Vi köpte en ny bil, där det fanns endast ett exemplar kvar. Försäljaren hjälpte verkligen till då bilen fick beställas från annan ort. Vår tidigare bil lämnades för inbyte och vi fick mycket hjälp... Ver más
KIA EV 3 Long Range Mycket nöjd men det är mycket ny teknik att lära sig men tar man det lugnt och inte stressar när man håller på att programmera bilen så får man en superskön körglädje sedan ka... Ver más
- Fabricante de automóviles
- Tienda de repuestos para automóviles
- Concesionario de autos
- Fábrica de automóviles
Escrito por la empresa
Kia är idag ett av Sveriges populäraste bilmärken med en 7 årig nybilsgaranti från fabrik. Vi arbetar konsekvent med att stärka modellprogrammet och har som strategi att erbjuda laddbara bilar till fler och inte några få. Redan idag är en hög andel av Kias försäljning laddbara bilar och inom några år kommer Kia enbart erbjuda laddbara bilar.
Kanalvägen 10A, 194 61, Upplands Väsby, Suecia
- 08-400 443 00
- info@kia.se
- kia.com/se
Ha contestado el 76% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Bra bilar, ännu bättre service
Bra bilar, men superbra service. Fick med en helförsäkring vid leasing som sedan automatiskt förnyades, vilket vi inte ville. Även fast avtalsdatum var passerat löste kundtjänst problemet direkt och tog bort försäkringen. Personen var trevlig i kontakten och försökte inte på något överdrivet sätt hindra att vi sa upp eller sälja massa annat. Tack!
Den nya kia-appen är för dålig
Den nya kia-appen är för dålig. Det är svårt att navigera, uppdateringar skiljer sig beroende på vilken meny/funktion man är i. Den oöverskådlig.

Respuesta de Kia Sverige
Bra service
Mycket kunnig o trevlig försäljare

Respuesta de Kia Sverige
Det var säljaren,Carina Linder som…
Det var säljaren,Carina Linder som gjorde att vi trivdes medan vi diskuterade affären
Väldigt enkelt köp med snabbt…
Väldigt enkelt köp med snabbt offertförfarande och demonstration.
Trevlig bil att köra med massor av…
Trevlig bil att köra med massor av funktionella finesser. Touchskärmen på instrumentbrädan är dock en katastrof. Saknar fysiska knappar för vissa funktioner. (När man t.ex. justerar med ljudknappen kommer man lätt åt defrosterfunktionen. Det behövs en längre knapp så man inte kommer nära touchknappen med fingrarna.)
Torvalla bil har mycket trevlig…
Torvalla bil har mycket ycket trevlig och serviceinriktad personal över hela linjen, sälj, service och kundtjänst.
Professionell hantering
Säljaren vi hade (Widlund) är riktigt…
Säljaren vi hade (Widlund) är riktigt bra. Trevlig och responsiv. Hjälpte oss från att vi började leta bil till affären var färdig. Väldigt bra överlämning av bilen med tydliga instruktioner och ringde upp oss även efter vi haft bilen en tid för att stämma av att allt var bra. Kommer och har rekommenderat denna säljare till bekanta. Jag tror att det är den 7e KIA:n han ordnat åt vår familj/släkt. Alltid på topp.
Jag har kört EV3 sedan den 18.09.2025…
Jag har kört EV3 sedan den 18.09.2025 och tycker att bilen är precis så som jag hade tänkt. Dessutom en fantastiskt service från Bylunds Bil vid frågor betr.olika inställningar.........
Trevlig säljare
Más información sobre otros tipos de reseñas.