Kikokickz Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn adidas campus 00’s in kleur crystal white core black zijn vandaag binnengekomen!! Super blij mee! Toen ik besteld had duurde het eventjes wat langer vanwege vertraging, maar er wordt snel gereage... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slecht mee te communiceren. Dan wel contact, dan dagen niet. Onduidelijkheid of schoenen geleverd werden. Iedere keer was er wat. Dan zouden ze opgestuurd worden, dag later weer problemen. Ruim drie... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Update: Voorheen 2 bestellingen gedaan en dat verliep goed. Bij de laatste was er iets fout gegaan waardoor het langer duurde dan normaal. Xavi heeft het goed opgelost en keurig geld terugge... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 paar yeezy veters besteld waarvan 1 verkeerde kleur was opgestuurd. Na een aantal keer mailen (waar ik gelijk reactie tierig kreeg via de mail wat top was maar jammer genoeg week duurde voordat ze n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Wij zijn Kikokickz de plek om gemakkelijk en betrouwbare je Yeezy 's , Nike Dunk Low , Jordans, Supreme items en nog veel meer te bestellen. Klanten staan bij ons op nummer 1. Twijfel niet om je vraag over je bestelling te stellen via Instagram of via onze chat functie op onze site. Wij helpen graag, en proberen vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Kikokickz meer dan schoenen.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

659 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schoenen niet gekregen, slechte hulp

Schoenen besteld, 1,5 maand later niet binnengekregen, contact opgezocht er werd niks aangedaan. Geld terug gevraagd, duurde ook 3 weken. Verschrikkelijke klantenservice, onprofessioneel gehandeld. Niet aan te raden hier te bestellen.

4 de mayo de 2024

Respuesta de Kikokickz

Ook bij ons lopen soms dingen fout. Alles is inmiddels afgehandeld en we hebben u nog een berichtje gestuurd.

We wensen u nog een fijne avond,

Slechte bezorging slechte contact

Bezorging was verkeerd ze hadden verkeerde maten opgestuurd. ze zijn ook erg slecht bereikbaar wegens geen telefoonnummer ik had besteld voor een cadeau maar helaas moest ik de jarige teleurstellen.
Slechte service en onvriendelijke medewerkers.
Nooit meer hier bestellen.

27 de abril de 2024

Respuesta de Kikokickz

** deze persoon heeft niks besteldd, is een review van ibrahim die al zn vriendjes vraagt om 1-ster reviews te plaatsen.

Kunt u ons wellicht via Instagram of whatapp berichten ? 0637790597. We zien geen order op uw naam en hebben een vervelende klant die nu 1-sterren reviews aan het plaatsen is omdat PostNL zijn pakket is kwijtgeraakt

Goeie morgen

Goeie morgen, de schoenen zijn kwijtgeraakt door PostNL. Ik wil het nog oplossen, maar een volledige terugbetaling kunnen wij niet doen, u heeft er zelf voor gekozen om niet aangetekend te verzenden. Waarom geven wij die verzendmethode bij de checkout ? Omdat veel mensen afhaken bij hoge verzendkosten. Wij hebben 41.6€ gekregen van postnl voor de kwijtraking. We kunnen hier nog uit eigen zak een gedeelte bij doen. Ik snap dat het vanuit uw perspectief extreem vervelend is, maar u moet het ook vanaf ons perspectief zien, we verdienen niet veel op elk paar, en kunnen het simpelweg niet allemaal vergoeden. De andere verzendmethode zorgt ervoor dat uw zending tot 500€ euro verzejerd is en dat kwijgen wij dan terug van de Post. Ik zal bereikbaar blijven maar hoop dat u alles respecteerd

27 de abril de 2024

Respuesta de Kikokickz

** schoenen waren binnen 48 uur verzonden. Beste Ibrahim uw order is onder deze track and trce verzonden 3SIOMB321774609, daar staat ook letterlijk dat ze verzondrn zijn.. PostNL is het pakket hoogstwaarschijnlijk kwijt geraakt, we zijn in gesprek met deze klant maar hij weigert ons verhaal aan te horen. Wij vinden het jammer dat het dan zo moet. Xavi Team Kikokickz
** schoenen waren binnen 48 uur verzonden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Communicatie en Geld terug betalen is …

Keurig geholpen door kikokicks na foute bestelling adequaat afgehandeld

20 de abril de 2024

Goeie morgen,

Ik kan op deze naam niet zien om welke bestelling het gaat. Als u mij zou kunnen appen op 0637790597 of een berichtje via instagram met uw naam , dan zal ik de order direct voor u terugbetalen. We hebben intern enkele problemen gehad die nu zijn opgelost.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We zijn langer dan 1 maand verder ik…

We zijn langer dan 1 maand verder ik heb mn schoenen van 290 nog steeds niet . Blijkt dat pakketje kwijt is maar kickokikz

Slecht heel slecht georganiseerd

17 de abril de 2024

Respuesta de Kikokickz

** schoenen waren binnen 48 uur verzonden. Beste Ibrahim uw order is onder deze track and trce verzonden 3SIOMB321774609, daar staat ook letterlijk dat ze verzondrn zijn. Klanten die meelezen kunnen het nagaan onder postcode 3137WN. PostNL is het pakket hoogstwaarschijnlijk kwijt geraakt, we zijn in gesprek met deze klant maar hij weigert ons verhaal aan te horen. Wij vinden het jammer dat het dan zo moet. Xavi Team Kikokickz

Oke je gaat nu 2 reviews plaatsen ? We gaan als u zo door gaat over tot aangifte van smaad en laster. Alle lezers kunnen de reactie onder zijn vorige review lezen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima

Had een paar yeezys besteld als cadeau maar kwamen helaas niet optijd aan. Alhoewel het lang duurde was de communic top en kreeg ik snel na annulering het geld teruggestort☺️

15 de abril de 2024

snel binnen prima prijs

Was snel binnen en prima prijs want de schoenen die ik wou waren overal uitverkocht of super duur.

29 de febrero de 2024

Respuesta de Kikokickz

Super dat het snel binnen was, wij proberen uiteraard altijd de beste prijs te hanteren. Bedankt voor de review , dat helpt ons enorm.

Team Kikokickz

8 consejos para escribir buenas reseñas.