Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par Airmax 95'ere for cirka tre uger siden, legit-checkede dem da de kom ind, absolut ingen problemer og rigtig hurtig levering. Rigtig god man der ejer det kan kun anbefales

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt så mega godt ud de sendte pakken hurtigt, PostNord var sløve men alt godt med kicksweep! Super glade for mine nye Nike DN

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne hjemmeside er perfekt til dem der vil have noget HEAT de har mange vare i forskellige størrelser og virkelig godt customer service

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de ropa para hombres

Escrito por la empresa

Vi hos Kicksweep, er en online sneakerbutik, der specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af populære sneakers & streetwear. Vi har fokus på mærker som Nike, New Balance, Asics, Supreme m.m. Vi opdaterer vores udvalg regelmæssigt med nye drops hver fredag. For mere info er du velkommen til at følge os på sociale medier!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

HEAT

13 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdeligt…… Jeg fik en jakke i…

Forfærdeligt…… Jeg fik en jakke i julegave herfra. Da jeg kigger på den nu kan jeg se, at sygningene på emblemerne på jakken er gået helt op, og er ved at falde af, hvis man ikke får del syet. Jeg har velogmærket ikke brugt jakken en eneste gang. Og kan ikke bytte den, da returretten er udløbet, da jeg fik den i gave

29 de enero de 2026

Hej.
Det har bestemt ikke været meningen at sende et fejlagtigt produkt. Hvis du sender os en mail er vi meget åbne for at finde en løsning!
Mvh Kicksweep

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rimelig tilfreds med mit køb synes de…

Rimelig tilfreds med mit køb synes de god stand osv flotte. Jeg købte et par air Max 95 anatomy og synes det lidt mærkligt der ik blev nævnt at luft boblerne var så bløde i den ene sko altså det tegn på brug men ellers helt perfekt de går bare ik så meget ud af forklare standen.

22 de diciembre de 2025

Hej Ivan!
Det er simpelthen en detalje vi har glemt at beskrive.. på normal vis er det altid beskrevet hvis der er fejl og mangler udover det normale.
Er du interesseret i at returnere din ordre må du meget gerne skrive en e-mail til os, så vender vi tilbage asap!

God jul! - Kicksweep

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God levering og i en god papboks

God levering og i en god papboks
Men der var sorte striber som ikke var informeret om det var heller ikke i den originale skokasse. men et sted som man godt kan købe seje sko sikkert👍

29 de julio de 2025

Hej Anton!
Tak for din anmeldelse! Der stod beskrevet på hjemmesiden at skoene kom i en såkaldt “replacement boks”, det er altid beskrevet hvad der medfølger!

Bedste hilsner
- Kicksweep

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.