Virkelig god kundeservice. Jeg havde bestilt noget som desværre ikke var på lager, da KC lige var gået over til et andet økonomisystem. Jeg blev hurtigt kontaktet af Flemming, som gav mig 3 alter... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig god service Flemming skrev en lille besked fordi han sendte varen en dage senere pga sygdom og gav nogle greb med kvit og frit som undskyldning. Hade han ikke behøvede men bare gode service h... Ver más
Virkelig god betjening og vejledning. Hurtig levering. Simpelthen rigtig god service, som faktisk er en sjældenhed nu om dage. Fik ny ketcher og opstrengning i løbet af 2 dage havde jeg ketcheren... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
KetcherCentralen - Stedet hvor du finder alt til din ketchersport. Badminton | Tennis | Squash | Padel | Ernæring | Skadessupport | Træning
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og kompetent rådgivning og sevice
Engageret og serviceminded personale. Godt tiltreds. Hurtig svar og levering

Respuesta de KetcherCentralen
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og fin personlig service.
Nemt at bestille og varerne ankom…
Nemt at bestille og varerne ankom hurtigt.
Som en webshop skal være.
hurtig levering
Hurtig og god
Rigtig hurtig levering og godt produkt til en god pris!👍🏻😊
Én af de få uddannede opstrengere i DK
Som manager for ERSA Scandinavia har jeg personligt haft Flemming på uddannelse hos os som opstrenger. Han er kommer med en stor erfaring fra Badminton og har hurtigt oversat den til et godt opstrenger niveau! Han er serviceminded og ansvarsbevidst omkring sine kunder. kan kun anbefales herfra.
Hurtig levering og alt var som det…
Hurtig levering og alt var som det skulle være.

Respuesta de KetcherCentralen
Super rådgivning og udvalg af strenge og andet udstyr
Jeg har kun haft gode oplevelser med KetcherCentralen/Flemming. Flemming er utrolig god til at rådgive om strenge, og så er han den bedste opstrenger jeg kender i Danmark. KetcherCentralen har også et kæmpe udvalg af tilbehør til alle ketchersportsgrene.
Kan klart anbefales😃og værd at køre efter.

Respuesta de KetcherCentralen
En yderst kompetent og professionel…
En yderst kompetent og professionel ekspedition💪🎾

Respuesta de KetcherCentralen
Bestilte vibrationsdæmpere med ønske om…
Bestilte vibrationsdæmpere med ønske om bestemte farver og dekoration. Mængderabat blev ikke medregnet ved bestilling (hvilket jeg ikke selv opdagede) - det korrigeres dog straks af firmaet selv, som både sender en mail og sms om, at differencen refunderes. Ordren effektueres desuden meget hurtigt, så det har været en fornøjelse at handle dér.

Respuesta de KetcherCentralen
Super service ift at få udvalgt den…
Super service ift at få udvalgt den rigtige ketcher.

Utrolig god kvalitet
Utrolig god kvalitet
Jeg har nu for anden gang inden for kort tid, været oppe og få opstrengt mine ketchere. Igen må jeg bare indrømme, at jeg ik kan sætte en finger på hvad der skulle være forkert. Servicen er i tip top og der er ikke noget, som kan klages over. Det er super dejligt at kunne aflevere og hente ketcherne samme dag. Det bliver uden tvivl det sted jeg kommer til i fremtiden.
:-)

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.