Der er kun EN ting at sige om KG Vinduespolering: SUPER arbejde. Vi er MEGA tilfredse. Vi kan varmt anbefale KG Vinduespolering.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har i dag haft mit første besøg af KG Vinduespolering, og jeg må bare sige at han er virkelig grundig. Nu er jeg ikke en mand med voldsomt meget fritid, og derfor er det heller ikke lige v... Ver más
Kan kun varmt anbefale KG vinduespolering. Lige fra første møde til udført arbejde , er man ikke i tvivl om hvilken professionalisme der ligger bag virksomheden… 5 ud af5 stjerner herfra 🤗
Kæmpe anbefaling herfra🤩 Fik Kenneth anbefalet af en af vores gode naboer. En hurtigt aftale kom i hus- meget rolig, sød, trykhedskabende og dygtig vinduespudser. Jeg fik både vasket vinduer, karm... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos KG Vinduespolering får du en lokal, stabil og grundig vinduespudser, der sørger for, at dine ruder altid ser skinnende rene ud. KG Vinduespolering tilbyder traditionel vinduespolering, både inde og ude, vinduesvask og solcellevask med rentvandsanlæg. Vi servicere private og virksomheder på hele Vestfyn.
Información de contacto
Svinget 3, 5591, Gelsted, Dinamarca
- 81619871
- kontakt@kg-vinduespolering.dk
- kg-vinduespolering.dk
Skinnende rene vinduer og fin service…
Skinnende rene vinduer og fin service med info om hvornår Kenneth kommer.

Respuesta de KG Vinduespolering
Super oplevelse – kan klart anbefales
Jeg vidste ikke, hvor beskidte mine vinduer var, før KG Vinduespolering fik dem til at skinne som aldrig før! Servicen var både professionel og venlig, og det er tydeligt, at de går op i deres arbejde. Nu kan jeg faktisk se ud – og KG Vinduespolering kan klart anbefales.
Hermed en tilfreds og fast kunde!

Respuesta de KG Vinduespolering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.