Zowel de verkoper als de inmeter waren terzake kundig, stelden zich rustig op en dachten mee. Wel viel op dat je als koper na diverse keuzen in een heel strak en zakelijk traject beland. Alle fasen... Ver más

La empresa ha respondido
Op aanwijzing van vrienden gingen we op bezoek bij de vestiging van Keukenkampioen in Almere. N aeven rondgekeken te hebben in de verrassend mooie en complete showroom had de hr. Arwin Brink na het zi... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

✔️ Kwaliteitskeukens uit eigen fabriek ✔️ A-merken apparatuur voor de laagste prijs ✔️ Deskundig advies ✔️ 49 keukenvestigingen
Mooie winkel in Enschede. Goed geholpen door Lars. Wij hebben nu een ontzettend mooie keuken.

Respuesta de Keuken Kampioen
Keuken incompleet, wordt niet opgelost, niet terug gebeld, onvriendelijk te woord gestaan.

Respuesta de Keuken Kampioen
Alle fasen zijn heel erg op elkaar afgestemd dat is begrijpelijk maar daar had ik van te voren wat meer over willen horen en weten.

Respuesta de Keuken Kampioen
De verkoper en inmeter hadden kennis van zaken!
Waren netjes en beleefd, dachten mee.

Respuesta de Keuken Kampioen
Mijn vader en zijn vriendin hebben in 2021 een keuken gekocht bij Keuken Kampioen. Al binnen één jaar openbaarden zich ernstige gebreken: vochtschade aan de bovenkasten, een oven die vanaf dag één niet correct functioneerde en een koelkast die vervangen moest worden.
Cruciaal hierbij is dat destijds is vastgesteld dat de afzuigkap onjuist was aangesloten door Keuken Kampioen zelf. Desondanks wordt deze voorgeschiedenis volledig genegeerd en wordt alle schade gemakshalve afgedaan als “gebruik”, waardoor iedere aanspraak op garantie structureel wordt afgewezen.
De klantenservice handelt traag en defensief, verschuilt zich achter standaardantwoorden en komt uitsluitend met voorstellen waarbij de klant moet bijbetalen of genoegen moet nemen met zichtbaar kleurverschil in een jonge keuken. Na maandenlange correspondentie bleef een echte oplossing uit; wat overbleef was frustratie en onnodige stress.
Conclusie: zodra er problemen ontstaan, neemt Keuken Kampioen geen verantwoordelijkheid en wordt de schuld consequent bij de klant gelegd. Voor ons absoluut geen aanrader.
20296001928

Respuesta de Keuken Kampioen
We wilden eigenlijk alleen oriënteren, filiaal DenBosch, maar verkoopadviseur Roel v. Baal, wist ons helemaal tevreden te stellen, nam ruim de tijd en kwam met goede oplossingen voor onze wensen, snel een goed en gezellig adviesgesprek wat resulteerde in de aankoop van onze nieuwe keuken. Binnenkort wordt deze geplaatst, we zijn erg benieuwd...

Respuesta de Keuken Kampioen
Ook al was de garantie verlopen, toch een nieuw onderdeel gratis en snel gekregen, ook al was de kraan al 6 jaar oud.

Respuesta de Keuken Kampioen
Nieuwe keuken gekocht bij keukenkampioen , keurig netjes hoe dat verlopen is. Aflevering ook keurig netjes. Plaatsen van de keuken is ook goed.

Respuesta de Keuken Kampioen
I have a mixed review for kueken kampieon.
Initial discussion Phase - While discussing and deciding the kitchen with the store in utrecht, we had to meet different people each time which was very confusing and hard to explain each time to different person what we want. This could have been avoided and one point of contact would have made the whole experience lot better.
Assembly - The kitchen was delivered on time and assembled by the person who did it professionally and we are very satisfied with him.
Things to point out - the backsplash behind the hob could be wider and higher so that it would reach up to the extractor hood, but it is too small and does not cover enough.
- the corner cabinets do not have handles; it would be more convenient if they had a push-and-open function.
For non - dutch speakers - Take your time to read the agreement and make sure all the points that are discussed are added in the document . Dont assume things.
At the end we are happy with our kitchen except for the 2 points mentioned above.

Respuesta de Keuken Kampioen
Na lang wachten eindelijk de keuken gemonteerd, maar dan komt de slechte service van keukenkampioen zichtbaar.
Werkblad word niet afgekit, er word een gat binnen gemaakt voor bevestiging , maar word niet netjes afgedicht, deuren worden verkeerd om gemonteerd.fronten gaan normaal open, zonder drukfunctie.
Bij het melden van deze punten, word er alleen gewezen naar de tekening, en word de service dus beperkt en word je verweten dat je zelf goed moet kijken naar de kleine lettertjes in de offerte !
Alsof klanten dagelijks een keuken kopen en alle kleine lettertjes en tekeningen kunnen lezen.
Voor namontage van de koelkast deuren, waarvan de bevestigings stukken niet inbegrepen zitten ( bestaande koelkast aanwezig ) moet ik ruim 2 maanden wachten op een monteur die deze komt monteren !!!
Ik vind het uiterst schandalig van zo’n groot bedrijf dat die zo’n afterservice bieden !!
Achteraf gezien toch beter bij een kleinere keukenzaak gaan kopen volgende keer, zoals bij ons laatste keuken, die wel de service bieden , waar je recht op hebt.
Dus kijk ook naar de service van zo’n zaak , want dat is even belangrijk als de prijs.

Respuesta de Keuken Kampioen
Probleem prima opgelost. Was vanaf het indienen tot en met reparatie geen enkele moeite. Problemen kunnen ontstaan aan de oplossing zie je of je bij het juiste bedrijf hebt gekocht

Respuesta de Keuken Kampioen
Heel tevreden over keukenkampioen, dit is de tweede keuken wat we hier kopen, mooi, degelijk voor een goede prijs, vriendelijk personeel, zeer tevreden

Respuesta de Keuken Kampioen
Deze vijf sterren zijn voornamelijk voor de verkoper, Jessey. Deze jongeman luistert naar wat je zegt, is niet opdringerig en weet wat hij het over heeft. Neemt de tijd voor je.

Respuesta de Keuken Kampioen
De hulp bij het uitzoeken van de keuken was goed. De levering was erg goed en netjes weg gezet. De monteur die onze keuken heeft geplaatst was echt een hele fijne vent die ook echt uitstraalde dat die wist waar hij mee bezig was. Het enige wat jammer was is dat de keuken plaatsing wat vertraging opliep.

Respuesta de Keuken Kampioen
Bezorging was prima en de montage is ook goed uitgevoerd. Goed advies gegeven om de afwijking ivm de geplaatste wandcontactdozen boven het aanrechtblad op een goede manier op te lossen.
Ik vind zelf dat de verkoper deze oplossing had moeten adviseren.

Respuesta de Keuken Kampioen
Mijn eerste twee gesprekken verliepen helaas negatief door onvolledige en onjuiste informatie die we kregen. Dat gaf een naar gevoel. Na mijn gesprek met Alexander is mijn mening echter veranderd. Hij heeft mijn situatie professioneel en oplossingsgericht opgepakt en het probleem naar tevredenheid opgelost.
Ik ben uiteindelijk met een goed gevoel de winkel uitgegaan. Nu wacht ik op de montage van de keuken en hoop ik dat dit net zo soepel en positief zal verlopen.
Orderbevestiging 20221009434

Respuesta de Keuken Kampioen
Na het 1e gesprek hebben we 2 keer telefonisch contact gezocht en zijn we 2 keer fysiek langsgegaan, omdat we veel aanpassingen in het ontwerp hadden moeten maken door veranderingen in onze verbouwing. We kregen alleen te horen dat zij ons niet konden helpen en dat dit allemaal hoorde in het eindgesprek. Na het eindgesprek bleek dat ze fouten hadden gemaakt. De vaatwasser paste niet, het keukenblad was niet diep genoeg, de grepen pasten niet bij de kastjes etc. Dit werd telkens bij een andere controle weer opnieuw ontdekt. Als ze na een paar dagen weer achter een nieuwe fout kwamen, moesten we snel reageren anders zou de leverdatum verschoven worden. Deze was overigens al 2 maanden naar achter geschoven "omdat het druk was". Bij de aanpassingen van de vaatwasser heeft de verkoper ook nog een veel duurdere versie van een vaatwasser in de factuur gezet. Wij vonden namelijk precies hetzelfde model met hetzelfde serienummer voor een paar honderd euro goedkoper. Het is bijna grappig hoe slecht keuken kampioen heerlen dit heeft aangepakt.

Respuesta de Keuken Kampioen
Ze verkopen een keuken en je weet niet wat je eigenijk koopt. Wasbak waardeloos en keukenblad niet streeploos schoon te maken evenals de glade kastdeuren en laden. Er is ook geen after sales na aankoop.

Respuesta de Keuken Kampioen
Más información sobre otros tipos de reseñas.