La empresa ha respondido
Kidskitchen - For små kokke, der vil lære og lege i køkkenet. Gennem Kidskitchen kan børn opdage glæden ved at lave mad, udforske deres kreativitet og tilbringe kvalitetstid med familien i køkkenet.
Dinamarca
Overskuelig hjemmeside - og LYNhurtig levering af varer, der levede fuldt op til forventningen!
Min datter vild med det! 100p 5 stjerner herfra!! Og det kom meget hurtigt
Positiv kundebetjening. Lydhør.
Hurtig leveringstid
Fint at handle med kidskitchen
Meget hurtig levering af KidsKitchen Starter Set. Desværre var der brud på skærebrættets hank. Jeg skrev og reklamerede samme dag, Allerede næste morgen (og det var en søndag) fik jeg svar og tilbud om at få tilsendt nyt skærebræt. Super god service.

Respuesta de Kidskitchen.dk
Varen kom hurtigt og glæder mig til at give sættet til barnebarn. Tryg ved at det er tjekket for giftige stoffer.
Super fine produkter, og god service. Dejligt at få hjælp i køkkenet af de små hænder, uden man skal bekymre sig over uheld med skarpt køkkengrej, og ungerne synes det er sjovt de kan få lov selv at styre køkkengrejet og føle sig inkluderet i madlavningen. :)

Respuesta de Kidskitchen.dk
Vi købte 2x starter kits, så børnene kunne blive en del af madlavningen i hjemmet. Det vigtigste for os var ikke, at gå på kompromis med sikkerheden, når det gælder køkkenredskaber til børn. Vi er 100% tilfredse med både sikkerheden og kvaliteten af produkterne! KidsKitchen.dk får vores varmeste anbefalinger!

Respuesta de Kidskitchen.dk
Mine børn er vilde med Kidskitchen starter kit
Min dreng på 5 og pige på 3 er helt vilde med at hjælpe til i køkkenet, derfor købte jeg et sikkert køkkensæt til dem, så jeg ikke skulle bekymre mig. Det er alle pengene værd.

De snyder folk!
De produkter de sælger på deres hjemmeside til høje priser kan købes på Temu til latterlige 50kr!
Svindelfirma

Respuesta de Kidskitchen.dk
Mine børn er helt vilde med deres Starter Kit fra Kidskitchen.dk. Super gode produkter og hurtig levering. Kan klart anbefales!

Respuesta de Kidskitchen.dk
Kidskitchen er fantastisk! Deres hjemmeside er nem at bruge, og leveringen var hurtig. Mine børn elsker deres nye køkkenudstyr - virkelig god kvalitet. Kundeservice var også super venlige og hjælpsomme. Kan klart anbefales!
God overskuelig hjemmeside. Produktet lever op til vores forventninger, nemt at benytte for vores datter samtidig med at vi forældre ikke skal bekymre os om, at hun skulle komme galt afsted. God kvalitet.
Min pakke blev væk i posten, men Kidskitchen var hurtige til at løse problemet og sendte en ny med det samme. Derfor var ventetiden lidt længere, før jeg fik pakken, men jeg er meget tilfreds med deres fremragende kundeservice!

Respuesta de Kidskitchen.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.