Deze week is de nieuwe Quooker Combi Boilerset geplaatst. Dit gebeurde door een SeniorMonteur die echt alle tijd van plaatsen nam.De oude apparatuur verwijderd . En zelfs nog een extra kraan geplaatst... Ver más
Inbouw zeeppompje voor in de keuken was helaas kapot gegaan. Snelle en goede service, ik krijg een nieuw pompje opgestuurd!
Helaas bleek de benodigde spoelbak een bijzondere maat en paste deze niet. Via de mail, met foto's uiteindelijk de juiste maat kunnen vinden en deze te plekje kunnen wisselen. Toffe service met nut... Ver más
Super fijne ervaring gehad! We hadden met spoed een spoelbak nodig voor onze keuken en bezorgen was geen optie meer qua tijd. Gemaild met de vraag of afhalen mogelijk was en binnen een uur al reacti... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Keukenspoelbakwinkel is een hoogwaardige leverancier van spoelbakken, keukenkranen en accessoires. Wij bieden hoogwaardige merken aan tegen de scherpste prijzen en snelste levering.
Penningweg 14-D, 4879AG , Etten-Leur, Holanda
- 0763690027
- info@keukenspoelbakwinkel.nl
- keukenspoelbakwinkel.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Top klantenservice
Product was erg snel geleverd! Helaas had het een kleine (schoonheids) beschadiging. Dit had ik bij de klantenservice aangekaart en ik had diezelfde dag al bericht terug. In overleg hebben we en oplossing bedacht. Echt een topervaring. Super klantvriendelijk bedrijf!
Snelste service die we meegemaakt hebben
Wij hebben laat in de avond na 9uur een kraan besteld en deze was vroeg in de ochtend al bezorgd! We hebben nog nooit zo’n snelle bezorging gehad, wat een service!
Goede ervaring!
Super snelle levering. Snel geïnstalleerd en fantastisch product!
Vlotte levering en goed verpakt.
Vlotte levering en goed verpakt.
Blij met onze nieuwe quooker!
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering. Contact opgenomen via de contactmail op de site omdat ik in eerste instantie geen bevestigingsmailtje had gehad. Ik werd direct teruggebeld en vriendelijk geholpen. De prijs van het bestelde artikel was zeer naar tevredenheid. Prima service.
Quooker besteld, goed en snel geleverd
Quooker besteld, gunstig geprijsd en snel en netjes geleverd.
Snelle levering en goede communicatie.
Snelle reactie op mailtjes oplossingen…
Snelle reactie op mailtjes oplossingen zoeken die bij ons passen!
Nogmaals een top bedrijf!!!
Snelle reactie met advies en super…
Snelle reactie met advies en super snelle levering! Kraan is prachtig!
Nette en snelle montage
Zeer snel in reactie
Nette en snelle montage en goede uitleg.
Wij zijn zeer tevreden
Keurig snel geleverd en netjes een…
Keurig snel geleverd en netjes een bericht via de e-mail dat ze t in de algemene hal hadden gezet omdat ik niet thuis was!
Quooker kraan en toebehoren
Quooker kraan en toebehoren snel geleverd en erg goed verpakt tijdens de verzending!
Verder fijn contact via whatsapp.
Quooker besteld voor bestaande keuken…
Quooker besteld voor bestaande keuken voor een gunstige prijs inclusief installatie. Installatie binnen een week werd waar gemaakt. Een onvoorzien probleem met een te klein kraangat in het terrazzo keukenblad werd in onderling overleg goed opgelost. Vriendelijke monteur.
Snelle service en goede prijzen
Vrijdags Quooker kraan en zeep dispenser besteld en dinsdags al binnen. Zeer scherpe prijzen.
Prima service
We hadden een keukenkraan besteld. Helaas hadden we een glanzende in plaats van matte kraan gekregen. Dit is heel netjes en fijn opgelost en inmiddels hebben we de juiste ontvangen.
Goede prijs en service
Goede prijs en service. Installatie goed uitgevoerd en tegelijkertijd lekkage aan toiletkraan verholpen
Spoelbak besteld die vlot geleverd werd…
Spoelbak besteld die vlot geleverd werd en inclusief veel aansluitstukken. Helaas ontbrak er 1 afdekplaatje, maar die werd gelijk nagestuurd.
Communicatie tussen bestellen en moment van leveren was matig waardoor ik me wat zorgen maakte, maar dat was nergens voor nodig.
Top verkoper en perfect verlopen
Perfect, beste prijs op de markt
Alles is goed verlopen en snel geleverd vanuit Nederland naar België.