Kentekenverslag Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen goede ervaring met kentekenverslag, telefoonnummer werkt niet....vervolgens stuurt de klantenservice als u het kenteken doorgeeft krijgt u alsnog de informatie....1 dag gewacht en vandaag ook nik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor je overgaat tot een koop , check ik altijd het kenteken uitvoerig. Om zo doende een beter beeld te krijgen van de historie van het voertuig. Wat er voor gebreken zijn geweest tijdens de APK van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik besloot een auto te kopen, maar er waren twijfels over de juistheid van de beschrijving van de verkoper. Daarom heb ik voor de zekerheid gebruik gemaakt van de diensten van deze site. Na betaling k... Ver más

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

151 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles van voor mijn heel duidelijk en…

Alles van voor mijn heel duidelijk en heb op aan raden van jullie deze auto niet gekocht top bedrijf en zeer belangrijk als je een wat duurdere auto wil kopen teak dan eerst dit bedrijf. Toppie

6 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je komt voor extra informatie..

Je komt voor extra informatie, nou:
Algemene informatie
, , uit . en is een orgineel nederlands voertuig.
Merk Niet geregistreerd
Aantal deuren Niet geregistreerd
Vermogen Niet geregistreerd
Aantal cilinders Niet geregistreerd
Vervaldatum APK Niet geregistreerd

Bovenstaande informatie maar dan juist haal je wel gratis uit bijv. Finnik

Bovendien een uit België geïmporteerde auto.
5 Sterretjes omdat ik hier ingetrapt ben :)

25 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jonge auto gekocht bij een erkend…

Jonge auto gekocht bij een erkend garagebedrijf maar je blijft toch met een aantal vragen zitten waar ook zij geen antwoord op kunnen geven. Het zeer uitvoerig rapport van kentekenverslag.nl gaf me duidelijkheid omtrent de openstaande vragen. Je koopt de auto dan toch met een veel beter gevoel.

14 de marzo de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.