Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kie... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben behandeld door Tandartspraktijk Kennemerland Marnixstraat. Na de behandeling wilde ik direct aan de balie de betaling doen. Dit was echter niet mogelijk, een factuur zou volgen. De fac... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.
Información de contacto
Marnixstraat 80, 2023RG, Haarlem, Holanda
- 0235265500
- kennemerland@octandartsen.nl
- kennemerland.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Prima ontvangst
Prima ontvangst, niet lang in de wachtkamer gezeten en heel vriendelijk met interesse behandeld door Giovana.

Tandarts Lisa
Tandarts Lisa was heel lief en rustig tijdens het trekken van mijn kies. Ik ben heel blij met haar.

Spoedafspraak
Ik belde dat een vulling in mijn voortand los zat en kon dezelfde dag nog terecht.
Werd bij het consult meteen gefixt wat heel fijn was.

Met uitermate effectieve…
Met uitermate effectieve schoonmaak-behandelingen door een uiterst vriendelijke en kundige mondhygiëniste al geplande flap-operaties weten te voorkomen.

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Martin is zeer professioneel en goed in…
Martin is zeer professioneel en goed in zijn vak.

Als ik in de stoel lig
Als ik in de stoel lig, wil ik graag weten wat men aan het doen is. Er wordt helaas bijna niks verteld. Mijn tandarts heeft het alleen maar over de miljoenen van haar vriendengroep

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Op dit moment heb ik geen vaste…
Op dit moment heb ik geen vaste tandarts en de tandarts dat ik had die dag was niet echt sympathiek

Positieve tandartservaring
Werd snel geholpen en tijdens behandeling uitleg over wat er werd gedaan. Vriendelijke tandarts en assistent. Moest een vulling vervangen worden. Gekozen om dit zonder verdoving te doen. Kreeg de mogelijkheid wel verdoving te nemen als het niet zou gaan, maar was niet nodig gelukkig.

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Ik heb meer dan een half uur moeten…
Ik heb meer dan een half uur moeten wachten op mijn afspraak zonder communicatie hierover. Pas toen ik na 25 min zelf iets aangaf is er gekeken.
Vervolgens leek de tandarts mij nogal gehaast en stond ik met een gevuld gaatje binnen 18 min weer buiten.

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Het personeel is aardig en ik denk wel…
Het personeel is aardig en ik denk wel kundig, alleen jammer dat er geen wortelkanaalbehandeling in een brug gedaan kan worden, dan moet je naar een ander tandheelkundig centrum.

kundige service
Afspraken liepen goed en de ingreep werd zeer nauwkeurig en kundig uitgevoerd. Nergens last van

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
Bijzonder aardige en professionele…
Bijzonder aardige en professionele hulpverlening

Respuesta de Tandartspraktijk Kennemerland
De tandarts en zn collega’s zijn…
De tandarts en zn collega’s zijn bekwame aardige vakmensen.

Super fijne tandarts
Super fijne tandarts duidelijk en rustig dochter van 3 is heel blij.