Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camilla er super dygtig og mega sød. Vil helt sikkert handle/ gøre brug af hendes færdigheder igen 👍😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale folk at handle på kidsbychristensen.dk. Jeg bestilte 2 navneplakater samt rammer til. Jeg fik ordren leveret inden for et par hverdage. Pakkerne var pakket fint ind og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en pakke med milepælskort, som jeg kunne afhente allerede dagen efter i pakkeshop. Virkelig hurtig levering. Kortene er virkelig fine og jeg glæder mig meget til at tage dem i brug. De... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda infantil
  2. Tienda para bebés
  3. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Kids By Christensen er et sjovt, farverigt og pyntende Univers, hvor målet er at kunne klæde et helt børneværelse. Læring og udvikling er noget som Kids By Christensen altid har i tankerne, når der skabes nye produkter. Alle produkter er skabt med omhu og tanke på, hvad familien har brug for til baby og børn. Det er vigtigt, at gøre sig umage og dække de behov børnefamilier har i hverdagen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har en søn som sidder i kørestol

Vi har en søn som sidder i kørestol. Camilla er virkelig dygtig til at sy hans jakker om så de er nemme at få på, og har gode idéer til hvad der kan fungere.
Jeg har også selv fået syet tøj om hos hende, og det er også til UG. Hun svarer altid hurtigt og udfører arbejdet så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre.
De bedste anbefalinger herfra
🌸⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🌸

29 de abril de 2025

Super service og resultat 🤩

Havde 3 stykker tøj som havde brug nogle ændringer. Jeg oplevede hurtig respons på min mail og ved aflevering af tøjet var Camilla meget venlig og kom med gode ideer til ændringerne. Tøjet er blevet helt perfekt. Det er færdigt hurtigere end aftalt og til en super pris 🤩

7 de abril de 2025

Anbefaling herfra

Virkelig dygtig til sit håndværk, sød og imødekommende, gode priser. Og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefales 😀

11 de febrero de 2025

Bedste og hurtigeste service

Bedste og hurtigeste service, bestilte en fødselsplakat, og fik det smukkeste udkast af hvordan den ville komme til at se ud, bare wauuw. Er helt sikker på dem jeg giver gaven, bliver vildt glade for den😀🌿

2 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, sødeste plakater.

Man kan finde de sødeste plakater på hjemmesiden. Fandt en til sønnens afslutning i vuggestue. Var dog lidt sent ude, så var ikke sikkert det kunne nås i forhold til den leveringstid der stod oplyst. Men jeg blev meget positivt overrasket, da den kom inden for en uge. Der fulgte også en sød håndskreven besked med i pakken. Og plakaten, med selvvalgte dyr, var simpelthen så fin.

15 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fine milepælskort og hurtig levering

Kortene er virkelig fine og jeg glæder mig meget til at tage dem i brug. Der er virkelig mange forskellige og søde motiver til mange blandede stunder med den lille. Jeg elsker, at der er plads på forsiden til at skrive dato og plads på bagsiden til eventuelle noter. Både min mand og jeg er meget imponerede. Derudover var kortene pakket virkelig fint ind på en sød håndskreven hilsen. Man kan godt mærke, at denne webshop drives af kærlighed og passion :)

8 de noviembre de 2023

Varm anbefaling

To gange har jeg fået de fineste navneplakater herfra. Meget tilfreds begge gange. Kan varmt anbefaledes. 👍

4 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.