Geen goede ervaring met kentekenverslag, telefoonnummer werkt niet....vervolgens stuurt de klantenservice als u het kenteken doorgeeft krijgt u alsnog de informatie....1 dag gewacht en vandaag ook nik... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jonge auto gekocht bij een erkend garagebedrijf maar je blijft toch met een aantal vragen zitten waar ook zij geen antwoord op kunnen geven. Het zeer uitvoerig rapport van kentekenverslag.nl gaf me du... Ver más
Voor je overgaat tot een koop , check ik altijd het kenteken uitvoerig. Om zo doende een beter beeld te krijgen van de historie van het voertuig. Wat er voor gebreken zijn geweest tijdens de APK van... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Zeer duidelijk site
Zeer duidelijk site en te volgen vragen.
Het kenteken verslag wordt bijzonder snel toegestuurd en is goed en begrijpelijk te lezen en ondergebracht in de diverse onderdelen.
Snel een kompleet en gemakkelijk rapport met voor mij…
Snel een kompleet rapport met voor mij relevante informatie
Snel en overzichtelijk
Snel en overzichtelijk, fijn om zo meer zekerheid over je auto te krijgen
Mooi overzichtelijk rapport ontvangen
Ik was nieuwsgierig hoe mijn vroegere…
Ik was nieuwsgierig hoe mijn vroegere auto er nu bij zou staan en was verbaasd dat deze nog steeds in het systeem stond. Waarschijnlijk toch te vroeg weg gedaan
Onderhoudshistorie
Ik had eigenlijk meer verwacht,dat er meer over de onderhoudshistorie te vinden was
,maar goed ik weet nu wat meer
Met een gerust hart mijn nieuwe auto gekocht!
Alvorens de koop te sluiten toch even een uitgebreid rapport opgevraagd. Gelukkig stonden er geen verrassingen in. Met een gerust hart mijn nieuwe auto aangeschaft!
Voor je overgaat tot een koop
Voor je overgaat tot een koop , check ik altijd het kenteken uitvoerig.
Om zo doende een beter beeld te krijgen van de historie van het voertuig. Wat er voor gebreken zijn geweest tijdens de APK van het voertuig of eventuele terug roep acties. En ook of de kilometers kloppen en niet mee gesjoemeld is , en aantal eigenaren .
Zo krijg je een betere kijk op een eventuele aankoop van een 2e hands voertuig.
Accuut informatie nodig om een beoordeling te kunnen maken …
We stonden bij een outo en het onderhoudsboekje ontbrak, direct een aanvraag gedaan en gelijk alle relevante informatie voorhanden.
Perfect rapport
Perfect rapport. Heeft goed geholpen voor de keuze van de auto.
Aankoop auto
Dankzij het verslag behoed voor een miskoop.
Fijn dat het tegenwoordig zo kan!!!
weet nu hoe de auto is
Heldere uitleg en duidelijkheid
Heldere uitleg en duidelijkheid over auto
Uitgebreis historierapport
Heel mooi uitgebreid rapport gekregen voorhand een camper te kopen , hierdoor achter de importhistorie gekomen wat mijn besluit goed heeft bevestigd!
Bespaart gebleven om een import wagen…
Bespaart gebleven om een import wagen te kopen.
Goed onderbouwd nuttige info
Handig om te controleren wat de…
Handig om te controleren wat de historiek van het voertuig is. Het is de kosten waard om geen miskoop te doen.
Zeer accuraat
Zeer accuraat! Belangrijke gegevens over mijn auto! Altijd handig om te weten en te hebben!
Ik besloot een auto te kopen
Ik besloot een auto te kopen, maar er waren twijfels over de juistheid van de beschrijving van de verkoper. Daarom heb ik voor de zekerheid gebruik gemaakt van de diensten van deze site. Na betaling kreeg ik snel een rapport waarin alles duidelijk stond geschreven en mijn twijfels over de auto snel waren weggenomen! Daarom raad ik aan!