Valorada con 2 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedrijf heeft mij keurig geholpen, er was bij mij iets fout gegaan met bestellen door mezelf, contact gezocht met dit bedrijf en een diezelfde dag kon ik de ketel op halen. Hij werkt prima en uiterst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn hor. boiler begon te lekken aan de zijkant omdat ik geen idee had waar het vandaan kwam heb ik een reserve element met anode en een nw pakking ring besteld. de bestelling werd zorgvuldig en sne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ttulpe c meister 13 gekocht met een verticale rookgasafvoer. Nogal moeten stoeien om de geiser en de afvoer aangesloten te krijgen. Maar met de hulp van een medewerker bleek er een mof te ontbreken... Ver más

Información sobre la empresa

1. Comida, bebida y tabaco

Escrito por la empresa

Wij zijn vanaf 2010 officieel Importeur van Thermex, Eldom en distributeur van het Hollandse merk TTulpe® KIIP B.V. is gespecialiseerd in de import van verwarmings- en warmwater producten voor vele doeleinden. Denk aan camping, caravan, boot, huisdieren / paarden, thuis of professioneel gebruik. We verkopen de producten inmiddels in 18 verschillende landen in Europa. De kracht van ons bedrijf schuilt in de zeer goede service, voorraad en enthousiasme. Onze groothandel biedt u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van de fabriek bij u in de winkel te krijgen. Particulieren kunnen via onze webshop inloggen. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,2

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over de…

Ik ben erg tevreden over de klantenservice. Ik kreeg een goed advies. De boiler kwam aan zoals voorspeld werd en hij werkt naar behoren. Hij was makkelijk te plaatsen. Ik raad mensen aan om bij dit bedrijf te informeren naar een boiler.

18 de octubre de 2022

Bestellen ging erg makkelijk

Bestellen ging erg makkelijk
Ook een vraag werd snel beantwoord.
Transport was zeer snel
Echter communicatie over tijd van aflevering zou beter kunnen.
Op de dag van aflevering krijg je mail over tijdstip.
Dat is wel zeer kort om nog iets te regelen als je aan het werk bent.
Maar dit ligt mi niet aan de fa kiip maar aan de transport fa.

17 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

NIET ZO LEUK BESTEL EEN BOILER IS NIET…

NIET ZO LEUK BESTEL EEN BOILER IS NIET LEVERBAAR TOT EIND NOVEMBER

8 de octubre de 2022
Logotipo de Kiip Bv

Respuesta de Kiip Bv

Hallo, het is natuurlijk vervelend te moeten wachten op uw bestelling. Op onze website geven we aan of artikelen voorradig zijn of niet. Naast de bestelbutton is er een stoplichtje. Groen betekent voorradig, oranje=bijna op en rood=niet voorradig. Als iets niet voorradig is kan de levertijd verschillen per product. In uw geval wordt het inderdaad eind november. U kunt overigens altijd uw bestelling annuleren als u dat wilt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beswaardeloze bezorging!!

Bestelling op website ging prima, aflevering via DHL was een drama. Geen track&trace code ontvangen, noch van DHL, noch van KiiP. Bezorger kwam langs, niemand thuis natuurlijk. Geen notificatie ... apparaat bleef bij DHL in distributiecentrum staan. Moest er zelf achteraan. Tweede bezorgpoging weer hetzelfde probleem... geen track&trace code...bezorger stond weer ineens aan de deur...toevallig was er nu wel iemand thuis. KiiP zou beter een betrouwbare bezorgdienst inschakelen voor dit soort grote en zware apparaten, en zelf beter de bezorgingen opvolgen. Helaas geen goede beurt.

16 de septiembre de 2022
Logotipo de Kiip Bv

Respuesta de Kiip Bv

Vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens ging. In principe gaat er altijd een automatisch mail met de tracking link naar de klant vanuit DHL. Vervelend dat het deze keer niet is gelukt. We gaan er scherper op letten. ik wens u viel plezier met uw nieuwe boiler.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misleiding en slechte service

Telefonisch informatie gevraagd, o.a. naar inregenen via de rvs wanddoorvoer. Daar hoefde ik me geen zorgen om te maken. Ttulpe b6 icm. de rvs wanddoorvoerset aangeschafd, vóór installatie werd ik erop geattendeerd door een gasexpert (geverifieerd door meerdere) dat een open geiser levensgevaarlijk is in een camper/caravan. Contact opgenomen met Ttulpe, daar er bij de product informatie, op de site van Ttulpe expliciet gemeld word dat de geiser geschikt is voor een camper/caravan. Na voet bij stuk houden, waren ze bereid de geiser terug te nemen, maar moest ik veel inleveren op het aankoop bedrag. Dat terwijl het apparaat nieuw/ongebruikt terug zou komen. Mijn advies is, ga in zee met een bedrijf wat wel kundig advies geeft, niet alleen maar wilt verkopen, en daarnaast zijn verantwoording durft te nemen.

5 de abril de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.