Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kie... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben behandeld door Tandartspraktijk Kennemerland Marnixstraat. Na de behandeling wilde ik direct aan de balie de betaling doen. Dit was echter niet mogelijk, een factuur zou volgen. De fac... Ver más
Werd snel geholpen en tijdens behandeling uitleg over wat er werd gedaan. Vriendelijke tandarts en assistent. Moest een vulling vervangen worden. Gekozen om dit zonder verdoving te doen. Kreeg de moge... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.
Información de contacto
Marnixstraat 80, 2023RG, Haarlem, Holanda
- 0235265500
- kennemerland@octandartsen.nl
- kennemerland.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Hulp bij pijnklachten
Ook al is deze praktijk niet mijn eigen plek voor tandartszorg, toch was ik welkom met pijnklachten toen mijn eigen tandarts op vakantie was. Op korte termijn werd ik professioneel geholpen, nota bene in de pauzetijd van de tandarts.

Pijnloze behandeling
Pijnloze behandeling, goede communicatie en duidelijke uitleg van de behandeling .

Fijne Tandarts bij angst
Fijne Tandarts P. Mollenkamp op het Marsmanplein in Haarlem. Erg kundig en zeker als je angst hebt voor de tandarts is hij een aanrader.

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Er wordt goed naar je geluisterd ik ben…
Er wordt goed naar je geluisterd ik ben erg tevreden.

Netjes en kundig
Mijn vorige tandarts had bijna een kies eruit getrokken die Kennemerland-tandartsen gewoon hebben op kunnen vullen. Heel blij mee.
En gewoon heel prettig in de omgang.

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
altijd betrokken en eerlijk over…
altijd betrokken en eerlijk over mogelijkheden en kosten, goede behandeling.

Super slecht geregeld
Super slecht geregeld, zelf moet je 24uur van te voren bellen om afspraak te annuleren, maar als hun ziek zijn krijg je een mondhygeniste toegewezen die dus niet de nodige dingen kan aanpakken. Waar wel een dubbele afspraak voor ingepland was.
Kortom bel voor dat je die kant op gaat, je weet nooit of het wel nut heeft.

Heel slecht bereikbaar
De behandelingen zijn prima maar de bereikbaarheid in de middag super slecht! Ik heb 7x gebeld en constant neemt er niemand op. Wel een rekening doorsturen terwijl ik de afspraak wilde annuleren ivm ziekenhuisopname.

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Fijne en goede behandeling gehad door…
Fijne en goede behandeling gehad door een kundige tandarts die alles stap voor stap heeft uitgelegd. Nogmaals hartelijk dank hiervoor tandarts Lamark.

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
praktijk is up to date ze verstaan hun…
praktijk is up to date ze verstaan hun vak, zijn sociaal en denken mee.

Afspraak annulering
Kwam aan voor de afspraak, was blijkbaar 20 min van tevoren afgezegd. Is veel te laat, en vond receptionist ook niet heel empathisch.

Deskundige tandartshulp
Goede en deskundige hulp in deze praktijk, naast prettige bejegening...

Slecht!
Onlangs een wkb gehad, er staat wortelkanaalbehandeling consult op de factuur, maar nooit een consult gehad :)
Dit is overigens een praktijk waar je geen vaste tandarts hebt.
Voor verdere opmerkingen kan het bedrijf telefonisch contact opnemen

Heel aardig en kindvriendelijk ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Altijd prima en nauwkeurig werk.
Altijd prima en nauwkeurig werk.
En ook altijd vriendelijk en belangstellend.