met mijn dochter.
We worden altijd fijn geholpen en als er een probleem is dan helpen ze graag met een oplossing.
Tandarts en assistente’s zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kosten op factuur te uitgebreid
Op 22 mei 2025 een wortelkanaalbehandeling gehad bij Tandarts Kennemerland in Bennebroek. Behandeling tevreden over. Ik was wel verrast over de factuur. Echt werkelijk elk dingetje wordt doorberekend. Ben 3 kwartier binnen geweest. En dit is de lijst met wat er gedaan is:
• Moeizaam verwijderen van oud kroon- en brugwerk per (pijler)element € 37,93
• Meervlaksvulling composiet. Vlakken: ODBP € 121,38
• Consult, niet zijnde periodieke controle € 28,83
• Droogleggen van elementen door middel van een rubberen lapje € 15,17
• Gebruik operatiemicroscoop bij wortelkanaalbehandeling € 102,42
• Opvullen van de pulpakamer en afsluiten van de kanaalingangen € 75,86
• Toeslag voor kosten bij gebruik van roterende nikkel-titanium instrumenten € 59,92
• Geleidings-, infiltratie- en/of intraligamentaire verdoving € 18,97
• Elektronische lengtebepaling € 18,97
• Maken en beoordelen kleine röntgenfoto € 21,24
• Wortelkanaalbehandeling per element met 3 kanalen € 257,94
• Opnieuw vastzetten niet plastische restauraties € 30,35
• Materiaal- en /of techniekkosten € 12,50
Totaal 801,48
Beste Kennemerland, ik vind dat jullie te ver gaan in het opsommen van jullie werk en materialen. Mijn broer is hovenier, als hij op deze manier mensen kosten door gaat berekenen worden klanten uitgemolken...
Heel deskundig
Ik mocht de volgende dag al komen en er werd gekeken en een foto genomen. De tandarts legde n.a.v. de foto en zijn beoordeling uit wat hij zag een wat er aan de hand was.
Heel fijne tandarts
De assistente reageerde snel en goed op…
De assistente reageerde snel en goed op m’n mails t.b.v. het maken v een afspraak