Banner for Ketoway Diet

Ketoway Diet Opiniones 297

4,1

Sobre Ketoway Diet

A Keto Plan Designed to Make Progress!

Over 1000 Keto Recipes
Quick, delicious meals tailored to your goals and cravings.
Personalized Keto Plan
A custom plan built around your body and lifestyle for steady results.
100+ Workouts and Exercises
Simple routines, yoga, and meditation to boost energy and speed up progress.
Motivating Challenges
Fun daily tasks designed to keep you consistent and excited.
Nutrition and Health Guides
Clear, practical advice on eating, training, and healthy habits.
Progress Tracking and Visualization
Easy tools that show your results and keep you moving toward your goal.

4,1

Muy bueno

No me gusta el ir digan que es gratis

No me gusta el ir digan que es gratis, y luego te quieren vender de todo, la publicidad es falsa

11 de mayo de 2026

Dear nerzav,

Entendemos tu preocupación sobre la impresión que te llevaste. Nos gustaría recordar amablemente que los términos de suscripción se detallan claramente y se aceptan antes de la compra. Envía el correo de tu cuenta y número de pedido a help@ketoway.diet para revisar tu caso en privado.

Ketoway Diet Team

La rapidez y claridad en el proceso de…

La rapidez y claridad en el proceso de compra

10 de mayo de 2026

Dear marian,

Getting your custom keto plan started should always be fast and straightforward, so we're thrilled that was your experience! A seamless start makes diving into new healthy habits much easier. We're always at help@ketoway.diet if you ever need anything.

Ketoway Diet Team

Aprovechamiento.Compré el plan que me ofrecieron luego…

Compré el plan que me ofrecieron luego de contestar la encuesta. Una vez hecho el pago, sin poder salir de la página, me bombardearon con " ofertas". Muy desagradable.

9 de mayo de 2026

Dear linagonzalezwabogada,

Lamentamos que recibir tantas ofertas después de tu pago te resultara desagradable. Te aseguramos que estamos trabajando activamente en mejoras para esta experiencia. Por favor, envía un correo a help@ketoway.diet e incluye el email de tu cuenta y, si es posible, el número de pedido.

Kwtoway Diet Team

Fue fácil y rápido llegar a mi plan…

Fue fácil y rápido llegar a mi plan personalizado

3 de mayo de 2026

Dear claudialicia,

We love hearing that getting your tailored keto program set up was such a quick and smooth process. Wishing you steady progress as you explore your new simple meals, and please remember we're always at help@ketoway.diet if you ever need anything.

De acuerdo con todo

3 de mayo de 2026

Dear r_scarbay,

It's wonderful to hear that our personalized approach is a great fit for your lifestyle. We're thrilled the simple meals are helping you stay consistent, so keep up the fantastic progress! We're always at help@ketoway.diet if you ever need anything along the way.

Ketoway Diet Team

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (297 reseñas)