keuringarts.nl Opiniones 762

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De keuring verliep voorspoedig. De afwikkeling via RDW duurde wat langer. Oorzaak ; verkeerd e-mailsdres. Keuringarts moet het zijn en per abuis was er keuringsarts doorgegeven. Direct nadat er co... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inplannen van de afspraak en lokatie vinden ging prima. De afspraak op zich was ook op de afgesproken tijd. De arts communiceerde prima en het doorlopen van de vragen en onderzoek van het zicht, blo... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De keuringsarts in Veenendaal was kundig en zeer empathisch. Nam de tijd en zeer vriendelijk. Zij krijgt 5 sterren! Maar … Het contact om een afspraak te maken kan iets vriendelijker en even meedenk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios médicos locales

Escrito por la empresa

Bij Keuringarts B.V hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect van medische keuringen. Of u nu op zoek bent naar een keuringsarts voor uw rijbewijs, of om een andere reden een keuring dient te ondergaan, bij ons weet u wat u te wachten staat. Voor aanvang van de keuring wordt u al uitvoerig geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de keuring en over wat u precies kunt verwachten. Onze keuringsartsen staan altijd voor u klaar, wanneer u vragen heeft of wanneer er zaken onduidelijk zijn. Ook tijdens de keuring zorgen onze keuringsartsen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat u op de hoogte bent van de onderdelen van de keuring. Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent, zowel voor, tijdens als na de keuring, om zo onnodige onduidelijkheid en zelfs stress te voorkomen. Wij proberen de medische keuring zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen en hierbij staat uw welbevinden en gemoedsrust continu voorop. Onze keuringen worden in lijn met de geldende medische wet- en regelgeving uitgevoerd.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Een prima keuringsgesprek.

Het bleek eenvoudig om een afspraak te maken. Ik werd te woord gestaan door een dame die invoelend vragen stelde, tijd nam om op mijn opmerkingen en mogelijke zorgen mbt de aanvraag voor de verlenging in te gaan en mij het gevoel gaf serieus te worden genomen.

10 de diciembre de 2025

Een prettig gesprek.

Het was een prettig gesprek, de arts luisterde goed naar mijn verhaal en situatie. Hij dacht mee en benoemde in zijn verslag ook de punten die mijn aanvraag ondersteunde

23 de diciembre de 2025

Aardige arts

Aardige arts, was snel geholpen en ook zo klaar.
1 minpunt....2 lange trappen op, is voor veel ouderen niet te doen

18 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.