Gode priser, stort udvalg men oplever ofte lang leveringstid i fht. andre webshops.
Consulta las opiniones de los clientes
De havde fuld forståelse, da jeg skrev til dem og forklarede min situation og reklamation. Det var rigtigt rart! Og kan klart anbefale hjemmesiden, med god service Fik allerede svar efter 1 dag... Ver más
Har handlet der mange mange gange … og fuldstændig 💯 procent mere end tilfreds ! Er blevet positiv overrasket over hvor hurtigt pakkerne kommer - i love it ❤️
Varen jeg købte er sådan set fin nok, men mulighederne for levering var meget begrænsede. Levering kostede 49 kr, var en uge undervejs, og jeg kunne kun vælge BudBee med levering i boks 7 km fra mit... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Kids Brand Store er Nordens største webshop indenfor salg af mode til børn og unge. Vores sortiment kommer fra velkendte brands og bliver konstant udviklet, så det altid er relevant, unikt og eksklusivt. Siden starten af 2011 har det hele tiden været vores mål at blive konstant bedre til det, vi gør, altid være nysgerrige og have kundeservice i verdensklasse. I dag er vi markedsleder inden for vores niche, og vores rejse fortsætter, for at du som kunde får en inspirerende og nem shopping-oplevelse, hver gang du handler hos os. Kids Brand Store – Original Teen Fashion
Información de contacto
Örjansgränd 31, 72132, Västerås, Suecia
- info@kidsbrandstore.dk
- kidsbrandstore.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint og godt
Lidt lang leveringstid og retur
Lidt lang leveringstid og retur. Men ellers SUPER
Elsker at handle der !
Elsker at handle der !
Kvalitet , god service og hurtig levering.
Altid let at bytte …
5 stjerner 🫶🏼
Mit produkt jeg har modtaget er fint
Mit produkt jeg har modtaget er fint, men leveringen !! Jeg bestilte den en torsdag, og fredag for jeg besked om at den er pakket og afsendt, og at der er 1-3 leveringsdage. det er nu mandag to uger efter, og der står at den vil komme i morgen.
Bestilte et par jeans men modtog en…
Bestilte et par jeans men modtog en sweat shirt, den sendte jeg tilbage og ville bestille jeansene igen men der var de udsolgt i min str.

Respuesta de Kids Brand Store
Super god service og jeg fik hurtigt…
Super god service og jeg fik hurtigt mine varer.
Det tog ikke 2-3 hverdage fra vi…
Det tog ikke 2-3 hverdage fra vi bestilte til vi fik varen men over en uge. Igen her anden gang er det det samme vi oplever. Jeg skal have mine penge retur fra første levering, de skulle være retur på mil konto indenfor 5 hverdage. Det er de heller ikke.
Nu står vi igen og aner ikke om min søn får sin vinterjakke, hvor han skal ud at rejse.
Dejligt nemt
Dejligt nemt, god service , gode muligheder for betaling. Er meget tilfreds. Varen er fantastisk.
Hurtig levering-ingen problemer med…
Hurtig levering-ingen problemer med retur
Hurtig levering
Købte en strikrøje til min datter
Købte en strikrøje til min datter, den levede op til beskrivelsen og kavalitet.
pakke kom hurtigt. Vi handler der igen :-)
Det var helt fint
Hurtig levering
Hurtig levering, blusen var som forventet og str passede perfekt..
Tak for hurtig ekspedition fødselsdags…
Tak for hurtig ekspedition fødselsdags pigen blev mega glad
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Og kvik og hurtig afsendelse af vare og bliver orienteret undervejs .. så 5 stjerner fra mig
La experiencia Trustpilot