Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde 5 burkar av ren lögn! Jag har inte gått ner ett kilo än på 3 månader. Ren bluff. Ångrade köpet på en gång och mailade företaget om detta direkt efter att jag beställt. Fick ingen respons... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Habe Peak Man Kps. gekauft. Allerdings war in den Kapsel nicht der angegebene Inhalt. Nur weißes Pulver. Ich hab es zurück gesandt, das Geld dafür hat sich Keto-Plus behalten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ångrade mitt köp nästan omgående och försökte då att kontakta deras kundtjänst utan framgång.Fick varorna kontaktade Klarna om retur och skickade tillbaka varorna till den adress som angavs.Klarna upp... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Keto Plus är total bluff dessutom har produkten en massa obehagliga biverkningar. Att både Dokter Mikael och Anders Tegnell kan göra reklam för detta är obegripligt - är de helt korkade eller är det b... Ver más

1,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Avbeställde 2 ggr samma dag som jag…

Avbeställde 2 ggr samma dag som jag beställt varan och även dagen efter. Trots det kom paket som jag genast returnerade. Därefter blev det en följetong av mail med företaget som naturligtvis "inte hade fått" min retur. Jag skrev arga mail till företaget och beskrev vad som står på Trust pilot och att de är en bluff. Tog hjälp av Klarna och en dag efter mailet och Klarna hittades plötsligt mitt paket. Detta har tagit 1 månad! Stå på er ni som drabbats likadant !

24 de octubre de 2023

Blufföretag

Blufföretag, skickade tillbaka tabletterna med vändande post och till rätt adress, men dom påstår att dom ej fått varorna, har haft många Mailkonversationer men dom påstår att ingen retur kommit dom tillhanda. Jag har anmält detta företag och jag hoppas att dom inte kan fortsätta att lura folk, detta är en affärsidé dom har att dom väntar ut förfallodagen gm Klarna och sen påstår att ingen retur kommmit. Bluff bluff bluff

16 de octubre de 2023

Handlade för 1500

Handlade för 1500. Såg otroligt fram mot detta lät ju så fantastiskt fast man är ju luttrad när det gäller reklam. Men åkte dit. Har inte minskat ett enda gram. Så jäkla besviken. Mest besviken på soldoktorn som stärker produkten och trovärdigheten. Nej återigen en dyr läxa.
Så jäkla trött på bluff företag

1 de septiembre de 2023

BLUFF FÖRETAG!!

Håller med alla andra! Köp inte!! Ångrade mig efter 2 min kl 5,30. Då först läste jag vad andra hade skrivit. Efter 6-7h svarade de att de inte kunde mackulera försändelsen. Eee vaaa?? Mejlkonversation i evigheter. Väldigt otrevliga i mejlen.. Varför då??
Nu har jag fått ett nytt mejl. Efter att jag väntat i flera dagar på svar. Så letade jag upp returadressen på deras hemsida. Skickade med spårninhs id. 275kr.

"Vi har faktiskt nämnt att du bör kontakta oss om du tänker göra en retur. (DET HAR JAG GJORT)!

Vår returadress är: KetoPlus
Afd: Retouren
Marconistraat 10
2181AK Hillegom
Nederländerna
Så nu när vi har deras adress.. bajsmackan kommer på posten. :)) tack.
Eftersom du har återvänt till fel adress kan vi tyvärr inte längre hjälpa dig"..
Jaaa, vad säger man. 1200 kronors smäll på näsan. Är du dum. Så kostar det. Här en till som sprungit på det.
Men nu kanske jag kan hjälpa någon annan med korrekt returadress. GRATTIS till BLUFF FÖRETAGET!!

5 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man vill annulera beställningen inom 2…

Man vill annulera beställningen inom 2 min. Svarar 5-6h senare att det inte går. Otrevliga i mejlkonversationen. När man frågar vart man skall skicka tillbaka varan till för adress svarar de inte. Så läser man sig till det. Så fixar man den returen 275kr med spårnings id. Nästa mejl är att de inte kan ta emot returen, att den skall brännas?? Och att du skulle vänta till du fått svarsmejl som inte dyker upp. Till slut kommer svaret med "rätt returadress"
Vi har faktiskt nämnt att du bör kontakta oss om du tänker göra en retur. (HAR HAG GJORT)
Vår returadress är: KetoPlus
Afd: Retouren
Marconistraat 10
2181AK Hillegom
Nederländerna

Eftersom du har återvänt till fel adress kan vi tyvärr inte längre hjälpa dig.

Var då svaret. 1200kr i sjön.
Ja. Är man en dum jäkla idiot så får man skylla sig själv. Men detta kanske hjälper någon annan!!

7 de octubre de 2023

BLUFF

Samma här, försökte annullera ordern efter en timme men de svarade dagen efter att den hade skickats. När jag bad om spårningsnummer på försändelsen vägrade de att svara... RIKTIGT OSERIÖST företag

21 de septiembre de 2023

Håller fullständigt med föregående…BLUFF FÖRETAG OSERIÖST

Håller fullständigt med föregående nedanför ,, beställde oxå,och ångrade mig efter en stund , samma svar här ,att ordern gått iväg !!! Efter jag returenerat den, fick jag Mail att den gått till fel adress , !?!? Jag returnerade till adress på paketet ,, fick till svar att det var mitt fel ,jag skulle ha frågat efter en annan adress , trots att jag skrivit från första dagen att jag kommer att returnera orden , så de hade kunnat skicka en annan adress då !! Fick till svar att det var ,,, klumpigt ,, av mig att inte fråga efter en annan adress !! Skriver man så till en kund?? NEJ BESTÄLL INTE FRÅN DETTA FÖRETAG DET ÄR EN STOR BLUFF ,,, kommer skriva här varje dag tills jag fått tillbaka mina pengar ,

7 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har ätit Keto plus i snart två…

Jag har ätit Keto plus i snart två månader och det har inte hänt ett dugg. Jag har inte gått ner 1gram, snarare gått upp 2 kilo. Det här är inte vad jag hade förväntat mig. Är jätte besviken och skulle vilja ha mina pengar tillbaka. Är detta en stor bluff.

24 de agosto de 2023

Oseriöst företag

Gjorde en beställning och ångrade mig och skickade en timme senare att jag inte ville ha produkterna. Mer än ett dygn senare svarar de att det inte går att ångra för produkterna är på väg. Ren skrämseltaktik var det också i mailet jag fick och de har gjort det mycket krångligt att skicka tillbaka varorna. Inte serviceinriktade alls. Mycket oseriöst företag. Köp absolut inte från dem.

22 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta är en stor bluff ville

Detta är en stor bluff ville, gå ner 6 kilo ätit tabletterna i 40 dagar lagt ut 1500 på alla askar inte gått ner ett hekto hur kan man lura folk så mycket, samma personer på alla bilder mycket besviken Karin Segerhammar

19 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Auch ich habe im März diesen Jahres ein…

Auch ich habe im März diesen Jahres ein Produkt welches mit 19,90 € für angeblich 5 Flaschen bestellt. Mir wurde ein Tag später knapp 200$ abgezogen ! Auch auf der Bestellbestätigung stand dies so, sogar die Mwst. war auf 0,00 !
Auf meine Nachfrage wurde mir mitgeteilt, dass es sich um den Preis / Flasche handelt und dies ein exclusives Produkt sei, das ich vielleicht erst einmal ausprobieren soll und bei Nichtgefallen zurücksenden könne und mir dann der Kaufpreis erstattet würde.
Das Paket wurde dann nach ca. 4 Wochen nach Ankunft sofort wieder retourniert, kam aber nach weiteren ca. 4 Wochen wieder zu mir retour und von dem Schriftverkehr will ich gar nicht reden, weil immer wieder die gleiche Antwort ( manchmal als Alibi mit einem etwas veränderten Text ) bekommen habe. Immer wurde mir gesagt, dass die Rückerstattung erst nach Einlangen des Paketes erfolgen kann. Dass dieses nie dort ankommen wird, ist denen durchaus bewusst !!
Hab das jetzt an die Justiz übergeben !! Auch wenn die Hoffnung auf eine Rückerstattung sehr gering ist. aber denen muss das Handwerk gelegt werden !!

20 de mayo de 2020

V’ery bad

V’ery bad
They steal from people. There website is attraktive and they take more than double of the purchased about
The biz need to be locked down

21 de abril de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Don't order anything here, it's a scam

Actually they don't even should get a star. This is a real scam. It has taken a long time to receive the products. They charge much more from your credit card than you give permission for, 189 euros instead of 19.95 euros. When you want to use the 100% money back guarantee they promote, it becomes very difficult. My return package has been in the return department for more than 1.5 months, but still no money back. Don't buy anything here, is pure scam!

3 de abril de 2020

Skod firma

De har trukket 1700kr
Og deres garanti er intet værd
Msn får en sludder for en sladder når jeg skriver til dem
Skod firma

3 de marzo de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.