Banner for Keuken Kampioen

Keuken Kampioen Opiniones 16.481

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zowel de verkoper als de inmeter waren terzake kundig, stelden zich rustig op en dachten mee. Wel viel op dat je als koper na diverse keuzen in een heel strak en zakelijk traject beland. Alle fasen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op aanwijzing van vrienden gingen we op bezoek bij de vestiging van Keukenkampioen in Almere. N aeven rondgekeken te hebben in de verrassend mooie en complete showroom had de hr. Arwin Brink na het zi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para cocina
  2. Reformas de cocina
  3. Tienda de suministros de cocina

Acerca de Keuken Kampioen

Escrito por la empresa

Keuken Kampioen is dé keukenspecialist van Nederland! Met meer dan 49 showrooms verspreid door het hele land is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Door onze eigen fabriek is echt álles mogelijk: van kleuren tot opstellingen - alles wordt op maat gemaakt zodat het perfect past bij jouw wensen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook nog eens een breed assortiment aan A-merk keukenapparatuur tegen de scherpste prijzen die je online kunt vinden!

Onze experts staan klaar om je stap voor stap te begeleiden, zodat jouw nieuwe keuken precies wordt zoals je wilt. En niet te vergeten, onze professionele monteurs zorgen ervoor dat elke keuken tot in de puntjes wordt geplaatst. Zo hoef jij nog maar 1 ding te doen: genieten!

Wil jij de eindeloze mogelijkheden ontdekken? Maak snel een afspraak! Hierbij voorzien we je van deskundig advies op maat en nemen we ruim de tijd om al jouw ideeën en wensen te bespreken. Kom je gezellig langs? Maak een afspraak!

Maak een afspraak

Keuken Kampioen

Escrito por la empresa

Keuken Kampioen

✔️ Kwaliteitskeukens uit eigen fabriek ✔️ A-merken apparatuur voor de laagste prijs ✔️ Deskundig advies ✔️ 49 keukenvestigingen

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Mooie winkel in Enschede

Mooie winkel in Enschede. Goed geholpen door Lars. Wij hebben nu een ontzettend mooie keuken.

Beste Nadia,

Bedankt voor deze positieve review!
We zijn blij dat je zo tevreden bent over de hulp van Lars en natuurlijk over het eindresultaat.
Wij wensen jou heel veel plezier van de nieuwe keuken!

Keuken incompleet

Keuken incompleet, wordt niet opgelost, niet terug gebeld, onvriendelijk te woord gestaan.

Beste Marleen,

Wat spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij pakken uw klacht op en komen hier via deze weg of de klantenservice bij u op terug.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Terzake kundig en strak traject....owel de verkoper als de inmeter waren…

Alle fasen zijn heel erg op elkaar afgestemd dat is begrijpelijk maar daar had ik van te voren wat meer over willen horen en weten.

13 de abril de 2026

Beste Gerianne,

Dank je voor het delen van je ervaring, je punt van kritiek gaan wij graag intern bespreken. Indien je nog vragen hebt vernemen wij dit graag van je.

Review voor de keukenkampioen

De verkoper en inmeter hadden kennis van zaken!
Waren netjes en beleefd, dachten mee.

11 de abril de 2026

Beste Erna,

Bedankt voor de mooie review! Wat goed om te horen dat zowel de verkoper als de inmeter hun vakkennis hebben getoond en zo prettig hebben meegedacht. We geven deze complimenten over hun beleefdheid en expertise intern door. Veel plezier met de verdere voortgang!

Nicole Koster - Keuken Kampioen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn vader en zijn vriendin hebben in…

Mijn vader en zijn vriendin hebben in 2021 een keuken gekocht bij Keuken Kampioen. Al binnen één jaar openbaarden zich ernstige gebreken: vochtschade aan de bovenkasten, een oven die vanaf dag één niet correct functioneerde en een koelkast die vervangen moest worden.

Cruciaal hierbij is dat destijds is vastgesteld dat de afzuigkap onjuist was aangesloten door Keuken Kampioen zelf. Desondanks wordt deze voorgeschiedenis volledig genegeerd en wordt alle schade gemakshalve afgedaan als “gebruik”, waardoor iedere aanspraak op garantie structureel wordt afgewezen.

De klantenservice handelt traag en defensief, verschuilt zich achter standaardantwoorden en komt uitsluitend met voorstellen waarbij de klant moet bijbetalen of genoegen moet nemen met zichtbaar kleurverschil in een jonge keuken. Na maandenlange correspondentie bleef een echte oplossing uit; wat overbleef was frustratie en onnodige stress.

Conclusie: zodra er problemen ontstaan, neemt Keuken Kampioen geen verantwoordelijkheid en wordt de schuld consequent bij de klant gelegd. Voor ons absoluut geen aanrader.

20296001928

Beste meneer/mevrouw,

Zoals reeds kenbaar gemaakt aan u handhaven wij ons voorstel zoals wij dit aan u hebben gedaan. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met uw contactpersoon bij de klantenservice.

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd

Beste heer/mevrouw,

Dank dat je ons positief hebt beoordeelt en fijn dat wij je naar tevredenheid hebben mogen adviseren.

Alles is perfect gegaan

Alles netjes en optijd

Beste Marion,

Dat horen we graag, dank je wel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We wilden eigenlijk alleen oriënteren

We wilden eigenlijk alleen oriënteren, filiaal DenBosch, maar verkoopadviseur Roel v. Baal, wist ons helemaal tevreden te stellen, nam ruim de tijd en kwam met goede oplossingen voor onze wensen, snel een goed en gezellig adviesgesprek wat resulteerde in de aankoop van onze nieuwe keuken. Binnenkort wordt deze geplaatst, we zijn erg benieuwd...

19 de octubre de 2025

Beste Edwin,

Wat fijn dat we jou zo goed hebben kunnen helpen in Den Bosch! Uiteraard gaan wij zorgen dat de montage ook naar wens wordt uitgevoerd en jij straks heerlijk kunt gaan genieten van een mooie keuken uit de collectie van Keuken Kampioen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook al was de garantie verlopen

Ook al was de garantie verlopen, toch een nieuw onderdeel gratis en snel gekregen, ook al was de kraan al 6 jaar oud.

9 de abril de 2026

Beste meneer, mevrouw van Poppel,

Kijk, daar doen we het voor!
Soms is een klein onderdeel genoeg om weer jaren vooruit te kunnen, en we zijn blij dat we dit voor je hebben kunnen regelen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Service na plaatsing uiteindelijk goed geregeld

Nieuwe keuken gekocht bij keukenkampioen , keurig netjes hoe dat verlopen is. Aflevering ook keurig netjes. Plaatsen van de keuken is ook goed.

Beste meneer,

​Wat ontzettend vervelend om te lezen! Een wachttijd van twee maanden is inderdaad erg lang. We willen graag kijken of we dit proces kunnen versnellen. Ik ga uw dossier inter bespreken. Mijn collega of ik kom er bij u op terug.

Nicole Koster - Keuken Kampioen
----------------------------------------------------------------------------
09-04-2026

Beste Ron,

Ik heb vernomen dat via onze afdeling planning de service op uw nieuwe keuken is vervroegd. Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag van u, excuus voor het ongemak.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I have mixed review for my kueken…

I have a mixed review for kueken kampieon.
Initial discussion Phase - While discussing and deciding the kitchen with the store in utrecht, we had to meet different people each time which was very confusing and hard to explain each time to different person what we want. This could have been avoided and one point of contact would have made the whole experience lot better.

Assembly - The kitchen was delivered on time and assembled by the person who did it professionally and we are very satisfied with him.

Things to point out - the backsplash behind the hob could be wider and higher so that it would reach up to the extractor hood, but it is too small and does not cover enough.
- the corner cabinets do not have handles; it would be more convenient if they had a push-and-open function.

For non - dutch speakers - Take your time to read the agreement and make sure all the points that are discussed are added in the document . Dont assume things.

At the end we are happy with our kitchen except for the 2 points mentioned above.

Dear Mr./Ms. Gunag,

Thank you for sharing your experience at Keuken Kampioen. We would like to discuss your points of criticism internally and get back to you via this channel or customer service.

With kind regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na lang wachten eindelijk de keuken…

Na lang wachten eindelijk de keuken gemonteerd, maar dan komt de slechte service van keukenkampioen zichtbaar.
Werkblad word niet afgekit, er word een gat binnen gemaakt voor bevestiging , maar word niet netjes afgedicht, deuren worden verkeerd om gemonteerd.fronten gaan normaal open, zonder drukfunctie.
Bij het melden van deze punten, word er alleen gewezen naar de tekening, en word de service dus beperkt en word je verweten dat je zelf goed moet kijken naar de kleine lettertjes in de offerte !
Alsof klanten dagelijks een keuken kopen en alle kleine lettertjes en tekeningen kunnen lezen.
Voor namontage van de koelkast deuren, waarvan de bevestigings stukken niet inbegrepen zitten ( bestaande koelkast aanwezig ) moet ik ruim 2 maanden wachten op een monteur die deze komt monteren !!!

Ik vind het uiterst schandalig van zo’n groot bedrijf dat die zo’n afterservice bieden !!

Achteraf gezien toch beter bij een kleinere keukenzaak gaan kopen volgende keer, zoals bij ons laatste keuken, die wel de service bieden , waar je recht op hebt.
Dus kijk ook naar de service van zo’n zaak , want dat is even belangrijk als de prijs.

Beste Said,

Wat spijtig om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. Kunt u ons aub in het privé bericht van trutspilot uw (order) gegevens doorgeven dan kijken we graag mee. Alvast bedankt!

-------------------------------------------------------------------
13-04-2026

Beste Said,

Ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice. Wij handhaven ons standpunt zoals aan u aangegeven. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd mijn collega van de klantenservice contacten.

Probleem prima opgelost

Probleem prima opgelost. Was vanaf het indienen tot en met reparatie geen enkele moeite. Problemen kunnen ontstaan aan de oplossing zie je of je bij het juiste bedrijf hebt gekocht

Beste Jack,

Wat fijn om te horen dat we je zo goed van dienst konden zijn. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Heel tevreden over keukenkampioen

Heel tevreden over keukenkampioen, dit is de tweede keuken wat we hier kopen, mooi, degelijk voor een goede prijs, vriendelijk personeel, zeer tevreden

Beste Myriam,

Wat fijn dat je weer naar ons bent gekomen voor een nieuwe keuken. Hartelijk dank voor de geweldige waardering en het vertrouwen dat je in Keuken Kampioen stelt. We gaan er samen weer iets moois van maken!

Jessey is een topper.

Deze vijf sterren zijn voornamelijk voor de verkoper, Jessey. Deze jongeman luistert naar wat je zegt, is niet opdringerig en weet wat hij het over heeft. Neemt de tijd voor je.

Beste Jantje,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wat fijn om te vernemen dat mijn collega je zo goed van dienst kon en mocht zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De hulp bij het uitzoeken van de keuken…

De hulp bij het uitzoeken van de keuken was goed. De levering was erg goed en netjes weg gezet. De monteur die onze keuken heeft geplaatst was echt een hele fijne vent die ook echt uitstraalde dat die wist waar hij mee bezig was. Het enige wat jammer was is dat de keuken plaatsing wat vertraging opliep.

4 de abril de 2026

Beste Danny,

Wat een prachtig compliment voor ons team, van de adviseurs tot de bezorgers en de monteur. Dank je wel! Hoewel we liever geen vertraging zien, zijn we blij dat het vakmanschap van onze monteur de doorslag gaf voor een goede ervaring.
Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bezorging was prima en de montage is keurig uitgevoerd.

Bezorging was prima en de montage is ook goed uitgevoerd. Goed advies gegeven om de afwijking ivm de geplaatste wandcontactdozen boven het aanrechtblad op een goede manier op te lossen.
Ik vind zelf dat de verkoper deze oplossing had moeten adviseren.

3 de abril de 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring en feedback. Fijn dat de montage naar wens is uitgevoerd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede oplossing na een moeilijke start

Mijn eerste twee gesprekken verliepen helaas negatief door onvolledige en onjuiste informatie die we kregen. Dat gaf een naar gevoel. Na mijn gesprek met Alexander is mijn mening echter veranderd. Hij heeft mijn situatie professioneel en oplossingsgericht opgepakt en het probleem naar tevredenheid opgelost.
Ik ben uiteindelijk met een goed gevoel de winkel uitgegaan. Nu wacht ik op de montage van de keuken en hoop ik dat dit net zo soepel en positief zal verlopen.
Orderbevestiging 20221009434

31 de marzo de 2026

Beste meneer/mevrouw Kenan,

Fijn om te horen dat je er samen met mijn collega in de showroom uit bent gekomen. Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je mooie nieuwe keuken.

Fout na fout...

Na het 1e gesprek hebben we 2 keer telefonisch contact gezocht en zijn we 2 keer fysiek langsgegaan, omdat we veel aanpassingen in het ontwerp hadden moeten maken door veranderingen in onze verbouwing. We kregen alleen te horen dat zij ons niet konden helpen en dat dit allemaal hoorde in het eindgesprek. Na het eindgesprek bleek dat ze fouten hadden gemaakt. De vaatwasser paste niet, het keukenblad was niet diep genoeg, de grepen pasten niet bij de kastjes etc. Dit werd telkens bij een andere controle weer opnieuw ontdekt. Als ze na een paar dagen weer achter een nieuwe fout kwamen, moesten we snel reageren anders zou de leverdatum verschoven worden. Deze was overigens al 2 maanden naar achter geschoven "omdat het druk was". Bij de aanpassingen van de vaatwasser heeft de verkoper ook nog een veel duurdere versie van een vaatwasser in de factuur gezet. Wij vonden namelijk precies hetzelfde model met hetzelfde serienummer voor een paar honderd euro goedkoper. Het is bijna grappig hoe slecht keuken kampioen heerlen dit heeft aangepakt.

31 de marzo de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Wat spijtig om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent. Graag pakken wij uw klacht op en komen hier via de showroom bij u op terug.

---------------------------------------------------------------------
14-04-2026

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb vernomen dat mijn collega vanuit de showroom u een mail heeft gestuurd. Indien gewenst kunt u altijd reageren op de mail of hem telefonisch contacten mocht u nog vragen hebben. Wij gaan er voor zorgen dat u straks lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ze verkopen een keuken en je weet niet…

Ze verkopen een keuken en je weet niet wat je eigenijk koopt. Wasbak waardeloos en keukenblad niet streeploos schoon te maken evenals de glade kastdeuren en laden. Er is ook geen after sales na aankoop.

31 de marzo de 2025

Beste meneer Bastiani,

Uw omschrijving is zeker niet waar wij voor staan bij Keuken Kampioen. Graag ontvangen wij dan ook via het privé bericht uw (order) gegevens zodat we mee kunnen kijken in uw keukenorder.

Inge Maas - Keuken Kampioen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.