Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu handlet nogle gange hos Kiki Gram og det har været gode oplevelser. Er så glad for de fine strikbluser i forskellige farver og tørklæder, jeg har købt fra butikken. God kvalitet til rimelige p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En super god butik; både den online, men bestemt også den fysiske i Skagen! Der er altid et stort og spændende udvalg af tøj, og et super sødt personale i butikken, som har hjulpet mig hver gang jeg h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firmaet kikigram.dk har flere gange leveret gode tøj-varer til mig. Både produkter og kundeservice har været i top! Kikigram.dk har hermed mine varmeste anbefalinger. Vh Bente Vedbæk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin og god sevice Jeg har købt 3 kjoler indenfor 2 måneder. Jeg har været totalt tilfreds med både kjoler og levering. Jeg har kun en lille anke. Beløbet bliver trukket før, ordren er afsend... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Skøn modebutik på toppen af Danmark, med et stort udvalg af danske højprofilerede mærkevarer, som borger for kvalitet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God oplevelse…

Hurtig levering og fik hurtigt pengene igen på en retur pakke - venlig og god service ved telefon kontakt - handler helt sikkert der igen

10 de abril de 2025

Respuesta de Kiki Gram

Tusinde tak for de pæne ord!
Det betyder meget for os!
Mvh Kiki Gram

Lækkert produkt

Nemt og problemfri handel. Handler gerne med jyske firmaer, serviceniveauet er højt.

24 de abril de 2025

Tusinde tak for de pæne ord Pia 😁
Vi er virkelig glad for du er tilfreds med os jyske piger ;)
Vi håber at kunne hjælpe en anden gang!

En rigtig god oplevelse

Utrolig venlig og professionel hjælp får man hos Kiki Gram. Der er et kæmpestort udvalg af tøj i butikken. Jeg har handlet meget her gennem årene. 10 stjerner herfra, hvis man kunne give det.

15 de abril de 2025

Respuesta de Kiki Gram

Tusinde tak for de pæne ord Merete!
Det betyder meget for os og vi er altid glad for dit besøg !
Vi glæder os til at se dig på toppen igen :D
Mvh Kiki og Co

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og flotte tshirt

Hurtig levering og flotte tshirt - vil helt sikkert handle hos Kiki Gram igen❤️ Hun har et stort udvalg af mine yndlings mærker..

10 de abril de 2025

Respuesta de Kiki Gram

Tusinde tak Helle, det glæder os du er tilfreds !

Rigtig fin bluse

Rigtig fin bluse. Hurtig handel. Alt var helt ok.

14 de marzo de 2025

Dejligt du er tilfreds !
Mvh kiki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en god oplevelse at handle hos Kiki Gram :-)

Jeg har altid haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med mine køb hos Kiki Gram. Varerne leveres hurtigt og der har aldrig været problemer, hvis der har været brug for returnering efterfølgende.

13 de marzo de 2025

Kære Pernille !
Det er dejligt du er tilfreds, vi håber at kunne hjælpe en anden gang !

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.