Nem overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter til enhver efter pris og kvalitet. I mit tilfælde kontakte jeg dem via mail og fik top service svar at min vare snart var at hente på posthus... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte en halvdyr lygte og forventede en leveringstid på en 6-7 dage. Den kom 2 dage senere og jeg tænkte at det var godt nok hurtigt. Det viste sig så at være en billigere og mindre lygte e... Ver más
La empresa ha respondido
I bought a Nokta triple score metal detector online. This was the cheapest place. I recieved it 2 days later. Perfect👌 I can highly recommend Kikkert-teleskop huset. Super service and delivery.
La empresa ha respondido
Fik mine varer meget hurtigt. Ved bestillingen opdagede jeg først oplysningen om en mulig førstegangsrabat på købet, EFTER jeg havde betalt. Jeg skrev en mail og fik et venligt svar men beløbet var... Ver más
La empresa ha respondido
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fik hurtigt levering af bestilt produkter og de overholder tid med levering.
Købte et mikroskop til en rigtig god pris. Kvaliteten er i orden, og jeg modtog varen meget hurtigt.
Ib Askholm

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Super og hurtig service. Jeg bestilte forkert første gang, fik meget hurtigt svar og de sendte dagen efter den vare som jeg skulle har købt (min fejl). Når jeg fik varen var der en mindre fejl. Fik byttet uden diskussion og mega hurtigt- 1 dag

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Bestilte en halvdyr lygte og forventede en leveringstid på en 6-7 dage.
Den kom 2 dage senere og jeg tænkte at det var godt nok hurtigt.
Det viste sig så at være en billigere og mindre lygte end den jeg havde bestilt. Så stadigvæk fin ud, det jeg kunne se.
Skrev og senere ringede ind for at informere om fejlen.
Jeg fik tilsendt en returmærkat som jeg benyttede. 1 lille uge senere kom den rigtige lygte så.
Jeg har kun total respekt for den venlighed og behandling jeg har fået både telefonisk og via email. Helt igennem sublim. Jeg kan varmt anbefale andre at handle her.
Hvis jeg igen har brug for noget der findes i deres sortiment vil jeg helt sikkert handle her igen. Tusind Tak!!

Fin vejlstation - hurtigt levering
Havde der medfulgt en dansk brugervejledning, havde jeg givet 5 stjerner

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
I mit tilfælde kontakte jeg dem via mail og fik top service svar at min vare snart var at hente på posthuset.
Super service og behandling.

Tilfredsstillende tilbudspris.
Ekspedit håndtering og forsendelse af den købte kikkert.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Det gik nemt med at finde den ønskede kikkert.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Hurtig og sikker levering.
Produktet levede helt op til min forventning fin kvalitet.
Nu glæder jeg mig til at gå på ravjagt, med min nye lygt

I recieved it 2 days later. Perfect👌
I can highly recommend Kikkert-teleskop huset. Super service and delivery.

Perfekt binoculars for flybinding
Good product
Fast delivery

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Alt fungerede perfekt incl. hurtig levering 👍

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Modtog min Bresser vejrstation to dage efter min online bestilling. Nem bestilling og hurtig og fin service. Handler gerne igen med Kilkert-teleskophuset!

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Det var nemt og overskueligt at finde de ønskede varer, og de ankom hurtigt efter bestilling.
Det var ikke sidste jeg køber hos Kikkert og teleskophuset

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
God service fra A-Z, og gode produkter af høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Meget god service i form af hurtig respons på de spørgsmål jeg havde og også uopfordret vendte de tilbage for at sikre den rigtige levering.
Jeg er i øvrigt også meget meget tilfreds med mit nye teleskop

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Jeg skal til Spanien til august for at se fuld solformørkelse. Så jeg skal bruge de rigtige briller med den korrekte beskyttelse til øjnene. Ligeså har jeg brug for et folie til beskyttelse af mit kamera.
Jeg fik en god snak og god vejledning fra Kikkert-Teleskophuset. Og det tog ikke mange dage før jeg fik mine vare. Super.

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Jeg ringede til kikkerthuset for at få vejledning på en lommelygte, da den lommelygte min mand ønskede sig var udgået. Jeg fik utrolig god service og vejledning, fra en mand der helt tydeligt vidste meget om de produkter der sælges, og jeg endte med at købe en anden lommelygte som kunne det samme som den der var udgået. Pakken blev desuden også hurtigt leveret. 2 dage tror jeg. Jeg kan klart anbefale Kikkerthuset!
verdens bedste service! ringede egentlig bare for at høre om et af deres produkter, og Inge gik simpelthen above and beyond i service.
kan klart anbefale!

Respuesta de Kikkert-teleskophuset
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.