Jeg købte ceramisk coating wax kort før sommerferien, hvor den også blev påført på begge vores biler. Og det er helt vildt en effekt, det havde på bilerne. Nu godt 4 mdr. senere praler alt vandet af... Ver más
La empresa ha respondido
Lever op til forventningerne. Nem at bruge, nem at polere efter, flot resultat. Kunne godt ønske en bedre påførings klud eller svamp. En mikrofiberklud er ikke nok til en behandling - der bør være to... Ver más
La empresa ha respondido
Voksede min 3 år gamle Tesla Y for ca. 3 uger siden, og det var virkelig let at arbejde med som oplyst inden køb. Bilen fik virkelig flot blank finish så min bil så ud som ny. Vaskede den så første ga... Ver más
La empresa ha respondido
KENSEI er en dansk virksomhed, der udvikler og leverer innovative bilplejeprodukter tilpasset det nordiske klima. Med fokus på kvalitet og brugervenlighed stræber vi efter at sætte nye standarder inden for bilpleje og give vores kunder de bedste løsninger til at beskytte og vedligeholde deres biler.
Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg giver den kun to stjerne. Og det er ikke fordi at produktet ikke gør et godt stykke arbejde på selve lakken, for det gør den. Men rammer du bare det mindste på sort plastik, så afgiver voksen en hvid afmærkning, som selv flere uger efter ikke kan komme af. Jeg har prøvet alt muligt, acetone, sprit, kogende vand - men det hjælper ikke. Jeg har haft skrevet til kundeservice, samt sendt billeder.. men intet svar desværre.. Håber at der er en løsning på hvordan man kan få de hvide afmærkninger væk, da det ikke ser særlig pænt ud!

Det lever 100% op til beskrivelsen
Og jeg må sige, det bliver sku ikke nemmere.

Respuesta de KENSEI
Har opdaget en uheldig effekt af bilvoksen, nemlig at hvis man har en mørk bil hvor der f.eks. er en del stenslag på for kofanger, eller små ridser, så kan bilvoksen fremhæve de små skader som hvide pletter/ridser. Overvejer at den årsag at bruge 90 dages retur garanti.
Lidt ærgerligt, for det er ellers et lovende produkt, og virkelig nemt at aftørre. Om det holder 6 måneder, tja, måske

Respuesta de KENSEI
Det er et fint og nemt produkt. Men synes ikke det er så godt som det lød som.

Respuesta de KENSEI
Min oplevelse er at det ikke virker som reklamen viser har prøvet i gråvejr og vasket i vaskehal det virker bedre med andre vokse mvh John tlf 29929200

Respuesta de KENSEI
Hurtig levering, og godt produkt som gør lige som de siger

Respuesta de KENSEI
Det virker ikke har prøvet 2 gange , så jeg kan ikke se det skyr vandet eller bilen skinner af jeres produkt .

Respuesta de KENSEI
Synes det så godt ud den førte dag ind til jeg var ude og køre på en markvej hvor bilen blev støvet og så en gang regn så ligner bilen skod igen

Respuesta de KENSEI
Men... vil sige produktet er ikke så godt som i gør den til
Er fin det sikkert men har prøvet andet der er lige så godt om ikke bedre

Respuesta de KENSEI
Hurtig levering. Glimrende produkt. Levede fint op til mine forventninger og mere til. Nemt at arbejde med

Respuesta de KENSEI
super produkt rigtig nemt at arbejde med og super flot resultat men kunne godt tænke mig at der fulgte en mikrofiber klud mere med da en er lige lidt nok til en hel bil derfor kun 4 stjerner

Respuesta de KENSEI
Varen fungerede super godt bilen blev fin😎

Respuesta de KENSEI
Hurtig levering meget tilfreds så jeg handler gerne igen

Respuesta de KENSEI
Super lækkert produkt, det tog mig præcis 18 minutter at påføre på min Vw polo, et plus er at det også fremhæver bilens farve og gør den mere skindene, selv på en lysgrå bil

Respuesta de KENSEI
Fed reklame. Tror det virker ok. Nu får vi se hvor længe det holder.

Respuesta de KENSEI
Más información sobre otros tipos de reseñas.